Heb je last van huidaandoeningen en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen die Mireille Mettes schreef over:
* acne;
* huidproblemen;
* wratten;
* eenzaamheid;
* haaruitval en alopecia;
* jeuk, eczeem en je darmen;
* vitiligo en leukoderma;
* de gevolgen van antibiotica.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Huidaandoeningen — 87 reacties

  1. Ik ben sinds 3 maanden bezig met deze geweldige methode en kan hem iedereen aanbevelen. Ik voel me veel gelukkiger, merk ook dat ik mijn basisbehoeften…die echt niet ok waren, steeds meer aanvul. Het is me sinds een paar dagen ook opgevallen dat ik geen exzeem heb aan mijn hand. Meestal heb ik daar deze periode van het jaar heel veel last van, ook erge jeuk vooral ‘s nachts. Ik voel me steeds beter in mijn vel en wil dit echt wel blijven doen.
    Dank je wel!

  2. Ik ben nu 6 weken bezig met mirren. Fysiek gebeurt er vanalles en ik voel me regelmatig slechter. Dan is het heel moe zijn, dan veel hoofdpijn, vocht vasthouden, zin in ongezond eten, … Vaak kort en krachtig. Het is duidelijk dat er vanalles aan het werk is. Ik heb dan ook veel om te verwerken 😉

    Tegelijkertijd merk ik wel dat ik steviger in mijn schoenen sta. Ik dacht dat er fysiek nog niet zoveel verbeterd was, tot me opviel dat ik nog geen last heb gehad van mijn zonne-eczeem ( waar ik standaard een jaarlijkse opstoot van krijg die eerste weken goed weer en dan nog eens de eerste weken echt warm weer). Ik ben nog voorzichtig enthousiast, omdat ik de afgelopen jaren nog al heb meegemaakt dat het niet onmiddellijk opspeelt, maar dan ineens in volle hevigheid terugkomt. Ik moet wel toegeven dat ik het gevoel heb dat het deze keer anders is, al kan ik niet echt duidelijk maken vanwaar dit gevoel komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.