Heb je last van huidaandoeningen en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de artikelen die Mireille Mettes schreef over:
* acne;
* huidproblemen;
* wratten;
* eenzaamheid;
* haaruitval en alopecia;
* jeuk, eczeem en je darmen;
* vitiligo en leukoderma;
* de gevolgen van antibiotica.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Huidaandoeningen — 80 reacties

 1. Ik heb de MIR-Methode 4 weken gedaan en er is een enorme verbetering van mijn eczeem waardoor ik bijna geen rode plekken meer heb en ook bijna geen jeuk meer, vooral dat laatste daar ben ik erg blij mee, dank je wel Mireille!

 2. Mireille, ik krijg de nieuwsbrief al,maar wil je doorgegeven dat 1 wrat is verdwenen! Er is er nog 1 over. Ik doe de MIR-Methode nu 6 weken,ben geen ster op internet woon op Curaçao, ben 77 jaar en loop bijna dagelijks nog 5 km. Groetjes

 3. Zo super gelukkig om dit ontdekt te hebben. Reeds jaren heb ik plekken psoriasis op mijn lichaam. Ik had cortisone zalf die mij niet hielp waardoor ik dit niet meer gebruikte. Sinds het toepassen van de MIR-Methode verdwijnen de vlekjes als bij wonder. Ze drogen uit en vallen af. Zo dankbaar en ik wil mij hier in gaan verdiepen. Bedankt aan de volledige ploeg. Groetjes, Conny

 4. Ik had eczeem om mijn handen. Mijn MIR-Methode begeleidster ze dat ik t aaien aan de binnenkant moest gaan uitproberen, ik merkte in de 2e week al een verbetering. Bij r weken aaien op de eczeemplekken is haast alle eczeem weg. Ik heb ook op mijn voeten. Ik ga het dus ook op mijn voeten toe passen. Nooit gedacht dat dit zou helpen.

 5. Nu neem ik de kans waar om te vertellen dat ik een jaar geleden door toevoeging aan de 9 stappen van de MIR-Methode “Actinische Keratose weg”(dit is een voorbode van huidkanker) na ongeveer drie maanden alle vlekken op mijn benen zijn verdwenen.

  Ik las daarover van een andere deelneemster van de MIR methode en ik dacht dat wil ik ook proberen. Na plusminus 8 weken werden de vlekken langzaam minder fel van kleur en het proces zette zich door totdat alle vlekken verdwenen waren. Een maand geleden vertelde ik mijn verhaal tegen de huidarts. Hij was hoogst verbaasd en hij vroeg om de methode. Ik heb een kopie van de 9 stappen achtergelaten bij hem. Ik ben nog steeds verwonderd over dit wonder.
  Dank je wel Mireille dat je de MIR-Methode in mijn leven bracht. Ik doe de methode al jaren elke dag en ik geloof erin dat het mijn leven in balans houdt.

  Hartelijke groeten van marijke

 6. Beste Mireille, als een van de meest allergische patiënten op de dermatologie afdeling in mijn ziekenhuis, kan ik je schrijven dat ik door de MIR methode minder jeukaanvallen heb en mijn huid minder eczematisch is. Jarenlang niet kunnen slapen van de jeuk. Sinds een half jaar pas ik je MIR methode toe en slaap beter. Ik ben zo blij. Iedereen in mijn omgeving ziet de positieve verandering.
  Dank je wel.
  Jolande.

