Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (Druk op de toets ‘End’ om wat in te typen.) Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je? Onderaan deze pagina vind je het reactieformulier.
Heb het goed!
Liefs, Mireille

Komende live webinar op vrijdag 26 november 2021 om 20.30 uur

Opname van het live webinar over: “Vergeving” op vrijdag 12 november 2021

Opname van het live webinar over: “Staande blijven bij tegenwind” op vrijdag 29 oktober 2021

Opname van het live webinar over: “De rivier van het leven met de MIR-Methode” op vrijdag 15 oktober 2021

Opname van het live webinar over: “Geheimen, halve waarheden, de moed om de waarheid onder ogen te zien en om je waarheid te spreken.” op vrijdag 1 oktober 2021

Opname van het live webinar over “Grenzen stellen” op vrijdag 17 september 2021

Opname van het live webinar over “Loslaten van angst en het aanvullen van veiligheid” op vrijdag 3 september 2021

Opname van het live webinar over “Aarden” op 20 augustus 2021

Opname van het live webinar over “Ontspanning” op 6 augustus 2021

Opname van het live webinar over “Jezelf Zijn” op 23 juli 2021

Opname van het live webinar over “Het vieren van het lichaam” op 9 juli 2021

Interview met Inge de Bruin van DE OPSTAP op vrijdag 25 juni 2021

Opname van het live webinar over kindpijn, 11 juni 2021:

Opname van het live webinar over rouwen:

Klik hier om het boek “Over Rouw” van Elisabeth Kübler-Ross te bestellen.

Opname uitzending van vrijdag 14 mei 2021 over geld:

Ad Broere, econoom. Schreef deze boeken:
Een Menselijke Economie (2009),
Ending the Global Casino (2010),
Geld komt uit het Niets (2012), 
Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015)
Geld in de Bijrol (2018)
Zet zich nu in voor de ‘Parallelle samenleving’, waar winst maken niet meer belangrijk is, en samenwerken en elkaar helpen en ontspannen samenleven het doel is.
Bekijk op YouTube: Ons Geld Symposium van George van Houts, als je meer wilt weten over wat er aan de hand is met het geldstelsel.

Ronald Bernard, voormalig elite bankier, en klokkenluider.
Op YouTube intypen: Ronald Bernard, Things you should know about life. Is Nederlandstalig. Gaat over rente en schuld creëren.
Bekijk ook op YouTube: Ronald Bernard, It’s in our hands.

NESARA/GESARA: Nieuwe wereldwijde wet die eraan komt. Zie ook mijn artikel over het basisinkomen op deze website.

QFS: Er staat een nieuwe geldsysteem klaar voor ons. QFS betekent: Quantum Financial System.

 

Opname uitzending van vrijdag 30 april 2021 over autoriteit:

Opname uitzending van vrijdag 16 april 2021 over seksueel misbruik

Opname uitzending van vrijdag 2 april 2021

Link naar het boek “De vijf talen van de liefde

Opname uitzending van vrijdag 19 maart 2021

 

Opname uitzending van vrijdag 5 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 19 februari 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 februari 2021

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 512 reacties

 1. Hallo Mireille,

  Het was weer een mooi webinar. Helaas voel ik altijd weinig. Wel moest ik bij sommige stappen heel erg geeuwen. Vooral stap 4,5,6 en 8

  Dank je wel en fijn dat je dit doet.

  • Beste Wil,
   Dat je geeuwt, is al een heel mooi effect! Dat geeft aan dat je aan het loslaten bent. Er zijn zat mensen die niks voelen of merken. Ben blij dat je geeuwt en ik hoop van harte dat het je veel goeds mag brengen!
   Groetjes, Mireille

 2. Vanavond mee gedaan aan het webinar Manupilatie ( 26-11-2021) Dat we gingen aaien, ging het rechts boven in mijn buik,enorm bewegen of er een baby in mijn buik zat ,die aan het draaien was ,heel vreemd ,maar ook een vertrouwd gevoel van vroeger ! Er kan geen echte baby meer inzitten daar ben ik te oud voor ( 62 ) Ik moest er ook wel om lachen, want het voelde echt als zwanger ,heel apart!

