Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (Drukj op de toets ‘End’ om wat in te typen.) Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je?
Heb het goed!
Liefs, Mireille

Komende live webinar over “Loslaten van angst en het aanvullen van veiligheid” op vrijdag 3 september 2021 om 20.30 uur

Opname van het live webinar over “Aarden” op 20 augustus 2021

Opname van het live webinar over “Ontspanning” op 6 augustus 2021

Opname van het live webinar over “Jezelf Zijn” op 23 juli 2021

Opname van het live webinar over “Het vieren van het lichaam” op 9 juli 2021

Interview met Inge de Bruin van DE OPSTAP op vrijdag 25 juni 2021

Opname van het live webinar over kindpijn, 11 juni 2021:

Opname van het live webinar over rouwen:

Klik hier om het boek “Over Rouw” van Elisabeth Kübler-Ross te bestellen.

Opname uitzending van vrijdag 14 mei 2021 over geld:

Ad Broere, econoom. Schreef deze boeken:
Een Menselijke Economie (2009),
Ending the Global Casino (2010),
Geld komt uit het Niets (2012), 
Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015)
Geld in de Bijrol (2018)
Zet zich nu in voor de ‘Parallelle samenleving’, waar winst maken niet meer belangrijk is, en samenwerken en elkaar helpen en ontspannen samenleven het doel is.
Bekijk op YouTube: Ons Geld Symposium van George van Houts, als je meer wilt weten over wat er aan de hand is met het geldstelsel.

Ronald Bernard, voormalig elite bankier, en klokkenluider.
Op YouTube intypen: Ronald Bernard, Things you should know about life. Is Nederlandstalig. Gaat over rente en schuld creëren.
Bekijk ook op YouTube: Ronald Bernard, It’s in our hands.

NESARA/GESARA: Nieuwe wereldwijde wet die eraan komt. Zie ook mijn artikel over het basisinkomen op deze website.

QFS: Er staat een nieuwe geldsysteem klaar voor ons. QFS betekent: Quantum Financial System.

 

Opname uitzending van vrijdag 30 april 2021 over autoriteit:

Opname uitzending van vrijdag 16 april 2021 over seksueel misbruik

Opname uitzending van vrijdag 2 april 2021

Link naar het boek “De vijf talen van de liefde

 

Opname uitzending van vrijdag 19 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 19 februari 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 februari 2021

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 445 reacties

 1. Hoi Mireille,
  Jouw verhaal over kristalchakra drie komt veel overeen met een boek van peter hans roel over KI
  Hij beschrijft zijn belevenissen in een tibetaans klooster .Hoe hij met KI in aanraking is gekomen de lessen die hij heeft ontvangen van het hoofd van het klooster plus twijfels ed van hemzelf en ook oefeningen om ki in te ademen drie cm onder de navel en uit ademen via handen en voeten om ruimte te krijgen in je lichaam voor nieuwe ervaringen. Ik voelde een lichte tinteling .Maar misschien sta ik niet zo open omdat ik een heftige week met schilders in mijn huis heb gehad en nog steeds van mening verschil. Dank voor je uitleg en veel sterkte

  • Beste Lydia,
   De MIR-Methode werkt, of je nou iets voelt of niet. En ik ben heel benieuwd hoe je nu naar die schilders gaat praten en of ze ineens wél naar je luisteren!
   Veel sterkte en succes met grenzen stellen!
   Groetjes, Mireille

 2. Dank je Mireille voor de beide Mir methodes vanavond 17/9.
  De eerste, ‘Mir-samen’ ,had op mij een bijzonder effect. Na de beide keren het missie verduidelijken gedaan te hebben kreeg ik ineens het gevoel dat ik spierballen kreeg. Het is er nu nog steeds, een niet onplezierig gevoel van power. Het gapen was deze keer ook veel vaker dan normaal tijdens deze beide Webinars. Er was deze keren vanzelf een extreme behoefte om veel water drinken tijdens en na afloop.
  De tweede “grenzen stellen” kwam voor mij als geroepen. En daar kan ik dat gevoel van spierballen hebben wel bij gebruiken, hihi. Graag tot de volgende keer, Ilona

 3. meegedaan , 17-9-2021 . chakra 3 . Ik had [weer] gigantisch veel lucht die uit mijn maag kwam , onvoorstelbaar veel . mijn maag is altijd al mijn ‘zwakke ‘ plek geweest. Mag ik daaruit concluderen dat chakra 3 te zwak is ?? En kan ik die dan versterken middels datgene wat we zojuist gedaan hebben ? Liefs , Nellie

  • Beste Nellie,
   Ja, de energie van je zonnevlecht, chakra 3, is dan te weinig geweest. En ja, we hebben dat vanavond omgedraaid. Het wordt vanaf nu alleen maar sterker!
   Veel plezier!
   Groetjes, Mireille

 4. ben vanavond 3 x er uit gegooit door foutcode .
  ben steeds opnieuw via de mail code er weer in gegaan .

  zou willen dat ik ook ging gapen en loslaten .

  gr mona

 5. Hallo Mireille
  En Mirrors

  Bomen. Je geborgen voelen. Onder een boom gaan zitten met mijn rug tegen de stam geeft mij een geborgen gevoel. De boom die daar zo stevig staat en zijn kruin als een soort paraplu over me heen waardoor ik me heel erg beschermd voel.

  Een mooi boek over bomen: “Op zoek naar de moederboom” van de Canadese Suzanne Simard in mijn ogen heel belangrijke wetenschaptster/Ecologe. Haar onderzoek bevestigt datgene wat die boswachter opmperkte die jij vernoemde, maar zijn naam ontsnatpt me nu even.

  En als het gaat om mezelf weer als een geheel te kunnen voelen om het zo maar te noemen…dan werkt zelf muziek spelen voor mij het best. Eerst is er nog een strijkstok en een viool en een partituur…na amper 5 minuutjes spelen is er eigenlijk alleen nog de muziek.
  Het fijne aan muziek spelen, ook als je iets van een partituur speelt, is dat je het denken met woorden stil gelegd wordt. Je kan alleen maar noten lezen. Ze hebben wel een naam en bij die naam hoort een bepaalde trilfrequentie waardoor je een bepaalde toon hoort als je die noot speelt…maar er zijn geen woorden. Ok je kan een keertje een “valse noot spelen”…maar dan nog zijn er geen woorden.

  En ja een warm bad daar hou ik ook wel van, maar ik heb er geen meer in mijn huidige woning. En ik ken ook niet direct iemand in de buurt die er wel een heeft. En vroeger ging ook wel eens graag naar een echte Hammam. Ook dat is niet meteen dichtbij waar ik nu woon.

  En ja iemand die een arm over me heen kan slaan is er ook niet meteen dicht bij na verhuizing. Ik heb wel een paar nieuwe mensen leren kennen, maar daarom ken ik hen en zij mij niet goed genoeg om daartoe over te gaan. En alle smetvreescovid toestanden met anderhalve meter als je niet tot iemands bubbel behoort hebben daar de afgelopen periode weinig goed aan gedaan.

  Dus maar al te blij dat er gelukkig in mijn buurt nog vele genereuze bomen staan.

  Dank je wel voor dit mooie webinar.

  Warme groeten

  S.

 6. De laatste webinar gezien. Ik glimlach de hele tijd. Wordt zo vrolijk van je. Dank daarvoor. En…voor de wijze lessen.

 7. Mireille, je gaf aan dat je zo heerlijk in bad kon ontspannen in je webinar van 3 september 2021! Ik lig,bloot,met een raam open, ’s morgens 20 minuten in de zon en de wind die hier steeds waait geeft mij datzelfde rustige gevoel! Heb,behalve je eerste bijzondere webinar, ze allemaal meegedaan. Groetjes uit Curaçao

  • Beste Sonja,
   Wat heerlijk lijkt me dat! Tel je zegeningen! Het grote geluk van op Curaçao wonen! Wij hebben hier nog zonnige dagen, dus wie weet inspireer je anderen ook nog tot zo’n zonnebad!
   Groetjes, Mireille

 8. Ik was heel ontspannen, veel gapen en soms schokken met het lichaam

  Lied wat ik mooi vind is: You raise me up en avond van Boudewijn de Groot

 9. Super mooi nummer en tekst, helpt mij te herinneren dat we allemaal bron van licht en liefde zijn: I am light – India Arie. En andere aanrader I am – Beautiful Chorus . Die hebben sowieso geweldige teksten. Nou tot zover mijn luister tips om weer helemaal tot de bron van jezelf te komen. Het was weer fijn, peace & love!

 10. Beste Mireille, ik heb afgelopen vrijdag 20 augustus meegedaan met de MIR-methode over veiligheid en aarden.
  Ik kan idd heel moeilijk geaard blijven en mijn vraag is dan ook; kan ik elke dag voor de 9 stappen, eerst veiligheid aanvullen aaien? Omdat er een gedeelte wegviel tijdens webinar is mij dit niet duidelijk.

  Alvast hartelijk bedankt!

 11. Goedemorgen, na gisteravond met de you tube mee gedaan te hebben, voel me duidelijk meer geaard vanochtend, voel mijn voeten meer op de grond. Mijn hoofd schreeuwd dat het helemaal niet kan, me veilig voelen !!!, maar mijn lijf weet dat het klopt…
  Dank, dank, dank.

 12. Hoi Mireille,
  Wat geweldig dat je deze live webinars doet. Echt helemaal TOP!!Dank je wel daarvoor!! Ik was er voor het eerst bij. Ging vanavond over “Aarden”. Toen ik je zag moest ik al meteen volop gapen…heerlijk..de tranen rolden daarvan over mijn wangen. Dat heb ik heel af en toe maar deze keer volop. Heb grotendeels uitgebreid zitten gapen tijdens de webinar :-). Zelfs bij de Engelse versie..hihi. Weet je trouwens dat indianen het roken hebben uitgevonden om daarmee beter te kunnen gronden? Zij zijn (waren) extreem spiritueel en hadden tabak nodig om terug te komen in hun lijf…Vandaar al die rokers op de wereld…al zit er tegenwoordig meer rommel in dan pure tabak…Heb je nog gezien hoeveel mensen er ingelogd waren? En ook wereldwijd? Ben daar nieuwsgierig naar… Ik wens je een heel fijn weekend en het allerbeste. Liefs en groetjes van Brigitte.

  • Beste Brigitte,
   Wat fijn dat je mee bent komen doen! En fijn dat je het zo fijn hebt gevonden! Ja, ik heb veel spirituele mensen ontmoet die roken. En ja, was het nog maar pure tabak, dan was het misschien minder slecht voor mensen.
   Ik dacht dat ik ruim 50 mensen zag, wereldwijd. En ruim 500 in Nederland/België.
   Groetjes, Mireille

 13. hallo Mireille, het was een boeiende MIR-Methode op maat en een fijne die ging over het aarden.
  Door het aaien bij de 9 stappen gingen buiten het gapen om zelfs mijn handen transpireren, een bijzondere ervaring. Ik voel me heel rustig en gesterkt na deze gezamenlijke Mir. Is het de bedoeling dat we de aanvullingen op de 9 stappen tot de volgende webinar blijven doen. Ik hoop dat deze keer mijn vraag aankomt. Dank voor vanavond, Ilona.

  • Beste Ilona,
   Ja, je voegt die extra stappen van het Be the MIRror-webinar toe aan de gewone 9 stappen. Dat blijf je 1 week lang herhalen.
   (Dit bericht is voor de Be the MIRror-leden die om 20.00 uur meededen met de MIR-Methode op Maat voor de Be the MIRror-leden.
   Groetjes, Mireille

 14. Hoi Mireille,

  Als allereerst bedankt bij deze voor het maken van het webinar over aarding. Super interessant en leerzaam! De stap die je bij deze eraan had toegevoegd wat betreft de MIR-Methode dien je deze nu ook dagelijks aan de stappen extra toe te voegen of was dit eenmalig? Dat was mij namelijk niet helemaal duidelijk. Alvast bedankt! Fijn weekend toegewenst liefs Ilse X

  • Beste Carolien,
   Ja, even kijken of we allemaal stevig blijven staan en gewoon stug door aaien. 🙂
   De batterij was ineens leeg, terwijl hij vooraf aan gaf nog lekker vol te zetten. Apart! Maar gelukkig kwam Remco algauw vertellen dat ik even moest stoppen.
   Groetjes! Mireille

 15. Hallo Mireille,
  Vandaag Missie verduidelijken over de aarde en over mijn bijzondere vermogen om met de natuur te werken.
  Grappig is, dat ik geen groot dierenliefhebber ben, maar vanmiddag toch een hele poos een schaap zat te aaien, die het kennelijk ook prettig vond, het aaien en krabbelen van het beest zorgde dat ik weer geaard werd en tot mezelf kwam.
  Ik had net daarvoor een lange wandeling gemaakt met een veel kletsende vriendin, ik miste tijdens het wandelen de bewondering voor de schoonheid en de welkome stilte.

  Ik verwonder me nog vaak om mensen die de natuur bij wijze van spreken niet zien.

  Daarintegen kan ik prima in mijn eentje wel van de kleinste schoonheden van de buitenwereld genieten, zoals met het schaap dat ik die ik diep in de ogen mocht kijken en eerlijk gezegd voor t eerst zijn bijzindere ogen echt zag!

  Later in de middag ging ik bij mn demente schoonmoeder langs, ze was erg in de war en sprak alsof ze in haar verleden leefde.. Samen met haar wandelend in de buitenlucht kon ik haar geruststellen, en werd ze weer helemaal blij toen ik een klein bloemetje voor haar plukte, ze was weer in t hier en nu. En ging weer veel minder verward terug in haar wooneenheid. Eenvoudig is het medicijn voor ons om te herstellen, om contact te maken met de natuur.
  Dus niet zo zeer na de MIR-Methode maar zelfs al voor de MIR-Methode deze ervaring. Voor mij niet meer zo verwonderlijk als we begrijpen dat er geen verleden geen toekomst is alleen maar het NU.
  Dankjewel Mireille

  Ps. Komt er nog een cursus MIR begeleiders?

  Dank

  • Beste Dorien,
   Zo mooi, je voorbeelden over ‘werken’ met de natuur! Prachtig hoe je schoonmoeder weer ‘terug’ kwam!
   Ja, in de nieuwsbrief van aankomende woensdag wordt de cursus aangekondigd.
   Groetjes! Mireille

   • Hallo Mireille, 20 augustus,zodra je begon te aaien, kreeg ik vreselijke maagpijn, of ik in brand stond. Ik kon alleen maar met mijn handen op mijn maag zitten. Kon geen woord meer uitbrengen. Bij ” basisbehoeften aanvullen” begon ik ontzettend te huilen en kon niet meer stoppen. Ik heb jou dus het werk laten doen 😉 want er kwam geen zinnig woord meer uit bij mij. Ik heb heel vast geslapen en veel dingen gedroomd die ik goed kon plaatsen. En nu…voel ik mezelf gewéldig!

 16. Toevallig heb ik morgen een dagje naar het strand gepland. Een wens die ik al lang heb en nu vervuld wordt. Dit sluit mooi aan bij de extra regels van vanavond 20 augustus.

 17. Hallo Mireille

  Bij de laatste Mir op maat van 6/8 kon ik niet aanwezig zijn. Ik heb het filmpje wel bekeken. In vorige edities legde je uit dat datgene wat getest wordt op dat moment enkel van toepassing is voor de groep die effectief aanwezig is…en dat het geen zin heeft om dit te gaan aaien als je de live sessie niet kon bij wonen.
  Nu vroeg ik me af of ik het stukje over “onder controle gehouden willen worden los laten” dan wel mag aaien? Ik herken het in ieder geval heel erg duidelijk.
  De reden waarom ik niet kon aanwezig kon zijn had zelfs vermoedelijk een direct verband met die houding die ik blijkbaar duidelijk nog regelmatig vertoon….alleen dit keer barstte er een soort bom, heb ik prompt mijn koffer in gepakt en ben huiswaarts vertrokken omdat ik die controle die ik de ander gaf spuug zat was.
  En het klopt wat je zegt, het gaf altijd een soort van vals veilig gevoel. Als ik maar braaf doe wat de ander wil, me aanpas en zwijg…dan komt het wel goed. En zo werkt het dus niet.
  En zo werd ik boos en dan heeeeeeeeeeeeeeeel diep verdrietig maar ik was wel vast beraden, ik blijf hier geen uur langer. Ik nam een bus, ging een nacht op hotel, nam opnieuw een bus, een vlucht naar madrid, een vlucht naar brussel en een trein naar huis. Een lange weg die maakte dat ik twee uur te laat kwam om de mir op maat te volgen….
  En nu denk ik…goh had ie maar een week eerder plaats gehad, dan had ik wellicht niet eens de moeite gedaan om de heenreis te maken, en had het me de moeite van de super intense terugreis bespaard. En tegelijk valt me binnen dat alles loopt zoals het loopt he.

  En nu mijn draai weer zien te vinden.
  De MIR samen heb ik nog niet bekeken. Dat doe ik later op de dag nog.

  Warme groeten

  S.

  • Beste S.,
   Als je als Be the MIRror-lid mee wilt doen met het live webinar ‘MIR-Methode op Maat’, heeft de werking van de extra stappen op dat moment effect op de hele groep die meewerkt, en op zo’n manier dat het meteen voor iedereen doorwerkt. Alsof het in het MIR-veld wordt opgenomen. Je kunt het dus later alsnog wel doen, maar het hoeft niet.
   Groetjes, Mireille

   • Hallo Mireille

    Ik ga altijd gapen bij de MIR methode. Daarna slaap ik als een marmot zeg maar. Ik ben erg rustig nu en voel toch veel energie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.