Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (scrol naar het eind van de pagina). Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je?
Heb het goed!
Liefs, Mireille

Komende uitzending op vrijdag 28 mei 2021 om 20.30 uur

Klik hier om het boek “Over Rouw” van Elisabeth Kübler-Ross te bestellen.

Opname uitzending van vrijdag 14 mei 2021 over geld:

 

 

Ad Broere, econoom. Schreef deze boeken:
Een Menselijke Economie (2009),
Ending the Global Casino (2010),
Geld komt uit het Niets (2012), 
Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015)
Geld in de Bijrol (2018)
Zet zich nu in voor de ‘Parallelle samenleving’, waar winst maken niet meer belangrijk is, en samenwerken en elkaar helpen en ontspannen samenleven het doel is.
Bekijk op YouTube: Ons Geld Symposium van George van Houts, als je meer wilt weten over wat er aan de hand is met het geldstelsel.

Ronald Bernard, voormalig elite bankier, en klokkenluider.
Op YouTube intypen: Ronald Bernard, Things you should know about life. Is Nederlandstalig. Gaat over rente en schuld creëren.
Bekijk ook op YouTube: Ronald Bernard, It’s in our hands.

NESARA/GESARA: Nieuwe wereldwijde wet die eraan komt. Zie ook mijn artikel over het basisinkomen op deze website.

QFS: Er staat een nieuwe geldsysteem klaar voor ons. QFS betekent: Quantum Financial System.

 

Opname uitzending van vrijdag 30 april 2021 over autoriteit

Opname uitzending van vrijdag 16 april 2021 over seksueel misbruik

Opname uitzending van vrijdag 2 april 2021

Link naar het boek “De vijf talen van de liefde

 

Opname uitzending van vrijdag 19 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 maart 2021

Opname uitzending van vrijdag 19 februari 2021

Opname uitzending van vrijdag 5 februari 2021

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 355 reacties

 1. Dag Mireille, dit is een reactie op webinar 2/4. Ik heb inderdaad moeten geeuwen en had dit afgelopen week ook al een paar maal. Dank je voor de uitleg wat dit betekend en ik hoop dat ik dus nog heeel veel ga geeuwen. De eerste weken (mijn start 11/3) veranderde ik onbewust bij “moeder loskoppelen” mijn hand strelen. van rechts op links naar links op rechts. Heeft dit iets te betekenen. Nu tracht ik bewust dit niet meer te doen. warme groetjes uit België

 2. Lieve Mireille, Wederom bedankt voor het inspirerend samen Mirren. Het voelt zo GOED!!
  Prachtige uitleg over de 5 talen van Liefde !! Een mooie aanzet voor bewustwording en persoonlijke groei voor velen ! Het past zo mooi bij : Het nieuwe leven van Pasen.
  Liefs: Mia.

 3. Vandaag voelde ik ook lichtheid na het aaien. Tijdens het aaien moest ik 2 keer geeuwen, 1 keer aan het begin en de laatste keer bij stap 9. Dit was voor het eerst dat ik zo’n duidelijke reactie had.
  Ik ben heel blij met deze 2 wekelijkse webinars en vind het heel fijn dat je weer actief bent. Ik kan aan je zien dat de rust je goed heeft gedaan en dat je nu weer uit kan reiken naar ons.
  Dank je wel hiervoor.

 4. Lieve Mireille,

  Het gapen was niet van de lucht deze keer. Ik vond het een hele fijne en liefdevolle gezamenlijke avond Mirren.
  Het boek “De 5 talen van Liefde van tieners” ga ik mijn dochter cadeau doen. Haar dochters zijn nu pubers en ik denk dat het een prachtig boek voor haat is en liefdevol cadeau.

  Warme groet, Ilona en voor straks weer veel energie voor de Engelse gezamenlijke Mir avond.

