Heb je last van burnout en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen die Mireille Mettes schreef over de volgende onderwerpen:
depressie;
* het nut van wandelen
* je hart volgen;
* bewustwording;
* loslaten, opruimen en weggooien;
* missie verduidelijken over je hobby;
* humor;
* wanneer je niet geloofd wordt;
* conflicten;
* jezelf vergeven;
* dankbaarheid;
* de 5 minuten super truc;
* spanning loslaten;
* intuïtie;
* rust nemen;
* de geboorte;
* herfstblues;
* knopen doorhakken;
* wat mensen werkelijk willen;
* vitamine D.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Burnout — 45 reacties

 1. Nog geen 2 weken geleden zat ik er bijna doorheen, heb al een lange tijd last van veel stress en spanningen en nam er zelfs medicatie voor om het toch te aan te kunnen. Sinds 2 weken gebruik ik de MIR-methode en voel me rustiger worden, medicatie is niet meer nodig, ben niet meer trillerig heel de dag, gevoel van omvallen is stuk minder…bizar en onwaarschijnlijk maar oh zo fijn.

 2. Wat ben ik blij dat de MIR methode op mijn pad gekomen is. Vele veranderingen heb ik al mogen bemerken. Het nagelbijten een stuk verminderd. Maar ook mijn B12 injecties voorheen om de maand, toen om de 3 maanden, werd een half jaar en nu hoef ik dit half jaar weer geen injectie. Hopelijk is het in juni nog oke, kan ik ook dat afsluiten. Ik word steeds vriendelijker tegen mezelf en hoor mezelf voor het eerst in 51 jaar complimenten geven. Linkerhand – rechterschouder.
  2x MOM gedaan, doet me goed. Dank je wel Mireille, ga zo door het geeft me veel kracht en energie om uit mijn burn out te komen.

 3. Ik lees veel dat mensen de MIR-Methode doen na hun burnout. Zelf zit ik momenteel nog middenin een behoorlijk zware burnout. Is het dan aan te raden de MIR-Methode te doen? Mijn lichaam is helemaal uitgeput dus vraag me af of dit niet te zwaar is. Graag een reactie. Vriendelijke groet, Jara

  • Beste Jara,
   Nee, het is juist heel fijn als je nu de MIR-Methode begint. Dan kun je je herstel versnellen. Begin eerst rustig met alleen stap 5 en 7. Na twee weken kun je dan alle 9 stappen doen.
   Veel sterkte en vooral weer energie gewenst!
   Groetjes! Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.