 7. Hallo iedereen,
  3 maanden geleden begonnen met Mirren. Holderdebolder alle stappen achter mekaar. Nou dàt heb ik geweten, alleen legde ik de link niet naar de MIR methode!
  Doodmoe, ademnood ’s nachts, overmatig transpireren enz…
  Naar de dokter. Die snapte er niks van. Bloed laten nakijken en ja hoor, ijzertekort, eiwittekort en ga zo maar door. Artsen snapten er niks van. Ineens begon er een belletje te rinkelen want ik had ondertussen ondersteuningsmails gekregen en ik had de hele website doorgenomen. Na 3 weken gingen alle symptomen weg en kreeg ik superveel energie terug. Dus!!! Het werkt!!
  Vroeger van stress elke 2 maanden wel koortslip en nu na 4 maanden een klein niemendalletje dat wilde doorbreken. Ahà MIR-Methode EHBO! 4x/dag en na 4 dagen alles weg.
  Wat de MIR Methode betekent voor mij kan ik niet in woorden uitdrukken. Ik hield vroeger niet van water. Nu zwelg ik liters en ik vind het nog lékker ook!
  Dankjewel Mireille om mijn leven een andere draai te geven zowel in gezondheid als in carrière (ja zelfs dàt). Ik ben lid voor het leven en probeer het door te geven aan iedereen!
  Manuela De Cock

 8. Miranda van der M.
  Mijn comment dat ik de MIR-Methode ging proberen is inmiddels 4 weken geleden. Ik wil graag even laten weten hoe het is gegaan. Al binnen een week verdween eczeem op mijn handen en oren. Daarnaast had ik een kattenallergie waartegen ik al jaren een sterke neusspray op recept gebruikte. De allergie gaf niet alleen huiduitslag, maar ook ademhalingsproblemen en niesbuien. Nu ben ik al bijna 3 weken zonder spray en de allergie heeft zich niet laten zien! Ook verliep m’n laatste menstruatie zonder pijn (ja, serieus). Ben heel trots op m’n lijfje en wil jullie heel erg bedanken! ❤️

 9. Hallo Mireille, na 8 weken MIR-Methode zonder begeleiding kan ik de volgende (tussen)resultaten melden:
  – een gevoel alsof ik na tig jaar eindelijk weer mezelf ben: gevoel voor humor is weer helemaal terug en ik kan eindelijk ongelimiteerd gek doen met de kinderen, heerlijk! We lachen heel wat af met z’n allen.
  – ik heb een sterke behoefte om weer met allerlei oude bekenden contact op te nemen. Heb ook op straat en bij school van de kinderen veel meer leuke gesprekken.
  – raar soort pukkel op punt van mijn neus is na meer dan 8 jaar eindelijk verdwenen, hoera!
  – reukvermogen is bij vlagen terug; dit zal vast nog verder verbeteren.
  – Afgelopen weekend gestart met de kinderen (8 en 10 jaar) en gisteren is manlief ook aangehaakt. Mochten daar verrassende dingen uitkomen, dan zal ik die ook doorgeven.
  Veel dank voor deze mooie methode!

 10. Hallo, ik ben begin augustus met de MIR-methode gestart. Na één week voelde ik me echt anders, gereset.
  Mijn jeuk- en maagklachten werden eerst erger, maar in de afgelopen weken namen de klachten steeds meer af, vooral de jeuk!
  Ik voel me veel sterker in mijn schoenen staan en spreek me makkelijker uit! Heel fijn!!
  Bedankt voor deze methode, fijn twee keer per dag aandacht voor jezelf.

  • Beste Els,
   Alleen indirect, omdat je door de MIR-Methode meer energie krijgt, dus meer gaat bewegen en andere voedingskeuzes maakt. Onderliggende emotionele ballast die bij cellulitis speelt (vaak frustratie), wordt ook losgelaten, maar het is het totaalpakketje waardoor cellulitis eventueel vermindert.
   Groetjes, Mireille

 11. Goedemorgen Tiny,
  Nu pas zie ik je reactie.
  Ik ben er blij mee. Jij weet toch immers aan den lijve wat het betekend.
  Wat fijn voor je dat die lelijke bruine vlekken van je benen zijn verdwenen. Nu kun je weer onbekommerd zomerkleding dragen met kortere rokjes.
  Ik wens je een zonnige zomer toe. Letterlijk en figuurlijk.
  Lieve groetjes van Marijke

