Home » Artikelen » Ouders van ASS’ers op handen dragen

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Ouders van ASS’ers op handen dragen — 2 reacties

 1. Zo herkenbaar, waar mijn zoon ook komt, altijd maakt hij heel heftige reacties los bij mensen, vooral heel heftige agressieve reacties. Hij hoeft er vaak niet eens wat voor te doen.
  gr ~Bianca~

  • Hallo Bianca

   Ik wens je veel wijsheid in de begeleiding van je zoon. Volg daarbij telkens je hart.
   Je hebt een mooie taak, maar het is niet altijd eenvoudig, zeker niet door de reacties uit de omgeving.

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille