Heb je problemen op je werk, privé of relatie en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen die Mireille Mettes schreef over de volgende onderwerpen:
* missie verduidelijken over je hobby;
* loslaten, opruimen en weggooien;
* keuzes maken;
* loslaten, de kunst van het leven;
* nachtmerries en missie verduidelijken;
* intuïtie;
* vrouwelijk leiderschap;
Wees de spiegel van de verandering die je wilt zien in de wereld! (Be the MIRror);
* Ruimte maken voor het nieuwe;
* Als muziek maken je missie is;
* Obstakels bij het realiseren van dromen;
* Stilte en inspiratie in je leven;
* 10 kenmerken van bruggenbouwers;
* Ben jij een waarheidsbrenger?
*
 Creatieveling? Structuur doet starten;
* Ben jij een Hartverlichter?
De MIR-Methode groeit uit zijn voegen!
Waarom ben ik in vredesnaam op aarde?

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Levensweg (verbeteringen werk, privé, relatie etc.) — 28 reacties

 1. Sinds begin juni startte ik met de MIR methode: elke dag 2x. Aanvankelijk voelde ik wel dat er wat gebeurde in mijn lichaam: symptomen werden erger voor +- 4 dagen en verdwenen opnieuw. Toch voelde ik me nog steeds extreem moe, emotioneler en vond het na meer dan 40 dagen moeilijk om door te zetten. Even heb ik met de idee gespeeld om te stoppen, maar heb toch doorgezet. Nu bijna 14 dagen later begrijp ik dat er een doorbraak zat aan te komen.

  Hoewel ik reeds langer wist dat ik liefdevoller naar mezelf moest worden, was dat een hele klus tot ik plots wist/voelde hoe ik het diende aan te pakken. Welke stappen ik hiervoor diende te zetten om in die onvoorwaardelijke liefde naar mezelf toe te komen. Prachtig. Dit is echt een Godsgeschenk. Voel me lichter en ben er klaar voor om ervoor te gaan. Dankjewel Mirielle voor deze fantastische methode.

  Ik ga er zeker mee door. Ben nog niet waar ik wil zijn en vertrouw erop dat de MIR methode me blijvend zal helpen.

  Warme groet
  Loes

 2. Eind februari van dit jaar ben ik begonnen met de MIR methode. Met verbluffend goede resultaten !
  Na een paar weken al heb ik heel krachtige impulsen aangewend om veranderingen door te voeren in mijn leven. Veranderingen die ik al heel lang wenste maar waar mij de energie, geloof, vertrouwen en doelgerichtheid in handelen aan ontbrak eerder.
  Ik besloot een andere baan te zoeken , en vond die heel snel omdat ik ineens besefte wat ik wel en niet meer wilde. Ik nam direct op die dag dat ik het bedacht al stappen, en werd binnen EEN WEEK aangenomen!
  Het voelde goed er waren geen twijfels over gemaakte keuze en ik werd heel warm onthaald op mijn nieuwe werkplek ( terwijl ik op nieuwe werkplekken altijd dramatisch moeizaam mijn draai kon vinden (acceptatie van collegae problematisch en pas na verloop van jaren altijd beter ging).
  Dit weerhield mij eerder van keuze maken voor een gezondere werkplek.
  Het was voor mij een openbaring hoe snel ik die keuze heb kunnen maken en met zoveel zekerheid en vertrouwen. Het was ook een unieke kans die ik vond en nooit eerder had gezien en overwogen terwijl die altijd al voor het grijpen lag!!!! Alsof de schellen van mijn ogen wegvielen.

  Op deze nieuwe werkplek heb ik duidelijke keuze kunnen maken voor mijzelf. Hier kan ik mijzelf zijn, mijn grenzen stellen en afstand nemen zodra ik naar huis ga ( eerder nam ik altijd het werk mee naar huis). Wat resulteerde dat ik thuis weer zin en tijd/ energie kreeg voor mijn creativiteit en hobby’s).
  Nu stroomt de creatieve energie weer als een tierelier , ik slaap weer goed en word uitgerust wakker.
  Ik kan en durf nee te zeggen op dingen ( ondanks dat het op zich soms ook leuke dingen betreft) omdat ik beter in staat ben te voelen of het mij wel echt ten goede komt. Kortom ik voel mijn behoefte en noden nu beter dan ooit en kan mijn keuzes daarop zonder twijfels baseren.
  Dat voelt als een ware verademing. Eindelijk kan ik het gevoel en intuïtie de ruimte geven die nodig is om betere keuzes te maken.