 12. Dag Mireille,
  Reactie op het verhaal van Tiny vandaag.
  Oh dat wil ik ook. Wat doe ik verkeerd.

  Ik voel me uitstekend met de MIR-Methode. Al een jaar doe ik die elke dag.
  Kan ik ook bereiken wat Tiny vertelde?
  Ongeveer 5 jaar geleden vertelde de huidarts mij dat ik Actinische Keratosen heb.
  Grote bruine vlekken op mijn benen. Hij wilde mij de behandeling van Tiny niet aandoen omdat het heel heftig was zoals zij verteld en vaak zonder resultaat.
  Wat een wonder dat ze bij Tiny zijn weggegaan.
  Ik ben erg blij voor haar. Proficiat Tiny.
  Wat denk jij ervan Mireille??
  Erin geloven???
  Lieve groeten van Marijke

  • Beste Marijke,
   Je weet gewoon nooit hoe de MIR-Methode z’n werk bij iemand doet. Het kan een korte weg zijn, maar kan ook lange adem zijn. Je hoeft er niet in te geloven. Het belangrijkste is dat je het een kans geeft en dat je het weet vol te houden. Minimaal 4 weken, maar liefst nog langer. Jij bent al een jaar bezig, dus is het hardnekkiger. Zou je willen overwegen om een keer een consult bij een MIR-Methode begeleider af te spreken? Zij kan er dan voor zorgen dat je een diepere laag of blokkade sneller weg krijgt. Dan is er vaak sneller zicht op verbetering. Ik duim voor je!
   Groetjes, Mireille

  • Hallo Marijke
   Ik hoop oprecht dat ook jij verlost zult worden van jouw aktinische keratose.
   Nare huidziekte, en idd heel heftig in de behandelingen.
   Bij mij heeft deze MIR-Methode echt gezorgd dat mijn Keratose verdwenen is!
   Mijn specialist schudde zijn hoofd vol ongeloof !..en ach weet je,..het maakte mij niks uit!
   ik ben ervan verlost!
   Heel erg veel succes Marijke!
   Ik ga voor je duimen xx
   Liefs
   tiny

 13. Hallo Mireille
  Hartelijk dank voor dit mooie informatieve webinar!
  Ik had Actinische Keratose ..zonbeschadigingen op mijn huid ,daarvoor kreeg ik 2 jaar geleden chemocreme, hierdoor werd mijn huid vreselijk ziek,diepe kraters werden er gevormd om de kwaadaardige cellen te doden.
  Na een jaar intensieve behandeling kreeg ik even een rustperiode,mijn huisplekken waren weg dacht ik!
  Helaas kwamen ze op dezelfde plekken terug waar ik al eerder behandeld was.
  Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe afspraak gemaakt om weer opnieuw te laten behandelen.
  Tevens begon ik 23 mei met mirren.
  en wie schetst mijn verbazing,..Mijn actinische keratose is weg!!..echt helemaal weg!..mijn huid werd al mooier van kleur merkte ik..Maar nu al sinds enkele dagen geen plekje meer te zien!
  En dat terwijl mij werd verteld door mijn behandelend arts in het ziekenhuis,dat deze plekjes nooit weg gingen zonder intensieve behandeling .
  Dank lieve Mireille..ik ben super blij met de MIR-Methode en zal me 23 juni zeker als lid aanmelden.

 14. Hoi Mireille
  Ik heb al ongeveer 30 jaar eczeem wat ooit begonnen is met zonneallergie.Met tijd en wijle komt het sterk naar buiten .Heb ook op alternatief gebied veel ermee gedokterd maar uiteindelijk de laatste jaren ervoor gekozen om dan toch zalfjes met cortison te gebruiken als de eczeem TE erg de kop op stak .

  Wat mij wel heel erg verbaasd en tevens heel blij maakt is dat ik al enkele maanden hardnekkige eczeem had onder mijn oksels die nu na enkele weken mirren opeens verdwenen zijn !!!
  Op mijn handen had ik ook enkele vervelende eczeem plekjes die na maanden cortison gebruik tussendoor , ook opeens weg zijn!!!