 5. Hallo Mireille, samen doen voelde inderdaad heel licht, aan het eind een flinke geeuw.
  De energie tintelt na in mijn handen.
  Fijn om samen te doen;bedankt!
  Liefs en een fijn Paasweekend.

 6. Lieve Mireille,

  Wat een mooie uitleg over de taal van de liefde. Erg interessant. Ik ga op onderzoek uit.
  Bij de mir methode kreeg ik kippenvel over mijn hele lijf, kan je daar iets over vertellen.
  Interessant om te lezen dat geeuwen / hoesten loslaten betekent. Ik hang aan je lippen met al deze tips.
  Ik ben blij dat ik nog meer info krijg via je website. Ben fan van de methode.
  Liefs Denise

 7. lieve Mireille, het doet me zoveel goed om dit elke 2 weken te doen. Het mirren heft mijn leven en gezondheid diepgaand veranderd. Deze week heel veel geeuwen en spanning loslaten. Heel veel liefde vanuit Zuid-Frankrijk.
  Marianne

 8. Lieve Mireille, het was een hele fijne en prettige webinar!!
  Dank daarvoor en ook versterkend om het met zo vele te doen.
  Lieve warme groet,
  Jeannette

 9. 2 april.
  Lieve Mireille,
  het was weer fijn, en interessant. Tijdens de 9 stappen voelde ik een lichte energie en voor en na het aaien moest ik verscheidene keren gapen.
  Liefs,
  Marianne

 10. Dank je Mireille, voor het webinar van zojuist. Veel geeuwen, het loslaten ging makkelijk. Graag tot de volgende keer! Bedankt voor je mooie werk.

  Alle liefde en goeds gewenst, Denise

 11. Zojuist meegedaan.
  Ik ken de MIR-Methode al langer, doe m dan een tijd wel en dan weer niet. ik kreeg zojuist last van mijn keel, mijn stem werd schor en ik moest ontzettend huilen. Wat kan dit betekenen?
  groetjes A

 12. Heel erg bedankt weer, Mireille!! Ik voelde na het doen van de 9 stappen ook een lichtheid over me komen.

  Licht en liefde van Joyce

 13. 5 talen van de liefde,weer razend interessant en op het juiste moment. Geeuwen bij de 4 belangrijkste stappen van de mir methode. Dank je wel, zo fijn om de twee weken.

 14. Hoi Mireille,

  Ik heb nog een vraag. Ik heb na het webinar een pukkel gekregen rechts onder mijn neus. Volgens mij heb jij daar wel eens iets over gezegd, maar hoe zit het ook alweer? Dikke darm meridiaan? Maar vooral wat zegt het mij, want ik heb het vaker.
  Lieve groeten Kieke

  • Beste Kieke,
   Ja, dat klopt, dat is het eindpunt van de dikke darmmeridiaan. En dat heeft alles te maken met ‘niet los kunnen laten’. Maar het goede nieuws is, dat wanneer je zo’n pukkel bij je neusvleugel hebt, dat je het dan hebt los gelaten! Goed bezig! Mocht je meer willen leren over de dikke darmmeridiaan, dan kan je de video daarover bekijken op de Be the MIRror-ledenwebsite. Steun je meteen het werk van de MIR-Methode! 🙂
   Groetjes, Mireille

 15. Er kwam een warmte door mij heen en tintelingen in mijn rug.Voor mijn gevoel was de meditatie krachtig en werkt nog door. Dank hiervoor!

  liefs,

  Monica

 16. Hoi Mireille

  Ik kon vandaag pas naar de uitzending van vrijdag 19 maart kijken. Nu kan ik de link naar de trailer van The white Buffalo niet meer vinden. Kan ik die ergens anders vinden?

  Dankjewel voor de webinars. De MIR-Methode heeft mij de afgelopen jaren heel veel goeds gebracht.

  Lieve groeten lut

 17. Hoi Mireille, wat fijn dat je deze webinar hebt opgezet. Ik krijg altijd een glimlach op mijn gezicht als ik je zie vanwege jouw lichtheid waarmee je vertelt. En ik moest nu ook weer erg lachen toen je het duits ging oplezen, herkenbaar. En ben ontzetten dankbaar dat je dit mooie methode met heel veel mensen wilt delen. Groet Marieke

 18. Lieve Mireille,
  Was weer een mooi webinar op 19/3, hoewel ik het iedere keer pas de volgende ochtend kan doen, een vraag is: is het dan toch hetzelfde als of je op de avond zelf mee doet? Heb dit al gevraagd, maar sorry, vraag dit toch nog een keer. Ik heb dit keer veel gevoeld in mijn lichaam, eigenlijk altijd wel en het voelde goed en vredig.
  Ik ben heel blij, dat je het over duizeligheid en licht in je hoofd had, dat is namelijk een issue, waar ik mee bezig ben, aangezien ik daar behoorlijk veel last van heb, mede doordat ik ook maar met één oog kan kijken, vanwege een ooginfarct jaren geleden. Gisteren ook nog met de fysio over gehad. Dit was voor mij weer een bevestiging, van wat hij ook zei. Teveel in mijn hoofd en heb een oefening van hem gekregen en let nu met lopen enz. heel erg op mijn voeten en benen.
  Ik wil iedere keer graag de reacties van de van het laatste webinar lezen, maar kan die moeilijk vinden. Ik zocht daarnet van 19/3, maar kwam terecht of zonder datum, waardoor je niet weet over welke het gaat, of op 5/3. Hoe kan ik naar de nieuwste reacties gaan? Ik hoop, dat jullie mijn vraag begrijpen. Misschien ligt het aan mij, dat ik niet snap hoe het werkt.
  Wil ik je nog even bedanken, voor al het vele en goede werk, je straalde weer.

  • Beste Margot,
   Ja, de helende werking is hetzelfde als je een dag later kijkt. De beleving kan anders zijn, doordat het een extra sterk enthousiasme geeft wanneer het echt op dat moment live is. Dat is het enige verschil.
   Ja, er staan geen data bij. Ik zal kijken of ik een reactie tussen de reacties kan zetten, waarin ik de datum van het webinar zet.
   Groetjes, Mireille

 19. Hallo Mireille, twee weken geleden ben ik meteen na het (Nederlandse) webinar naar bed gegaan, zo moe was ik ineens. Vandaag was ik juist heel enthousiast en energiek na afloop, dus ik heb het Engelse webinar ook maar meegedaan. Ik heb bij het Engelse webinar mijn hand op de hartstreek gelegd en merkte dat dit heel warm werd. Daarna voelde ik me heel warm en blij. Tevreden ook.

  Ik vond het stukje over Lise Bourbeau heel interessant. Ik herken alle punten wel in meerder of mindere mate. Wat ik wel opvallend vond: ik heb twee maanden geleden de diagnose autisme gekregen (beter laat dan nooit…) en de kenmerken daarvan overlappen hier ook een deel mee, vooral terugtrekken, rigiditeit en controle. Interessant!

  • Beste Hellen,
   Interessant, wat je over autisme en het werk van Lise Bourbeau schrijft! Ik ga daar ook nog weer ’s naar kijken.
   En ja, het kan echt verschillend zijn per keer hoe je lichaam op een webinar reageert. Misschien leuk te weten dat de twee webinars altijd verschillen qua inhoud, omdat het Engelse achter loopt op het Nederlandse webinar.
   Dankjewel dat je bij beide hebt meegedaan!
   Groetjes, Mireille

 20. Blij en dankbaar dat ik vandaag mocht deelnemen. Wat me het meest aangegrepen heeft is de uiteenzetting verwonding/Masker. Zo herkenbaar, daar zitten dus de pijnpunten. Diep verdriet komt naar boven maar mag het stilaan het loslaten. Stilaan mag ik vrede vinden in mezelf, innerlijke kracht en vreugde van binnen voelen en uitstralen in de wereld.
  Bedankt Mireille om jou ervaring van vanavond te delen : een mooie visualisatie voor vb. het slapengaan “we mogen ons veilig, vredig en geborgen voelen – we zijn veilig, vredig en geborgen”. Tot volgende keer. Namasté.