  Nog steeds ervaar ik elke dag dankbaarheid en nieuwe ontwikkelingen. Er gaan zoveel deuren open nu. Fantastisch. Ik blijf de MIR-Methode doen elke dag, het kost zo weinig moeite en tijd en het levert zoveel op!!

  Ik wil niet teveel stil staan bij het hoe en waarom de MIR-Methode werkt, dat geeft mijn ratio maar weer ruimte en mijn ratio is sterk en ondermijnt mijn intuïtie anders teveel. Loslaten, vertrouwen hebben dat het werkt, en mijzelf niet pushen in de richting die ik wil. Ook al duurt het langer dan ik zelf voor ogen hebt. Zo is het creatieve denken / doen, bij mij pas na 4 a 5 maanden echt gaan stromen, terwijl ik zelf altijd maar weer uit eigen kracht probeerde die dingen op te pakken. Dat voelde geforceerd en werkte averechts. Geduld en vertrouwen gaf mij uiteindelijk de ruimte om de creatieve energie weer vanzelf te laten toenemen, totdat ik voelde dat ik het niet meer kon tegenhouden.

  Ik ben super dankbaar dat de MIR-Methode op mijn pad kwam.

 3. Hallo Mireille, na 8 weken MIR-Methode zonder begeleiding kan ik de volgende (tussen)resultaten melden:
  – een gevoel alsof ik na tig jaar eindelijk weer mezelf ben: gevoel voor humor is weer helemaal terug en ik kan eindelijk ongelimiteerd gek doen met de kinderen, heerlijk! We lachen heel wat af met z’n allen.
  – ik heb een sterke behoefte om weer met allerlei oude bekenden contact op te nemen. Heb ook op straat en bij school van de kinderen veel meer leuke gesprekken.
  – raar soort pukkel op punt van mijn neus is na meer dan 8 jaar eindelijk verdwenen, hoera!
  – reukvermogen is bij vlagen terug; dit zal vast nog verder verbeteren.
  – Afgelopen weekend gestart met de kinderen (8 en 10 jaar) en gisteren is manlief ook aangehaakt. Mochten daar verrassende dingen uitkomen, dan zal ik die ook doorgeven.
  Veel dank voor deze mooie methode!

 4. Dankbaar dat dit ook voor mensen met klein budget mogelijk is.
  Ik weet zeker dat de “toevalligheden” op jou pad komen zodat jij hiervan kunt rondkomen.
  Dankbaar met het genoeg en alle “toevalligheden” op mijn pad.
  De kracht van de eenvoud aanraking en woord. wauw

 5. in t verleden kort gemirt. nu ruim een maand bezig. ik merk dat als ik t niet doe paar dagen dat ik erna verlang. dus blijf t voorlopig doen.
  merk versnelling van allerlei zaken.
  ik ben daadkrachtiger, heb meer energie. mijn vaste natuurlijk therapeut gaf aan dat mijn hormoonstelsel veranderd. dit vind ik super om te horen aangezien er schildklier en lympfklier problemen in de familie zijn .
  apart is mijn voetzolen vervellen.

  mijn smaak is aan t veranderen minder zoet nodig. en dat zegt een exchocoladeverslaafde.
  algemeen lekkerder voelen, zelfvertrouwen me niet lager inschatten, vrolijker
  kortom blijf lekker door mirren.
  dit zijn de dingen die ik bemerk me bewust dat er nog zoveel meer gebeurt. versterken van loslaten en t verleden een plek geven leven in het nu.

 6. Mijn verhaal hoe de MIR-methode mijn helpt bij rouw, vrijgeven, vertrouwen en vinden van mijn missie. Ik ben ruim 2 maanden individueel bezig.

  Gisteren naar een goed optreden van Imagine Dragons geweest in de Ziggo Dome. Harde muziek maar heel gezellig om met zijn drieën te gaan. Mijn oudste zoon voelde dichtbij. Hij hield ook van deze muziek. Maar wat missen wij zijn Aardse aanwezigheid. Ik sprak het nog even uit voordat wij gingen. Ik mis hem. We missen hem elke dag, zei zijn broer.
  Gisteren zat ik nog bij een lezing van Mireille Mettes over de MIR-methode in een kerk in Uithoorn. Wat een verschil. Ik werk al ruim 2 maanden met de 9 stappen van de MIR-methode. Innerlijk zijn zich dingen aan het verschuiven. Dit komt naar buiten. In dit schrijven komen enkele van die stappen terug en benoem ik deze.

  Vanochtend was ik verdrietig. Het verdriet komt eruit. Altijd had ik het gevoel dat als ik het zou toelaten de bodem onder mij vandaan zou zakken. Bodemloos verdriet. Ook bij de psychotherapeut werd het even zichtbaar toen ik zei dat ik mijn ouders mis. Er kwam een korte huilbui waar ik gauw weer een deksel op deed. Ik zei als ik nu doorga met praten (en voelen) lig ik straks onder de tafel. En wees naar beneden.
  Maar dat is wat mij zo moe maakt. De deksel er (onbewust) ophouden. In een veilige omgeving kan de deksel er even af, komt de Overlever even tot rust.
  Ook nachts hoeft de Overlever niet te reageren op de buitenwereld. Dat geeft soms onrustige slaap waar ik om mijn moeder roep. Ik wordt vaak verdrietig wakker. In mijn warme veilige bed met mijn man slapend naast mij, voel ik mijn verdriet en huil ik.
  Maar dit keer voelde ik er een laag onder. Het voelde niet als een bodemloze put maar als een bladzijde die ik aan het lezen was. Een klein randje vouwde om en er werd een blanco bladzijde zichtbaar. Een leeg onbeschreven blad.
  Ik zal toch geleidelijk de bladzijde van verdriet uitlezen, de gifbeker leegdrinken. Zoete herinneringen zullen de nasmaak zijn. Een herinneringsmoeder noemde een lotgenoot het. Voor een weduwe en wees is een naam. Hoe heet een moeder dit haar kind heeft begraven? Het woord herinneringsmoeder sprak mij aan. Ik zal de herinnering aan mijn zoon zijn aanwezigheid op Aarde verzorgen door zijn naam te noemen en de puurheid van zijn Ziel te eren.

  Nu dat ik word ontslagen bij mijn huidige werkgever denk ik na over de mogelijkheid een opleiding te gaan volgen. Ecotherapeut, met de energie van de natuur werken of rouwtherapeut vanuit mijn ervaring anderen helpen in het proces.
  Past een andere opleiding bij mij? Is dat wat zich wil aandienen?
  Eigenlijk wil ik ook lezingen geven en een belangrijke boodschap uitdragen waar de toehoorder wat aan hebben. Waar komt dit verlangen vandaan? En legt het mij geen prestatiedruk op?
  Ik denk wel eens dat ik in een vorig leven zo een rol heb vervuld. Leider, boodschapper, sjamaan….. Ik zoek weer die rol vanuit een oud verlangen. Maar is dit wel mijn missie nu? Waarom ben ik in vredesnaam op aarde? Missie verduidelijken graag! (stap 9)

