Home » Artikelen » MIR-Methode bij Lichen Sclerosus

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode bij Lichen Sclerosus — 2 reacties

 1. Mijn dochter van 21 heeft 3 van de 5 kenmerken van Lichen sclerosus. De biopt wees niet uit dat het LS is. Hij denkt wel aan een beginnende Lichen. Ze moet nu smeren met Dermovate, een sterke hormoon creme. Raadt U haar de Mir methode aan.
  Is er misschien nog een andere therapie voor haar?

  Met vriendelijke groet,

  S

  • Hallo S

   Wat ontzettend vervelend van de ziekte LS bij je dochter. We hebben gehoord dat 2 vrouwen na de MIR-Methode verminderde klachten hadden.
   Zij kan zeker MIR-Methode doen.

   Je kunt wellicht overwegen een therapeut MIR-Methode te bezoeken. Kijk daarvoor op de website onder begeleiding.

   Veel sterkte voor je dochter!

   Hartelijke groet,
   Mark Kipp, namens Mireille