 21. Vanaf het moment dat je aangaf te gaan “Mirren”, begon ik te gapen. Vanaf de laatste stap Missie Verduidelijken ging ik hoesten, dit liep tot even na de sessie door. Het voelde fijn en geborgen maar tegelijkertijd ook bevrijdend.

 22. Lieve Mireille, was ik toch bijna vergeten om mee te doen vanavond, maar ik heb altijd een engeltje op mijn schouder die me dan op mijn wang tikt op het juiste moment. Ik was precies op tijd en kon zelfs je begroeting nog meemaken. Het was weer super fijn om mee te doen. Tijdens het gezamenlijke gedeelte kwam er een emotioneel bewustzijn over me waarbij ik ineens mijn totale huid voelde als een beschermende laag om me heen. Het tintelde overal ,vooral mijn armen en rug. Het ontroerde me, ik was blij en verrast. Een fijn en gelukkig gevoel.
  Bedankt Mireille voor deze ervaring. graag tot over 14 dagen. Warme groet, Ilona

  • Beste Ilona,
   Wat een leuke, wonderlijke ervaring! Fijn dat je huid je zo’n mooie bescherming geeft. Wie weet is er nog wel een extra energetische beschermende laag bij gekomen.
   Ben benieuwd hoe goed het je gaat doen!
   Groetjes, Mireille

 23. Verraad – controle van die 5 punten van de verwondingen kwam heel hard binnen. Ik ben een controle “freak” en nu pas werd het me duidelijk waarom dit zo is. Gelijk hierna gingen we MIRren en dit heb ik niet heel prettig ervaren omdat ik nog heel erg onder de indruk was van mijn eigen emotie van er voor. Door dat verraad-controle barstte ik bijna in tranen uit omdat het herkend werd. Ben nog steeds emotioneel hierdoor maar het voelt ook juist omdat het eindelijk gezien en verwerkt mag worden. Dank je wel lieve Mireille! Bedankt allemaal die met mij samen heeft geMIRred!

  • Beste Martina,
   Ja, dan gaat het even heel snel achter elkaar door. Je hebt het nu in ieder geval aan de oppervlakte en kunt jezelf nu de komende dagen begeleiden met het verwerken ervan. Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

   • Dankjewel Mireille.

    Wat fijn om weer samen de MIR-Methode te doen. Ik voelde mij teleurgesteld en verdrietig na de verkiezingsuitslag afgelopen week.
    Tijdens het MIRREN begon ik met mijn hoofd te trillen, ik moest boeren en vervolgens ook gapen. ‘s Nachts voelde ik me dieper in mijn lijf gezakt en suisden mijn oren.
    Gisteren had ik het gevoel dat mijn hart verder geopend is en heb ik heel erg kunnen genieten van het mooie weer.

 24. Lieve Mireille, het was weer een geweldige webinar, ik voel me fijn en heel. De MIR methode ken ik al jaren en pas het dagelijks toe (1x). De 2 x per dag 4 weken alleen als er een thema zich duidelijk voordoet. Heel hartelijk dank voor het uitbrengen van de MIR methode.

 25. Hallo Mireille,
  Na het webinar van vanavond (19 maart) voelde ik mij enorm rustig. Ik was ook zo blij met jou uitleg want ik voelde mij al een paar dagen raar. Ik wist niet wat het was maar jij hebt het goed beschreven en nu voel ik mij echt goed !Het geeft mij gewoon een goed gevoel. Dankjewel ook voor het tonen van die curves, daar kan je toch alleen maar blij van worden. Super !!!!!! Tot volgende keer, ik kijk er al naar uit !!!