  Van binnen start er een nieuwe dialoog met nieuwe inzichten. Als kind heb ik ervaren dat mijn ouders opkeken tegen de dominee, mensen die leiding gaven en een boodschap brachten, een rol namen in de samenleving die duidelijk was en aanzien had. Wil ik dat? Nog voldoen aan mijn ouders en hun waardering voelen door een rol te pakken waar zij waardering voor voelden?
  Vader loskoppelen, moeder loskoppelen. (stap 3)
  Is het publiek in de zaal minder van belang dan de spreker? Is het niet beweging wat we met zijn alle veroorzaken die van belang is? Diegene die thuis werken, bezoekers, predikers. Allen verbonden met hun competenties en daden aan het doel in het midden. Mens zijn!
  Ik wil mens zijn en vrij, voelend, ademend, genietend van mijn lichaam en de Aarde, elke dag – elk moment kijken, met open ogen en open Hart, naar wat er zich aandient. Daarop reageren. Leven in het Nu, verbonden met de Bron. En zo stapje voor stapje, ademteug voor ademteug verder gaan. Geen punt aan de horizon. Maar de horizon als een lichtbol die mij omsluit.
  Ik ga mij niet opgeven voor opleidingen. Ik laat het leven komen met de dag. Ik bezit jonge en oude kennis en wijsheid. In het Nu kan ik mijn Hart openen. Het verleden is een mysterie. Ik begrijp niet waarom ik op jonge leeftijd (19 jaar) mijn ouders verloor bij een verkeersongeluk en waarom mijn zoon op 20 jarige leeftijd ervoor koos de Aarde te verlaten. Vele vragen heb ik gesteld en geen antwoord was juist. Het is een mysterie. Evenals mijn toekomst een mysterie is. Ik ben niet op aarde om mijn leven te begrijpen. Dat mag mij rust geven. Dat ik het mysterie mag omarmen en verwelkomen. Het Mysterie ontrafelen, doordenken, vormen is een verkeerde interpretatie van het Goddelijke van de mens. Het Goddelijke van de mens zit hem in het verwelkomen van het Mysterie en het Niet Weten. Dan ontsluit zich een Bron. Afgesneden van die Bron beland ik in de eenzame overheersing van kennis en denken, doen en daden.
  Van Doener naar Ziener is mijn weg.
  ———————————————
  Graag bedankt ik Mireille Mettes voor de hulp in mijn ontwikkeling door de MIR-Methode! Ik ga ermee door en vertel het rond. Graag houd ik contact over specifieke stappen in de methode die kunnen ondersteunen bij het verlies van een dierbare en heb daar zelf ook ideeën over.
  6 februari 2016
  Hilde

 7. de MIR-Methode is geweldig ik heb vlinders in mijn buik.
  en ik heb ander werk en daar zijn ze heel vriendelijk.en er is nog veel aan het veranderen.
  ik doe het nog maar van 23 december 2015 en zal zeker nog verder doen.
  dank je wel daarvoor
  veel liefs van
  Mariella.

 8. Hoi Mireille.
  Eigenlijk ben ik nog niet zo lang bezig met de MIR-Methode, maar de gevolgen liegen er niet om! Ook mijn hondje gaat er languit voor liggen als ik roep ‘effe mirren?” Zijn ontlasting is duidelijk verbeterd; gelijkmatiger en meer, ook de kleur en de dikte zijn consequenter en ziet er goed uit.
  Nu mijn eigen ervaringen; heb een heel moeilijke periode achter me, waarbij ik een dierbaar persoon heb verloren (zelfdoding). Ook heb ik me heel erg eenzaam gevoeld, ondanks afleiding en aandacht/liefde van mijn partner. Ik was vaak heel boos op de wereld, op bepaalde mensen, ontevreden vooral over mezelf en m’n verleden. Nu pas zie ik de handreikingen en durf ik eerlijker te zijn tegenover mezelf, zonder verwijt of verdriet en als het er mag het er ook zijn. Ik denk dat ik een sterk persoon ben, maar heb veel pech gehad. Ik ben nog niet waar ik wezen wil, dat kan ook niet, daarvoor is het nog te vroeg denk ik, maar ik sta soepeler in het leven dankzij het MIRren. Voel weer betrokkenheid bij het leven en kan alles beter plaatsen, zonder mezelf steeds af te keuren of bang te zijn bij elke stap die ik zet(te). Als ik nu een boek lees, sla ik de informatie sneller op en het lijkt dat ik ook weer veel beter onthoud. Ook koppel ik makkelijker terug aan datgene wat ik vroeger leerde op school. Ik weet niet precies wat er gebeurt in mij, wat ik wel begin te beseffen is dat het leven niet langer aan mij voorbij gaat, zoals dat voorheen gebeurde ondanks al mijn inspanningen. De dagen lijken nu veel beter gevuld met dat waar ik blij van word, zonder al teveel hunkering naar waardering enz. Ik lach weer en voel nieuwe levenslust.
  Mooi he!?!! Dit wilde ik met jou, Mireille en met alle anderen delen, ik ben jou en de methode en alle goedheid die ik tegenkom en ben tegengekomen in mijn leven, daar ontzettend dankbaar voor.

  • Beste Meike,
   Dankjewel voor het delen van je ervaringen! Wat fantastisch fijn dat je ziet dat je ontwikkelt! Het is uiteindelijk zo fijn om te voelen hoe sterk je eigenlijk bent. En die dapperheid om werkelijk en waarachtig naar jezelf te kijken… puur goud!
   Veel geluk! En dankjewel voor je hartelijke woorden!
   Groetjes, Mireille

 9. Ik ben begonnen in februari, een maand na het overlijden van mijn vader en een felle strijd / breuk met mijn moeder.
  Dit was voor mij de grote start om voor mezelf eens te gaan zorgen in plaats van der te zijn voor de ander.
  De eerste 2 weken merkte ik niks. Daarna begon ik wat agressiever te reageren op stress momenten. Dat is nu weg. Wel ben ik vermoeider dan voorheen. Met name in de ochtend.