 3. Hoi Mireille,
  Wat heb je toch een heerlijke frisse positieve uitstraling. Ik word al blij als ik je zie zitten. Ik doe de MIR methode al enige jaren. Het is een gewoonte geworden. Ik blijf maar geeuwen, en soms tril ik de negatieve dingen van me af. Dankbaar voor al je video’s. Vanavond zelfs twee keer! Om 20.00 én om 20.30 uur. Ivm al de regels kan ik je op vrijdagavond ook volgen. Toch een positief punt!!! Helaas voel ik de energie niet direct, maar ervaar het pas later, denk ik. Soms loop ik dansend door de kamer, zomaar omdat ik me zo lekker voel. Blij mee.

  • Beste Marijke,
   Heerlijk jou te zien dansen in de kamer!
   Ja, het klopt, er zijn veel meer mensen die helemaal niks voelen aan energie, hoor! Niet mee zitten. Meestal merk je later pas dat er iets aan het veranderen is.
   Groetjes en dans ze!
   Mireille

 4. Manipulatie , ik doorzag dat als kind , bij mijn beide ouders . Het gevolg ? Ik wilde hun waarden en normen niet overnemen . [ die woorden had ik toen natuurlijk niet ] maar de herinnering daaraan is springlevend . Vóór 2000 geen indigokinderen ? ik denk van wel , dat ik er zelf een ben / was . Dank weer voor deze ontmoeting , het doet me goed .

  • Beste Nellie,
   Ja, ik denk dat er veel meer van die kinderen waren, maar die dan geen indigo of kristalkinderen heten. Het zijn de echte voorlopers geweest. Een hele pittige taak, omdat er toen nog niet zoveel waren.
   Dankjewel dat je vanavond mee hebt gedaan!
   Veel sterkte en liefs!
   Mireille

 5. hoi Mireille, ik had een hele sterke fysieke reactie bij “missie verduidelijken over het melkwegstelsel” heb het gevoel dat daar leven is.

 6. mireille een vraag ; mensen die doelbewust jou een gevoel geven van buiten sluiten dat je niet bestaat en de waarheid niet erkennen en willen horen ,en jou een gevoel geven dat het onwaarheden zijn en zij dit in stand houden , is dit ook onder manupulatief te zien ???

  lieve groet Helena

  • Beste Helena,
   Ja, dat kun je er ook onder laten vallen. Hoewel ze zelf last hebben van de groepsdruk en jou met de beste bedoelingen willen overhalen.
   Maak jezelf sterk en blijf dicht bij jezelf. En zorg dat je jezelf blij houdt!
   Groetjes, Mireille

 7. Hallo Mireille,
  Ik was iets te laat voor het webinar maar beleefde hem alsof tijd niet bestond. Dus gewoon in verbondenheid.
  Ik heb erg intensieve weken gehad met mijn moeder. Het ging het niet goed. Eigenlijk hebben we een paar keer afscheid genomen. Maar ze is er nog steeds. Heel fijn! Ze wordt nu goed verzorgd in een hospice. Ik loop hierdoor wel achter met de nieuwe Mir-cursus maar die haal ik nog wel in.
  Vanavond deed ik als altijd weer mee met de MIR-methode Samen sterk! Vergeving en Pesten.
  Ik heb ooit één keer bij zo’n omstanders groep gestaan. Niet eens gelachen of iets gezegd. Maar ik ging er echt één keer bijstaan. Om gewoon een keer niet apart te staan of naast de gepeste te gaan staan. Ik schaamde me zo erg! Ik heb het meteen tegen het gepeste meisje verteld en dat ik nog steeds samen met haar naar huis zou gaan. Die ene keer gewoon bij die grote groep gaan staan en niet de ander half staan daar heb ik nu nog spijt van. Ik dacht dat ik het goed gemaakt had door er zo duidelijk meteen met haar over te praten. Maar ik denk tot nu nog steeds aan. Met dit webinar vergeving samen sterk was ik net als vaak enorm aan het geeuwen. Maar nu bij de na de 8e stap moest ik me toch een boer laten niet normaal. Ik kreeg zelfs een haffel zuur naar boven. Ik dacht wow nu heb ik het pas echt los kunnen laten. Het had me na al die jaren toch niet losgelaten. Dus bij deze wilde ik je even laten weten.