  Ik heb nu in het voorjaar al enkele malen genoten van de zon ZONDER zonneallergie te krijgen…..

  Ik ga door met mirren , het doet me op alle fronten goed !
  Dankjewel Mireille dat je dit zonder geldelijk gewin mogelijk maakt en wilt delen met iedereen die er open voor staat , ik vind dat heel bijzonder in deze wereld waar geld vaak op nummer 1 staat .

  • Beste Floor,
   Nee, de MIR-Methode veroorzaakt geen aandoeningen. Het zet je zelfheling in gang. Het kan daardoor zijn dat je lichaam aan de slag gaat met ontgiften en het uitwerken van oude, vastzittende emoties. Soms reageert het lichaam daarop, tijdelijk, met jeuk of uitslag. Zie het als een goed teken. Over eczeem schreef ik overigens een artikel waardoor je misschien beter begrijpt waarom het bij jou op komt zetten: 84. Jeuk, eczeem en je darmen.
   In de tussentijd veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 15. Heeft iemand ook positieve ervaringen mbt het verbeteren van granuloma annulare? Ik zou daar zo graag van af willen.

  • Beste Alie,
   Ik heb daar nog geen meldingen van ontvangen. Ik hoop het van harte dat iemand de MIR-Methode aan het doen is en daar positieve ervaringen mee heeft. Dan wordt het op de website vermeld. In theorie zou het mogelijk moeten zijn, maar hoe lang het met de MIR-Methode duurt, is de vraag.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

   • Onderwerp is al even geleden maar is hier inmiddels wel iets over bekend? Heb hier nl flink last van over mijn hele lichaam. Alvast bedankt voor de reactie.

 16. Betse Mireille,

  Ik doe nu bijna drie weken de MIR-Methode, en ongeveer twee weken geleden stond ik op en was mijn hele gezicht wat licht gezwollen, alsof mijn huid dikker was doordat er meer vocht in zat. Vandaag heb ik dat weer, kan dit iets met de MIR-Methode te maken hebben, weet jij hier iets meer over te vertellen?

  groetjes,
  eva

  • Beste Eva,
   Het zou kunnen dat het een reactie is op de MIR-Methode. Het is een vorm van vocht vasthouden, maar kan ook een allergische reactie zijn. Of een verschuiving in het hormoonstelsel. Eigenlijk vele oorzaken. Misschien te zout gegeten of meridianen in het gezicht die sterk aan het deblokkeren zijn. Als je het precies wilt weten, zou je het beste naar een MIR-Methode begeleider kunnen gaan of een Skype-afspraak maken. Als het goed is, trekt het weer vanzelf weg. Drink vooral goed water!
   Groetjes, Mireille

 17. Beste Mireille en belangstellenden,

  Al sinds ik in de wieg lag, heb ik last van eczeem gehad (ben nu 48 jaar). Nooit een allergische reactie gehad of iets dergelijks. Er waren ook periodes dat ik helemaal geen eczeem had, maar soms speelde het erg op en had ik ook enorm veel last van jeuk. Van de huisarts kreeg ik hormoonhoudende zalfjes die tijdelijk hielpen en werd het echt te erg, dan kreeg ik een kuur Prednison.

  Zo’n 4 jaar geleden speelde de eczeem weer op, nu ook rond mijn ogen, een voor mij nieuwe plek. Ook op mijn armen speelde het erg op. Heel veel jeuk kreeg ik ook, ik werd er ‘s nachts vaak wakker van. Via een kennis kwam ik bij Esther Roijmans terecht, gezondheidstherapeute en MIR-Methode begeleider. Dat is nu ruim 1,5 jaar geleden. Vrijwel meteen met de MIR-Methode gestart en kreeg iedere keer een MIR-Methode op Maat dat op mijn lijf was geschreven. Langzaam kwam ik bij de oorzaak van de eczeem, welke ervaring de eczeem triggerde. Iedere keer aaide ik weer wat “ballast” weg, totdat ik uiteindelijk terecht kwam bij de kern. Dat was meteen herkenning en vanaf dat moment kreeg ik de eczeem steeds beter onder controle. Nu kan ik zeggen dat ik, na 3 jaar onafgebroken jeuk te hebben gehad, al een half jaar GEEN JEUK meer heb! Door de MIR-Methode ben ik mezelf steeds beter leren kennen en sta ik steeds meer in mijn kracht. Dat had ik erg nodig!