 10. Ik heb nu 6 weken de MIR-Methode gedaan. Wat me vooral opvalt dat ik het gevoel heb veel ballast kwijt te zijn. Ik heb bij mijn nek schouders en rug ontzettend veel ruimte gekregen waardoor ik me heel ontspannen en blij voel. Ik heb het gevoel dat ik ook veel meer in mijn basis (bekken) gezakt ben waardoor ik me steviger en zelfverzekerder voel.
  Verder heb ik jaren geen zuivel meer gebruikt, maar heb er nu opeens weer zin in, en vind ik heel veel dingen nu opeens veel te zout.Ik haal mijn meeste boodschappen bij de natuurwinkel; dingen die uit bijvoorbeeld een supermarkt komen vind ik te zout of niet meer lekker.
  Ik merk dat ik nu soms bijna vergeet om de MIR-Methode te doen, dus ik denk dat het voor nu tijd wordt om te stoppen.
  Dank je wel Mireille.
  Lieve groet, Nelleke

 11. Ik ben sinds gisteren bezig met MIR, ik vraag mij af waar ik vorige levens onder kan be’handelen’. Dit i.v.m verwerken en het ophalen van ‘talenten’.

  Na een sessie besloten dat ik in de ochtend met mijn rechterhand mijn linkerhand streel en ‘s avonds met mijn linkerhand mijn rechterhand.

  voor nu…warme handen.

  met vriendelijke groet, Emmy

  • Beste Emmy,
   Vorige levens zit in meerdere stappen: stap 2, 3, 4, 7, 8 en 9. Het beste wat je kunt doen, is doorgaan met de MIR-Methode en zo je talenten sneller laten ontvouwen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 12. Wat me opvalt is dat ik heel vaak hoor(de): “Ga je nu alweer verhuizen? Heb je nu alweer een andere baan? Heb je nu alweer een andere vriend?” “Jij vindt ook nooit rust in je leven, je bent constant op zoek, je weet niet wat je wilt!”. enz enz. Ik heb dit soort opmerkingen altijd als negatief ervaren, als iets slechts, iets dat niet hoort zoals het zou moeten horen.
  Vroeger kende ik mezelf niet zo goed en dacht dat het niet goed was wat ik deed, steeds veranderen.
  Ik merk zelf dat ik onrustig word als ik ergens aan vast zit, dan voel ik mij beperkt in mijn vrijheid, als ik kan gaan en staan waar ik wil dan voel ik een soort van rust, genieten, vernieuwen, leven, ontdekken ……… !

  Toen ik 39 werd, ik zat al 10 jaar “vast” in een baan waar ik me doodongelukkig voelde, maar iedereen zei: “Je verdient goed, waar krijg je dat nog? Wat wil je dan? enz. enz. En ja ik begon toen ook te denken dat ik het maar moest accepteren, zo was het nu eenmaal …… totdat mijn lijf helemaal op was en ik een burn-out kreeg. Ik ging na 1 jaar een week op vakantie en daarna zat ik te denken wat ik nu eigelijk zou willen, want er MOEST iets veranderen wilde ik weer gaan leven en gelukkig worden. Een andere baan was geen optie, want dan zou ik van het ene in het andere belanden.
  Ineens wist ik het … “Ik moet helemaal weg uit deze situatie.” En heb toen besloten om mijn baan op te zeggen en mijn huis te verkopen en naar een ander land te gaan.
  Dit was de beste beslissing ooit. Ben een half jaar vrijwilligerswerk gaan doen in Midden-Amerika en daarna heb ik nog dik een jaar overal heen gereisd. Toen ik terug kwam in Nederland had ik 2 koffers en een auto. M’n spullen stonden opgeslagen. Ik heb dat jaar overal tijdelijk gewoond, ik vond het geweldig!!!
  Na deze reis periode had ik toch wel weer behoefte aan een plekje voor mezelf en heb een woning gehuurd. Na 4 jaar voelde ik weer dat ik vast zat en ben toen weg gegaan uit mijn geboortestad in Zuid-Limburg want hier liet ik me toch weer langzaam aan in een keurslijf duwen. Ben toen in Amsterdam gaan wonen, heerlijk vond ik dat!!

