Heb je last van emotionele klachten en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen die Mireille Mettes schreef over de volgende onderwerpen:
* angst en onzekerheid;
woede;
* schelden;
* heimwee;
* schaamte;
* je hart volgen;
* verlegenheid;
* houden van jezelf;
* het Assepoester-complex;
* bewustwording;
* pesten;
* loslaten, opruimen en weggooien;
* seksualiteit in evenwicht;
* humor;
* keuzestress;
* verlies van een dierbare;
* wanneer je niet geloofd wordt;
* conflicten;
* jezelf vergeven;
* dankbaarheid;
* loslaten;
* zorgen over je zieke naaste;
* emoties;
* zichtbaar worden;
* de 5 minuten super truc;
* spanning loslaten;
* intuïtie;
* de toets van goedkeuring;
* eenzaamheid;
* muziek als dagelijkse voeding;
* wat mensen werkelijk willen;
* wie geef je de schuld?
vitamine D;
* seksualiteit, hoe vrij ben jij? 
eelt op je voeten of op je ziel.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Emotionele klachten — 202 reacties

  1. Sinds een half jaar doe ik de MIR-methode, sinds een week of 6 ben ik me er echt in gaan verdiepen. Ik had erg veel last van piekeren, zorgen maken, gedachten die op hol gingen met doem-scenario’s, wat natuurlijk de (on)nodige emoties veroorzaakte. Na een sessie met Manon Spaan (begeleider) die mij speciale zinnetjes heeft gegeven gaat het me zo veel makkelijker af om in het hier- en nu te zijn, mijn gedachten tot rust te brengen en te stoppen met al dat gepieker. Ik heb nu al voor een heel groot deel rust in mijn gedachten, en dan ben ik nog niet eens klaar met de speciale zinnetjes! Zij heeft me ook geholpen met een focus-punt als missie duidelijk te krijgen (Joepie!!, dat geeft ook vertrouwen en rust) een bijzondere vrouw, Manon, het voelde als een hele rake reading die ik van haar gekregen heb.

  2. Sinds een half jaar doe ik de MIR methode, maar ben me er pas sinds een week of 6 intensief in gaan verdiepen. Vorige week heb ik een sessie (telefonisch) gehad met een begeleider, sinds toen krijg ik het veel gemakkelijker voor elkaar om te stoppen met piekeren, mijn zorgen van me af te zetten en mijn gedachten rustig te krijgen. Ik weet al heel lang hoe dat moet, maar de laatste twee jaar lukte het gewoon niet, nu eindelijk weer wel!

  3. Hoi Mireille,
    Wat je doet vind ik fantastisch en ik wil al jaren beginnen maar ik merk dat ik niet durf. Regelmatig doe ik de twee stappen maar elke keer als ik alle 9 doe dan schrik van de ontzettend heftige reacties. Na een burn-out, veel angst en paniek voel ik me nu langzaam sterker worden en ik denk dat ik opgelucht ben dat ik me eindelijk oké voel waardoor ik niet durf; me weer zo slecht voelen is niet haalbaar. Maar. Ik weet dat ik het nog wil doen. Dus het blijft in me zitten; ik wil beginnen. Mijn vraag is of je om de dag kunt doen, zodat het iets minder heftig is? Ik deed elke dag 1x maar dat was dus behoorlijk wat impact. Nu ik eindelijk weer kan werken, wil ik niet weer thuis komen te zitten…ik ben single en moet gewoon inkomen genereren. 1x per 2 dagen zou ontzettend schelen. Kan dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.