Home » Artikelen » Webinar ‘Oorzaken van ziektes helen met de MIR-Methode’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar ‘Oorzaken van ziektes helen met de MIR-Methode’ — 4 reacties

  1. Ha Mireille, ik moest hoesten tijdens de 9 stappen en bleef daarna ook een beetje schor. Nog niet eerder gebeurd. Ik ben helemaal niet verkouden ofzo. En die boer kwam pas 10 minuten na het webinar.

    Ik vind dr Hamer heel interessant. Ik heb de laatste tijd vaak na iets wat emotioneel zwaar was een dagje dat alles van slag is, hoofdpijn, moe, misselijk, neus verstopt en ik denk ook (even) een beetje verhoging (eerst rillerig en later bloedheet). Dan zeg ik altijd tegen mezelf: ik heb een dr Hamer dagje.

  2. Voor mij een opfrisser. Jaren en dan echt jaren geleden de MIR-Methode toegepast en daarna “vergeten”. Goed om nu weer op te pakken..
    na de 9 stappen en nu nog steeds blijf ik gapen.

  3. Tijdens het webinar maakte ik bewust contact met de planten in mijn woonkamer en buiten in de tuin. Dat voelde heel voedend en verbindend.
    Na de 9 stappen begon ik te gapen en voelde mijn benen en voeten ineens veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.