  Twee jaar geleden leerde ik de MIR-Methode kennen en ik heb beetje bij beetje mezelf leren kennen, hoe IK in elkaar zit en wat IK in het leven wil!!!
  De opmerkingen die ik vroeger als negatief ervoer, daar weet ik nu van dat die gemaakt werden door “gewoontediermensen”, mensen die een bepaalde angst hebben voor veranderingen …….. want tja, je weet wel wat je hebt, maar je weet niet wat je krijgt!!!! Dit is natuurlijk helemaal prima, maar het is niet wie ik ben ……..! En ook daar is niets mis mee, zolang je je er zelf helemaal goed bij voelt!!

  Ik weet nu dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en ik doe nu dingen die mij helemaal blij maken.
  Nu op mijn 53 ga ik a.s. zaterdag voor de 14de keer verhuizen, nu naar het Oosten van het land en ik ben zo benieuwd wat daar allemaal op m’n pad komt. Ik verheug me er enorm op en ik voel mij helemaal “Alive” 🙂

  Ik ben dus duidelijk een AVONTURIER!!! Heerlijk!!!

 13. Ik ben heel blij met de MIR-Methode. Ik sport nu weer en ga twee morgens vrijwillig werken bij de kringloop. Geweldig vind ik het zelf. Bedankt voor de mails en tips groetjes uit Apeldoorn van Tonia

 14. Hoi Mireille,
  Sinds ik de MIR-methode doe, ben ik de mooiste foto’s gaan maken en hierbij schrijf ik vaak verhaaltjes. Inmiddels is er al veel ‘ werk van mijn hand ‘ gepubliceerd in kranten, tijdschriften en magazines.
  Sinds 3 weken heb ik een eigen website. Deze heb ik zelf gebouwd. Het is een website met de mooiste natuurfoto’s…..www.fotomarblo.nl
  Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op deze aarde bekend te maken met de prachtige natuur, die ons wordt geschonken…..
  Kijk op mijn website en laat je verbazen…..

  Ik ben zo blij dat ik de MIR-methode mag doen, want ik ben hierdoor een prachtige, krachtige en zelfbewuste vrouw geworden, die veel talenten heeft en die nu tot uiting komen….geweldig……ik ben een dankbaar en blij mens!

 15. Niet te geloven wat er allemaal gebeurde, vanaf ongeveer na een maand iedere dag “mirren” een nieuwe vrije tijdsbesteding waarin al mijn belangstellingen “samenkwamen” en een nieuwe liefde… en een sterkere gezondheid…tja.. geen toeval, ik beoefen de methode trouw, nu een keer per week.. heel goed het werkt!

 16. Wat grappig, ik heb (na het doen van de MIR-Methode) ook weer een oude hobby opgepakt, ik ben weer gaan haken en borduren. Het is volledig ter ontspanning en ik werk nagenoeg zonder patroon. De mooiste dingen ontstaan en ik geniet er zo ontzettend van!!!

 17. Een paar maanden nadat ik de MIR-Methode had gedaan, kwam er ineens een golf aan creativiteit bij me los. Ik sloeg aan het breien, knutselen, fröbelen, de stroom ideeën hield niet meer op. Toen ik klein was, was ik ook altijd heel creatief, maar in mijn volwassen leven was ik dat een beetje kwijtgeraakt. Heerlijk om nu weer zo bezig te zijn, hier was ik naar op zoek!

 18. Beste Mireille,

  Ter aanvulling op je artikel, ‘Missie verduidelijken over je hobby!’: naar mijn mening kun je pas een goede gezondheid behouden als je kunt doen wat je werkelijk wilt/moet doen. Je missie dus. Ik zie het dus als een voorwaarde voor gezondheid, meer nog dan als een gevolg. Wat ik merk sinds ik MIR-Methode doe, is dat mijn bedrijf weer meer klanten aantrekt. De twijfels of ik op de goede weg was, zijn daardoor weer verdwenen. 🙂

 19. Twee jaar geleden ben ik in contact gekomen met de MIR-Methode en heb die intensief toegepast. Grappig is dan nu dat ik sinds 1 1/2 jaar weer dwarsfluit speel nadat ik het 22 jaar niet meer had gedaan. En ik doe het met heel veel plezier.