  En dan wil ik je ook nog iets leuks vertellen…Mijn kleinzoon 4 jaar was vandaag bij me. Het was onze oppasdag. Hij zegt: Hey oma! Hebben jullie een hartjes wereld? Ik dacht goh wat klinkt dat lief. Dacht ja hoor wij hebben een hartjes wereld. (ik dacht aan liefde, warmte hartjes en blijheid)
  Maar hoezo hoe kom je daarbij. En terwijl hij op jouw boek in de boekenkast “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde” wijst. Zegt hij; wij hebben een ronde wereld…
  Ik zei; ja die hebben wij ook maar wij hebben ook een hartjeswereld 🙂

  • Beste Yvonne,
   Wat fijn dat je je moeder toch nog even bij je mag hebben! Erg spannende tijden voor jullie…
   Ja, doe rustig aan met de MIR-Methode cursus. Je kunt het in je eigen tempo doen, dus geen haast!
   En wat een prachtig effect had je met dit vergevingswebinar! Ja, dat ‘omstander-zijn’ snijdt net zo goed in ons als dader of slachtoffer zijn. Prachtig hoe duidelijk je het hebt kunnen verwoorden, dankjewel! En blij dat je het hebt losgelaten!
   Wat leuk, die ‘hartjeswereld’!! Kleine kinderen kunnen het vaak zo mooi verwoorden!
   Groetjes, Mireille

 8. Dag Mireille
  Vanavond 12-11 meegedaan met de negen stappen op maat. Ik ben nog steeds een beetje wankel op mijn benen, alsof ik in een boot loop. Het is nu een uur later en ik Wiebel nog. Ik heb hier eigenlijk nooit last van. Veel liefs, en vergeet morgen je schoen niet te zetten
  Groetjes Corrie

  • Beste Corrie,
   Hoop dat het later wat is bijgetrokken. Wankel zijn of duizeligheid geeft vaak aan dat je weinig geaard bent of te weinig hebt gegeten/gedronken. Misschien een idee voor een volgende keer?
   Groetjes, Mireille

 9. vandaag 12/11 kwam bij mij de gedachte op dat vergeving aanvullen ook iets is dat we over de huidige situatie zowel in het politiek zowel Nederland als België maar ook vergeving voor wat de mensheid doet voor moeder aarde.
  T was lang geleden dat ik zoveel moest geeuwen gedurende de negen stappen. Ik heb in de voorbije jaren al veel vergeven in mijn leven. Dank u voor de MIR-Methode ik voel dat ik veel evenwichtiger ben geworden, natuurlijk heb ik ondertussen ook de mooie leeftijd van 73 behaald en doe deze stappen dagelijks zo n 8 tal jaren denk ik. Diana

 10. Hai Mireille, Wat ben ik dankbaar voor alle webinars die we mogen volgen. Ik heb veel baat gehad bij de laatste over misbruik loslaten. Ik ben sterker geworden en heb geen zin meer in bepaalde contacten. Ik voel dat heel duidelijk. Het heeft mij ook inzicht gegeven. Het is verbazingwekkend wat voor mooie dingen we kunnen doen met de MIR methode. Ik zie elke keer weer oplossingen voor dingen waar ik mee worstel. Dank dank dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.