Heb je last van gezondheidsklachten die je niet op de resultatenpagina vindt? Merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Allerlei resultaten — 155 reacties

 1. Nu begonnen met de MIR methode en zit in de 2e week. Veel last van duizeligheid en opgeblazen gevoel met misselijkheid. Veel boeren.
  Maar we zetten door me lichaam komt in actie

 2. De MIR methode is fantastisch. Doe ik nu al een achttal jaren.
  Ik woon naast een school( lager onderwijs) en ik zou het MIRREN willen aanraden bij de directeur, voor alle leerjaren. Kunnen de zinnen : vader loskoppelen en moeder loskoppelen ook anders worden uitgesproken maar met evenveel efficiëntie?
  Als dat kan stap ik naar de directie. Bestaan de stappen ook in het Oekrains?
  Dank u,

  Christel

  • Beste Christel,
   Helaas kunnen de woorden niet veranderd worden. Een directeur zal er zelf ook voor open moeten staan. Dan nog zullen mogelijk heel veel ouders er niet voor open staan.
   Nee, we hebben de stappen nog niet in het Oekraïens.
   Groetjes, Mireille

 3. Vandaag de 70ste dag dat ik met volle overtuiging twee keer per dag de negen regels zeg. Helaas geen enkel resultaat. Nou zie ik bij alle genoemde aandoeningen ook niet de mijne: extreme spierkrampen.

  • Beste Francine,
   Zou je misschien eens willen overwegen om een consult te boeken bij een MIR-Methode begeleider? Misschien dat zij kan uittesten wat er schuil gaat achter je extreme spierkrampen.
   Sterkte!
   Groeten, Team MIR-Methode

 4. Beste,

  Ik heb nu vier weken de MIR gedaan en ik voel mij heel goed. Ik ben zeer rustig geworden, kan veel meer mijn gevoelens uiten en mijn problemen kan ik makkelijker aan de kant zetten, ik vindt het een echte aanrader en ga het nog wat verder doen, ik ben zeer blij dat ik door mijn voedings coach Vermeiren Carine dit heb leren kennen….

 5. Resultaten na 4 weken: alles loopt lichter, soepeler. Zowel lichamelijk als mentaal. Ik spreek me veel makkelijker uit naar anderen. Ik zit meer in de flow (gebeurtenissen vinden precies op het juiste moment plaats). Week drie wel een behoorlijke dip gehad van een paar dagen en mijn oude verslavingen speelden toen op. Niet aan toegegeven gelukkig 🙂 Geen sterke detox verschijnselen, maar ik leef ook al wel behoorlijk gezond . Tijdens mir wel gaan intermittent fasten en meer gaan bewegen, dat ging als vanzelf, ik voelde veel minder weerstand daar tegen dan normaal. Het voelde goed om mijn lichaam een handje te helpen. Bedankt voor deze methode, ik ga er voorlopig nog mee door.

 6. Vandaag dag 76 van de MIR-methode. Heb zeker 7 jaar tremoren, beven, van rechterhand door de ziekte van Parkinson en die zijn weg. Ik beef sinds kort niet meer. En heb het niet eens beseft, het stopte gewoon vanzelf. Het lijkt niet te geloven, toch is het zo.
  Ik vind het nog steeds waanzinnig die methode, het is mijn leven aan het veranderen. Ben er zo dankbaar voor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.