  Het is een kwestie van volhouden en proberen je niet te focussen op de jeuk, dat levert alleen maar stress op, waardoor je meer jeuk krijgt.
  Ik kan het echt iedereen aanraden om met een MIR-Methode begeleider aan het werk te gaan.
  Groetjes, Lisette

 18. Benieuwd!

  18 april dit jaar heb ik hier iets gepost, en ik heb daar geen reacties op gehad! Ik ben nog steeds aan het Mirren en merk nog geen verschil. Mireille wil jij mijn bericht eens lezen…kan het zijn dat er echt iets mag helen in mijn systeem wat dieper zit, waardoor het langer duurt?

  Ik hoor graag van je,
  Groetjes Ingrid

  • Beste Ingrid,
   Ja, de reactie die Chantal erop schreef was al helemaal wat ik ook geschreven zou hebben. Zo jammer dat je er nog niks van merkt, maar ik zou zeker een keer naar een MIR-Methode begeleider gaan om te kijken of er een diepere blokkade onder ligt. Nee, ik had nog geen resultaten gehoord bij een ‘kapotte thermostaat’. Het klinkt wel als dat je hypothalamus van slag is. Dat is een grijze kwab in je hersenen. Daarover schreef ik in het artikel over koorts. Nr. 16. Nooit koorts? Erg moe? Zet je hersenen aan het werk. Goed dat je erop terug gekomen bent, want je hebt me aan het denken gezet dat daar wel eens de oorzaak kan liggen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 19. Hallo Allemaal,
  Ik ben nu 6 weken bezig met de MIR-methode. Maar na 4 weken was mijn psoriasis al een stuk minder grote plekken op mijn rug helemaal schilfer vrij en heb veel meer energie en het loskoppelen van mijn moeder geeft mij enorm meer vrijheid. Wow echt heel fijn, vandaar dat ik gewoon nog een tijdje door ga. Ik geef nu al mijn klanten een kaartje mee en mijn vriendinnen heb ik ook aangestoken. Dus ja zo gaat het wel de wereld in……Thankx Mireille

  • Beste Marianne,
   Als je eens wist hoe blij ik met jouw bericht ben! Over psoriasis had ik tot nu toe een paar voorzichtige verbeteringen gehoord, maar nog nooit zo duidelijk. Ik ben heel blij voor je en voor alle mensen die psoriasis hebben, want dit geeft weer nieuwe hoop!
   Dankjewel dat je het met ons wilde delen!
   Groetjes, Mireille

 20. Hallo Mireille,

  Ik kwam toevallig op deze pagina terecht omdat ik op zoek was naar een behandeling voor vitiligo. Het verhaal van Ans is zeer hoopgevend! Alleen zag ik dat haar verhaal geplaatst is in 2013. Weet jij misschien of er bij Ans in de afgelopen twee jaar nog verdere verbeteringen zijn opgetreden? Ik ben daar heel benieuwd naar! Zelf ben ik nu aan mijn tweede Mir-dagje bezig dus nog even afwachten 🙂

  Groetjes Vera

  • Beste Vera,
   Ja, ik spreek Ans regelmatig en de verbeteringen gaan rustig aan door!
   Jij veel geluk!
   Groetjes, Mireille

  • Hallo Vera,

   Ik ben vandaag begonnen met Mir. Heb sinds 1 jaar ook vitiligo. Nu ben ik op mijn beurt heel benieuwd of jij al succes hebt geboekt met de Mir methode. Groet van je naamgenoot

 21. Mijn dochter (9) is vanaf half januari aan het mirren. Ze heeft al een aantal jaren last van eczeem achter haar oren. de huid was open en schilferig. We hebben van alles geprobeerd. Nu 4 maanden aan het mirren en het is bijna helemaal weg. Ze is meer open, ook staat ze steviger in haar schoenen. Ons gezin blijft mirren. Op alle lagen geeft het meer balans.

