Heb je last van aambeien en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Aambeien — 12 reacties

 1. Hoi Mireille,

  Sinds twee jaar (na de geboorte van mijn dochter) had ik flink last van aambeien en VERSCHRIKKELIJKE jeuk. Ik doe nu zes weken de mirmethode en de jeuk is verdwenen!

  Ik had trouwens ook veel last van eelt en schimmelnagels op mn tenen. Nu zag ik twee dagen geleden dat mijn voeten helemaal aan het vervellen zijn en de eelt is bijna weg! Echt fantastisch! Ik vind het trouwens erg fijn om op deze manier twee momenten voor mezelf op een dag te nemen. Mijn vriend is ook gaan mirren en we doen het ook vaak samen.

  Dankjewel voor het delen van deze kennis!

  Sharon

 2. Hallo Mireille,
  Ik ben met de MIR-Methode een paar jaar geleden begonnen en na een hele tijd opnieuw begonnen een half jaar geleden. Ik heb al jaren last van vocht uit de anus en daar zitten ook uitstulp els
  Ik dacht dat het aambeien waren maar volgens de huisarts waren het uitstulpsels en die konden niet weg gehaald worden. Door het vocht ging het jeuken en de huid werd rood en raakte geïrriteerd. Ik gebruik ook al twee jaar CBD olie en sindsdien is de bloeddruk weer normaal. Tien weken geleden heb ik de chakra`s allemaal gedaan en vanaf die tijd heb ik geen last meer van vocht uit de anus en zijn de uitstulpsels of wratjes bijna weg. De MIR-Methode is echt geweldig ben er heel blij mee.

 3. Ik doe nu ruim 2 maanden de MIR methode, de eerste 2 weken stap 5 en 7 en toen verdwenen mijn hardnekkige aambeien al en zijn tot heden niet terug gekomen.

 4. Hoi,

  Ik wil er graag aan toevoegen dat als ik last heb van mijn inwendige aambeien en bloed bij de ontlasting heb, ik vlak voor ik naar het toilet ga de MIR-Methode EHBO doe. Hand op de billen en aaien maar… Tot nog toe heb ik dan geen bloedverlies.
  Hopelijk zullen ze op een dag helemaal verdwijnen.

  Groetjes Ellen

 5. lieve Mireille ik wil je heel al heel erg bedanken voor al je goede werk wat je allemaal doet, ik heb al jaren lang last van aambeien wat erg vervelend en pijnlijk is ik doe de MIR-Methode sinds jan. dit jaar, n poosje geleden had ik er erg veel last van maar even later was de aambei weg, maar er zit nog wel wat maar dat begint ook beter te worden. loop op dit moment bij n begeleider, want heb meerdere klachten ben erg moe heb namelijk last van fibromyalgie en ben nu wel heel erg moe en voel mij soms erg akelig maar heb wel het gevoel dat het mij wel helpt. en ga zo door met je goeie en liefde volle werk vriendelijke groet ursela

  • Beste Ursela,
   Ik ben heel blij voor je dat de aambei weg is en dat de ergste klachten daarvan weg zijn! Nu de rest nog! Van mensen met fibromyalgie weet ik dat ze vooral te lief zijn voor anderen en te weinig voor zichzelf. Misschien dat dat een hint voor je is?
   Veel geluk! Ik ben blij dat je je er niet bij neerlegt, maar hulp blijft zoeken!
   Groetjes, Mireille

 6. Ik ben nu 7 weken bezig met de MIR-Methode en slaap beter, langer maar heb wel veel verwarde dromen. Met mijn aambeien is niets veranderd. Ik kan wel makkelijker naar het toilet maar er hangt nog steeds 1 te bengelen. Blijf wel doorgaan en geniet van de andere dingen die het me heeft gegeven.
  Groetjes, Nel

 7. Hallo Mireille.
  Aller eerst Dank Je Wel voor de MIR Methode.
  Aambeien geen last meer na 5 weken … ik Blijf doorgaan want helaas is dit niet de enigste klacht .
  Gut .. hihi Geweldig dit .
  Dank je wel .!!!

 8. Hallo, ik ben nu 6 weken bezig met de MIR-Methode en ik heb de indruk dat mijn aarskloven aan het genezen zijn! Daar ben ik enorm blij om want ik heb daar al een operatie van achter de rug en dat heeft niks uitgehaald. Ook men voeding had ik aangepast via een dokter gespecialiseerd in allergieen. Dit had echter ook niet het gewenste effect en ik kreeg er enorme eetbuien van. Daar kamp ik al 15 jaar mee en ook dit is aan het beteren.Hopelijk boek ik nog veel resultaat als ik nog een tijd doorga. Misschien gaat men beslagen tong nu ook wel schoon worden als men vertering beter wordt. Groetjes Sigrid

 9. Hoi Mireille ,

  ik ben een maand bezig,de aambeien zijn nog niet weg. Alleen de jeuk is weg.Dit is een begin denk ik dan maar.Ik ga er in ieder geval mee door!

  groetjes Ilse

 10. Ik ben 2 maanden bezig en nu zijn mijn kalknagels aan ‘t veranderen en vanaf 2001 na een ruggenprik voor een heupoperatie had ik dode vingers en van alles geprobeerd ook alternatieve (homeopathie), maar nu is ‘t weg. Nu zijn ook mijn aambeien verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.