Home » Artikelen » Webinar ‘Zelfvertrouwen versterken met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Zelfvertrouwen versterken met de MIR-Methode’ — 11 reacties

  • Beste Ronny
   Ja, je kan stoppen met de MIR-Methode wanneer jij wilt. Wel is het aan te raden om te stoppen als je beoogde resultaten behaald zijn.
   Je kan ook weer beginnen wanneer je wilt.
   Veel succes!
   Hartelijke groetjes,
   Team MIR-Methode

 1. Vandaag dit webinar gekeken en bij zelfvertrouwen aanvullen verder geen reactie ervaren, maar bij het doen vd 9 stappen bij stap 2 en 3, spontaan wat boertjes haha.. Heb dat nog niet eerder gehad bij de MIR-Methode. Daarna zelfs aan het fluiten bij het stofzuigen (niet mijn favoriete bezigheid). Staat spontaan fluiten ook nog ergens voor ?

 2. nog steeds dagelijks porno op computer …. angst voor afwijzing van vrouwen met dansen … luisterede net naar je tijdens wandeling in de vroege morgen …. angst voor buurman bedankt voor je nieuwe boekje lees het voor naar mijn vriending had 15 mei m.o.m met henny lelystad

 3. Wat een fijn gevoel!
  Bij zelfvertrouwen aanvullen ging ik enorm gronden, en voelde ik me sterker en sterker worden.
  Dit ga ik steeds vooraf aan de 9 stappen zetten!
  Veel dank!
  Margot

 4. Ik moest op het eind van het webinar, voor het zelfvertrouwen aanvullen heel erg veel boeren en hikken. Wat zegt dat? Later bij de stappen geeuwen en zuchten.
  Er gebeurde veel.
  Dankjewel!

  • Beste Karin,
   Wat het betekent, weet je eigenlijk zelf het beste.
   Het kan zijn dat je oude emoties hebt losgelaten.
   Ruimt mooi op!
   Hartelijke groetjes,
   Team MIR-Methode

 5. Was weer fijne webinar. Bedankt weer voor het delen! Ik vind het altijd heerlijk dat het nooit zo lang is en duidelijk is. Ook de dingen die op Facebook worden gedeeld.

  Ik ben aardig aan het geeuwen geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.