 22. Goedendag. Wat een mooie resultaten allemaal. Heeft iemand ervaring met een ‘kapotte thermostaat’ van je lijf (erg slecht tegen warmte kunnen daardoor de zon en warme ruimtes vermijden) couperose en de MIR methode? Ik ben ruim 4 weken geleden begonnen. Het voelt voor mij alsof mijn huid verstopt is door een oude blokkade! Ik baal hier enorm van, ben een echt buitenmens en mijn angst voor de zon belemmert me enorm. Verder ligt mijn focus zo op mijn gezicht en alle veranderingen die ik erin waarneem… Ik wil graag genieten van het leven in VERTROUWEN. Lieve groet van mij

  • Hoi Ingrid, ik heb zelf geen ervaring met een “kapotte thermostaat” in mijn lijf. Ik ben recentelijk opnieuw gestart met de MIR-methode en her en der op de website lees ik dat als je na x-tijd het gevoel hebt dat je niet meer verder komt, je dan het beste naar een MIR-begeleider kunt gaan. Of anders even zoeken naar de 7 coachingsvragen die elders op de website staan.
   Ik wens je een mooie zomer toe vol vertrouwen!

  • Oh ingrid, ik heb dit ook! nog niet begonnen met deze methode maar wil ik wel gaan doen. Snap hoe je je voelt. hoe gaat het nu?

   • Hoi Katja, heb nog steeds dezelfde klachten, ben bij de huisarts geweest, om bloed te checken op afwijkingen…. Volgende week bespreken. Ik heb de indruk dat mijn schildklier hier een rol in speelt! Erg vervelend, omdat het me echt belemmerd in heel veel dingen… Hoe is dat bij jou?? groetjes Ingrid

    • ja ben ook meteen geprikt op de schildklier maar die was goed (helaas want dan heb je een oorzaak en kun je er wat aan doen). Ik doe nu een BEST behandeling en dit vul ik momenteel aan met familie opstellingen en regressie therapie om het emotionele stuk aan te pakken. Ik wil nu gaan mirren en evt eft therapie erbij gaan doen. Veel komt toch uit het stukje onverwerkte emoties en dat vind ik het lastigste stukje. Ik zie ook enorm op tegen de zomer en de zon terwijl ik er altijd zo van hield. Hoop echt dat het weer goed komt…Ik heb ook enorm een nerveus en zenuwachtig gevoel gedurende de hele dag. Heb jij dit ook? Want dat kan ook passen bij schildklier..

     • Hoi Katja, herken het nerveuze, zenuwachtige gevoel. excuur voor mijn verlate reactie trouwens, de melding van je reactie was in mijn spam terecht gekomen. Dochters gaat het wel. Meer in de middag lijkt de warmte onder mijn huid te gaan zitten….ik kan het niet zo goed beschrijven…heel naar! Het rare is, dat mijn lichaamstemperatuur heel laag is de hele dag. Ergens tussen de 35,5 en 36,5 gemeten onder mijn oksel. Ik ben blij als het weer avond is en de rust in mijn lijf terug is…. Raar, ik was echt dol op de zon. Ik wolde vroeger geen straaltje missen… Ik ben al jaren bezig met mijn onverwerkte emoties, heb echt vazallen gedaan. Morgen krijg ik de uitslag. Ik hoop echt dat er wat meer duidelijk wordt! Ik laat het je weten. Jammer dat ik je niet rechtstreeks kan contacten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.