 20. Wat toevallig, Mireille, toen jouw nieuwsbrief met het artikel ‘Missie verduidelijken over je hobby’ daarnet binnenkwam, was ik net thuisgekomen van mijn tweede schilderles, een hobby die ik al meer dan twintig jaar niet meer had uitgeoefend! Vorige week werd mij gevraagd of ik mee wilde doen aan deze schilderlessen. Nou, heerlijk hoor! Ook mijn hobby borduren heb ik een paar weken geleden weer opgepakt, nadat ik drie maanden geleden met de MIR-Methode was begonnen.

 21. Ik ben nu 2 maanden bezig met de MIR-Methode en al vrij snel werd me duidelijk gemaakt (ook door mijn vriendin) dat ik iets wilde wat ik al langer wilde en dat was mijn eigen reiki-praktijk. Dat wilde ik al in 2005, maar vond altijd die beren op mijn weg van wat als… En 3 weken geleden heb ik de knoop doorgehakt en ben gewoon begonnen en gisteravond had ik mijn eerste klant (buiten familie en vriendin om). En i.v.m. reorganisatie word ik per 1 april boventallig verklaard, vond deze week een vacature en heb zojuist gesolliciteerd… de rust is wedergekeerd in lichaam, geest en ziel!!
  Dit dankzij de MIR-Methode en de aanzet van mijn vriendin!!

  Reageer ↓

 22. Het eerste wat me opviel na het uitoefenen van de MIR-Methode was dat ik beter kon slapen. Voorheen werd ik minstens 4x keer per nacht wakker, waarna ik moeilijk weer in slaap viel. En…ik heb mijn boeken lezen weer op gepakt. Ongelooflijk! Ruim een jaar geen boek aangeraakt, geen rust voor. Nu geniet ik weer van de stilte om me heen bij het lezen van een goed boek. Heerlijk gevoel!

 23. De allereerste keer dat ik, samen met een vriendin die het me aanraadde, de MIR-Methode deed wist ik direct wat mijn missie was. Ik was het vergeten en was zo blij dat ik het weer wist! Ik wens iedereen zo’n aha beleving – het maakt niet uit wat het is. Toen 4 weken oefenen en m’n leven is veranderd. Bedankt!

 24. Opruimen aan de binnenkant … heeft inderdaad tot gevolg dat ik in heel ons huisje ben begonnen met opruimen. Ik wil zoveel mogelijk plaats maken, ruimte scheppen …
  Ik zit vol nieuwe plannen die ik ook uitvoer !
  Ik had al een hele goede band met mijn ouders, en toch die band nog inniger geworden … mooi hè ! ?
  Het is net of de MIR-Methode mij in gang heeft gezet om al die dingen te doen die ik al lang in gedachten had, maar steeds maar uitstelde.
  Het is een heerlijk gevoel om zowel van binnenuit als aan de buitenkant grote schoonmaak te maken.
  Dus ja, het werkt écht, die MIR-Methode ! ! !
  Het heeft mijn leven een andere weg doen inslaan, een binnenweg om sneller bij mezelf uit te komen. Dank je wel, Mireille !
  Lieve groeten,
  Hilde.

 25. Hallo Mireille

  Allereerst vind ik het geweldig dat er nog mensen zijn die in deze tijd zoiets moois gratis verspreiden. Dank je wel!
  Ik heb de MIR-Methode nu bijna 4 weken toegepast. Vooral in het begin kreeg ik het gevoel dat ik van binnen veel schoner werd. Ook voel ik mij sterker om te doen wat IK wil.
  Ik ben er dankbaar voor dat dit op mijn pad kwam.

 26. Voor mij heeft de MIR-Methode een bijzonder resultaat gehad. Ik kon de beslissing nemen om naar een andere tandarts te gaan (grondige restauratie, mooi) en een andere kapper. Het geheel maakt dat ik er beter uit zien en dat ik me daarmee heel gelukkig voel. Ik tob nog wel met een hoge bloeddruk, heb er ook last van. Met de 9 stappen ga ik daar nu al mijn aandacht aan besteden.
  Tot zover hartelijk dank.
  Vriendelijke groet,
  Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.