 26. Hallo Mireille,
  zelfs tot in Tsjechië was de warme MIR-deken voelbaar. Ik voel me heel ontspannen nu, alleen is een oude kramp in het linker deel van mijn lijf goed voelbaar geworden.
  Dankjewel voor je geweldige inzet voor een betere wereld.
  Gerard

 27. Hai Mireille, net voordat je benoemde dat je ontroerd raakte ( voordat we met 504 mensen gingen Mirren) kreeg ik tranen. Een groot gevoel van dankbaarheid kwam naar voren. Deze prachtige mogelijkheid op zo positief bezig te zijn voor het hoogste goed. Dank je wel voor deze mogelijkheid.

  In Verbondenheid,

  Marieke

 28. Lieve Mireille,

  Vandaag heb ik voor het eerst meegedaan met het live webinar. Super fijn om je weer een keer te zien. Wat zie je er stralend uit!!! Het was bij mij niesen en gapen, er kwam dus van alles los. Zo mooi om in deze tijd te leven en de frequentie omhoog te voelen gaan zoals jij ook liet zien op de grafieken.

  Veel succes met je prachtige werk <3

  Liefs Joyce

 29. Hallo Mireille

  En andere mede Mirrers.
  Ik begon al flink te geeuwen nog voor we de negen stappen samen begonnen uit te voeren.
  De afgelopen periode heb ik inderdaad regelmatig last gehad van een duizelig gevoel. Mijn buurvrouw trouwens ook.
  En gek genoeg had ik ook trek in rode kool en rode biet en heb ik dan ook heerlijk gegeten.
  Het geeuwen deed me erg goed omdat het de afgelopen periode bij het uitvoeren van een MOM wat geblokkeerd zat.

  Dank je wel om deze format aan te bieden. En dank aan alle Mirrers die mee gedaan hebben.

  Vele groetjes

  S.

 30. Dank je Mireille!
  Deze avond waren je woorden weer fijn om te horen, te ervaren.
  De MIR-Methode brengt me rust, verbinding, ontspanning en verbondenheid.
  Dank voor deze avonden.
  Hartelijke groet, Anneke

 31. Het was heerlijk weer om mee te doen. Wat een rust komt er over me heen.
  Het voelt zo fijn.
  Tot over 14 dagen weer.
  Lieve groet Anneke

 32. 19/3 Ik voelde veel rust en een soort stroom door me heen. Een heel goed gevoel. Ik vond het ook fantastisch om die grafieken van de liefdestrilling te zien. Dat doet me heel goed.

 33. Lieve Mireille,

  Het thema van deze webinar sprak mij ontzettend aan en raakte me dan ook diep. Ik kamp al een tijdje af/aan met paniekaanvallen zonder aanwijsbare oorzaak. Het samen MIRren bracht mijn systeem echt weer even tot rust.
  Kan de MIR methode ook echt een oplossing zijn voor mijn paniekaanvallen? (Die geen medische oorzaak hebben)
  Zou ik er nog een stap 0 voor kunnen zetten (net als de webinars over afvallen) om dit probleem wat gerichter aan te kunnen pakken of zijn de 9 stappen voldoende?

  Over 2 weken ben ik er zeker weer bij, ik kijk er nu al naar uit!

  • Beste Nelleke,
   Wat fijn dat het je zo’n fijne rust bracht! Ja, je kunt met de MIR-Methode ver komen bij het tot rust brengen van de innerlijke paniek. Je kunt altijd een extra stap toevoegen voorafgaand aan de 9 stappen. Voorbeelden staan in dit artikel: Zelf een stap toevoegen.
   Veel geluk en toenemende rust gewenst!
   Groetjes, Mireille

 34. Wat een mooie ervaring en ja gisteren begon ik weer te fluiten en te neuriën, het gaat de goede kant op, dank jullie. Later gekeken en toch te voelen.

