Iedere 1e vrijdag van de maand ‘s avonds om 20.30 uur geef ik een nieuw webinar. Ik verheug me erop je op deze manier makkelijk te bereiken, lekker vanuit je eigen huis. Geen gereis naar een lezing toe, maar toch rechtstreeks informatie!

Wat is een webinar?

Tijdens een webinar zit je gewoon thuis achter je eigen computer of tablet. Je ziet mij op je scherm. Ik kan jou niet zien of horen, jij mij wel.

In welke taal?

De webinar wordt in het Nederlands gegeven.

Wat is de inhoud van het webinar?

1. Elke maand presenteer ik informatie over een thema, zie de lijst hieronder. Ik wil je hiermee laten zien dat gezondheid met veel facetten te maken heeft en dat vele van die facetten in jouw handen liggen. Dat jij er zelf heel veel mee kunt doen. Ons lichaam en ons creatieve vermogen is zó groot dat we vele kwalen zelf kunnen aanpakken. Als we maar weten hóe! En de puzzelstukjes daarvan laat ik je graag zien!

2. Tot slot kun je met me meedoen tijdens het doen van de 9 stappen van de MIR-Methode. Omdat er net een thema is aangeraakt tijdens het webinar, zal alle gevoeligheid die jij er nog mee hebt, worden aangepakt tijdens het aaien. Het maakt dat je het veel makkelijker kunt loslaten!

Verzoek: Als je nieuw bent bij de MIR-Methode, wil je dan de instructie-video bekijken voordat je deelneemt aan het webinar? Dan is het makkelijker te begrijpen voor je.

Het webinar wordt opgenomen.

Het webinar wordt opgenomen. Zodra Mireille de opname bewerkt heeft, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar de opname, zodat je het webinar rustig nog eens kunt terugkijken. Mocht je niet live kunnen deelnemen dan kun je het webinar op deze manier alsnog bekijken.

Hoe krijg ik toegang tot het webinar?

Zodra we je aanmelding en betaling ontvangen hebben, ontvang je van ons 1 dag voor aanvang van het webinar een e-mail met daarin een link naar het webinar en instructies hoe je kunt deelnemen.

Wanneer?

Het webinar is elke 1e vrijdag van de maand om 20.30 -21.00 uur (uitlopen is mogelijk!)

In het najaar geeft Mireille de volgende webinars:

– Vrijdag 6 september 2019: De 5 biologische natuurwetten.

– Vrijdag 4 oktober 2019: Hoe ontgift je lichaam? De functie van snot en slijm.

– Vrijdag 1 november 2019: Je lymfeklieren, het prachtige opschoningsstelsel van je lichaam.

– Vrijdag 6 december 2019: Je bloed, het waardevolle transportmiddel van je lichaam.

 

Wat zijn de kosten?

Het webinar is 7,50 euro. Let op! Deelname is GRATIS voor leden van de Be the MIRror website.

Lid worden van de ‘Be the MIRror’-website

Ben je nog geen Be the MIRror lid? Lid worden kan voor 5 euro per maand. Je hebt dan gratis toegang tot alle komende webinars en alle opgenomen webinars, tot nu toe meer dan 30. Bovendien heb je toegang tot extra technieken, zoals: – de MIR-Methode EHBO, – achtergrondinformatie over de MIR-Methode middels video’s uit mijn cursussen, – complete lezingen, – geluidsopnames en leesmateriaal. Je kunt je aanmelden op: https://www.bethemirror.nl En… je steunt daarmee mijn werk om de MIR-Methode naar zoveel mogelijk mensen te verspreiden! Dankjewel! ❤️

Aanmelden

Klik hier als je geen lid wilt worden, maar je wel wilt aanmelden voor een webinar dat je zelf kiest.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes