Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (scrol naar het eind van de pagina). Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je?
Heb het goed!
Liefs, Mireille

Komende uitzending op vrijdag 16 april 2021 om 20.30 uur

Opname uitzending van vrijdag 2 april 2021

Link naar het boek “De vijf talen van de liefde

 

Opname uitzending van vrijdag 19 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 19 februari 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 februari 2021

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 223 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Voor mij is iedere webinar als een warm bad, de informatie is altijd boeiend, en ook nu weer: veel gapen en zelfs een dikke boer!
  Dat boeren gebeurd niet zo vaak, gapen des te meer. Heerlijk!
  Hartelijke groet, Cobi

 2. Vanavond na het Mirren met elkaar voelde ik me slaperig op een heel ontspannen manier.
  Ben heel erg aan het loslaten. En nu mag ik uitrusten. Dankjewel voor je webinars !! Veel liefs !

 3. Hai Mirreille,
  eindelijk eens mee kunnen doen met de Webnaire en de MIR methode, werk vaak dan.
  Vanaf het moment dat je begon te praten begon ik al te geeuwen 😉
  Wat nam je mij, ons, mee in de intentie van vanavond. Tevens in het liefdes verhaal. Heel zuiver en puur.
  Toen we de MIR methode starten volop gapen, tranen erdoor kwamen nu ook mee. Bij NR 3, veel zuchten, erna weer gapen en moest jou tot 7 het woord laten doen omdat ik van de een naar de andere gaap ging.
  Gewoon WAUW om het collectief te doen. Wat een power.

  Trouwens je bent een pracht mens om naar te kijken, wat een liefde en enthousiasme straal je uit.
  Bedankt
  Harte groet Anne

 4. Hallo Mireille.

  je zegt aan t begin van deze uitzending ,dat er een mooiere wereld aan zit te komen.
  ik wil je heeel graag geloven, alleen kan ik dat nog niet.
  als ik de nieuwsbrief lees van STOPWORLDCONTROL.COM, dan lees en zie ik dat de mens veranderd in een 2.0.uitvoering .in die vaccinatie tegen corona zit spul dat je DNA verandert. dus ja als de wereld mooier wordt ,denk ik niet. luister in ieder geval NIET NAAR DE POLITIEK,die houd nu alle mensen voor de gek. zie jij dit wel anders dat de wereld mooier wordt,mag je me best overtuigen,via de mail. ik weet nu al dat je dit bericht toch niet plaatst voor de medemens, maar ik wou dit jou wel even vertellen.
  verder doe ik altijd mee aan de MIR-Methode. ik heb er veel al aan gehad., bedankt daar nog voor. ga zo door. M.V.G. Gerard.

  • Hallo Gerard

   Ik herken het wel dat ook ik nog niet kan voelen hoe een mooiere wereld er zit aan te komen.
   Ook ik heb al heel veel gehad aan de MIR methode. Alleen vermoed ik voor mezelf dat ik gewoon nog niet klaar ben. Nog niet voldoende “opgeschoond” ben om het leven als prettiger en mooier te ervaren. Want volgens mij gaat het daar om. Dat je zelf blijer kan zijn in je eigen beleving van het leven. En zo lang er nog “oude rotzooi” in jezelf circuleert is dat wellicht niet mogelijk. Daarom dat ik gewoon flink door ga met Mirren.

   De veronderstelling dat Mireille jouw post niet zou plaatsen zou misschien toch kunnen samen hangen met je idee over de werkelijkheid. Alsof alle mensen wat je te vertellen hebt meteen zouden afwijzen.

   Ik heb Mireille altijd als een heel open persoon ervaren die niet aan sencuur doet.Ook ik heb eens een hele boze reactie geplaatst. En ook die werd netjes gepubliceerd. Dit omdat Mireille onze emoties juist niet de kop wil indrukken en ons de kans geeft om ons te uitten volgens de emotie van dat moment….omdat die emotie ons iets te vertellen heeft.

   Bijkomend heb ik intussen ook wel geleerd dat je ook stapje voor stapje kan leren je aandacht te verleggen van negatieve naar positieve dingen.
   Als ik mijn aandacht zou geven aan alle informatie die de ronde doet rond de vaccinatie campagnes van voorstanders en tegenstanders…nou ik zou er ook niet meteen vrolijk van worden.

   De avond van de laatste Mir methode samen doen voelde ik trouwens ook van meet af aan heel veel verdriet opkomen. Iets wat aangeeft dat ik nog wel wat verdriet te verwerken heb en los te laten heb, maar ook dat ik daardoor soms verdriet van anderen op pik waardoor het eens zo heftig wordt. Het zit ovrigens in mijn MOM op maat om die dingen los te laten en los te koppelen. Dat is een nog niet voltooid proces.

   Tot slot weet ik dat het in België niet verplicht is om je te laten vaccineren. Ik weet niet hoe dat in Nederland zit. Misschien is het gewoon belangrijk dat als je voor jezelf aanvoelt dat je jezelf beter niet laat prikken, dat je het dan gewoon niet doet. Klaar.

   Verder hebben velen van ons vroeger al vaker een vaccin gehad. Ik weet niet of het bestaan van vaccins altijd wel even slecht is geweest. Het Polio vaccin is daar een mooi voorbeeld. Vooral jonge mensen werden daardoor getroffen….en jonge mensen zijn soieso altijd de toekomst.

   En om af te ronden…hoe kan je weten of het vaccin je DNA verandert? En wie zegt dat de MIR methode je DNA niet verandert?
   Op ons DNA zit heel veel informatie opgeslagen. Van alles van over generaties heen. Ik heb zo de indruk dat Mirren er juist voor zorgt dat er een deel van die info die niet meer nuttig voor ons is weg gehaald wordt vooral op het vlak van vooral oude negatieve emoties.

   Tot slot denk ik ook dat voor wie zich toch laat vaccineren of er toe verplicht wordt, Mirren dan weer zijn nut heeft om of je DNA te resetten mocht het vaccin effectief schadelijk zijn op dat vlak en/of te ontgiften.

   Ik wens jou en mezelf toe dat we straks samen met de rest van de groep hier wel degelijk het mooiere in het leven mogen gaan ervaren.

   Warme groeten

   S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.