Dankjewel voor je belangstelling voor dit webinar! Ik hoop van harte dat het samen doen van de MIR-Methode je helpt bij eventuele problemen die er voor je zijn met seksualiteit. Dat je je er heerlijk vrij in mag voelen! Fijn dat je erbij was!

Wil je me laten weten hoe je het vond?
Schrijf het hieronder, als je wilt. Dankjewel!

Neem op tijd je rust dit weekend, ga lekker de natuur in als je dat fijn vindt. En blijf er rekening mee houden dat je extra water drinkt om je lichaam zo goed mogelijk schoon te spoelen. Drink vanavond liefst geen alcohol!
Kijk goed waar je behoefte aan hebt, qua eten en drinken, omdat het wel eens zou kunnen zijn dat je lichaam nu bepaalde voedingsstoffen extra graag binnen wil krijgen!

Ik wens je een heerlijk weekend, arm in arm met jezelf of met je geliefde!
Lieve groetjes!
Mireille

P.S. Klik hier als je meer wilt weten over de Be the MIRror-website. Mocht je lid willen worden, gebruik dan bij het afrekenen de kortingscode: webinar1mei, zodat je de 5 euro van dit Webinar niet hoeft te betalen. De kortingscode is geldig tot 12 uur vannacht.

P.S. Klik hier als je meer wilt weten over cursussen die ik geef.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinar MIR-Methode en Seksualiteit — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.