 35. Sinds 2 weken doe ik de MIR methode. Sinds ik dit doe maak ik mezelf veel minder druk, heb ik wat meer energie.

  Mijn leidinggevende zei op de derde dag via zoom: wat zie jij er stralend en vrolijk uit, hoe komt dat?

  Het valt mij op dat ik dagelijks rond 03:00 wakker ben en rond 6:00 uur klaar wakker ben. Voorheen werd ik rond 07:30 wakker of pas na 09:00 uur. Ik heb mijn hele leven last gehad van pijnlijke voeten, ververmoeid waardoor ik weinig energie had.Een paar keer per week heb ik in een keer heel veel pijn aan mijn voeten.

  Ik twijfel aan vaccinatie, omdat ik berichten lees dat je juist in de toekomst ziek door kunt worden (niet goed is voor je geest en lichaam) van de andere kant wil ik weer gewoon naar theater/festivals/concerten kunnen. Kun je de vaccinatie weg krijgen (helen) door MIR-Methode? 

  • Beste Claudia,
   Wanneer je je ongerust maakt over het vaccin, zou ik ervoor kiezen om het zo lang mogelijk uit te stellen. In principe is alles weer te neutraliseren in je lichaam, maar de ongerustheid of angst ergens over maakt het tot een ziekmakend middel. Wacht nog even de berichtgeving af.
   Groeten, Mireille

 36. Lieve Vrouwe, mooi Wezen,

  Je vroeg om ervaringen omdat je dat zo fijn vindt om te lezen. En omdat jij het bent, zal ik met jou delen.

  Gisteren heel vroeg op de avond, ervaarde ik voor het eerst in anderhalf jaar plotseling een diepe vredige vermoeidheid. Er leefde de vraag in mij waar deze vandaan kwam en ik maakte er in mijn hoofd een aantekening van. Waarna ik ben gaan slapen. Ik werd wakker met een liedje in mijn bewustzijn: “ How do I live without you?” en het was alsof dit voor mij gezongen werd. De manier waarop het gezongen werd, was liefdevol en geruststellend alsof er eigenlijk gezegd werd om het nog even vol te houden en dat het heel goed was dat ik nog in deze wereld aanwezig was.

  Ik was ontroerd. Het voelde alsof er in het ongeziene veel van mij gehouden werd.

  Later in de namiddag was ik in mijn innerlijk gekeerd terwijl ik naar de lucht en bomen keek. Plotseling zag ik als het ware een aantal heel verdrietige situaties uit mijn leven voorbij komen. En ik zag dat ik in geen van die situaties de ander die mij kwaad deed, kwaad had “terug” gedaan. “Dat komt omdat jij lief bent”, hoorde ik plotseling in mijn geest.

  Ik heb toen erg gehuild. Enerzijds omdat ik “lief zijn” als een eigenschap zag die je maar beter niet kon hebben (dan wordt je vertrapt, dan ben je een watje, een smurf, een nit-wit en dom bovendien ook nog, want lieve mensen zijn niet slim genoeg om door te hebben dat ze gebruikt worden etc. etc.) en anderzijds omdat ik toen ook voor het eerst in mijn leven voelde dat ik inderdaad lief bèn.

  Diep verdriet. Maar ook erkenning. En een pijn die in tranen geuit kan worden.

  Dan jouw webinar. Je vertelt over die Duitse website (ik meen “foundation of Love”?) en dat deze gisteren een hoge piek meette/mat in Liefde.

  Ik twijfel daar niet aan. Ik wist dat het waar was zodra je het had uitgesproken.
  Ik heb het zelf gevoeld.

  Daarom, lief Wezen, voor jou het volgende:

  “ in een wereld waarin hardheid, armoede, geweld, agressie, machtsmisbruik en oorlog leken te overheersen
  maakte ik mijzelf weg en liet mijn lichaam voor mij doorgaan.
  Ik had geen keuze: ik kon geen adem halen in die atmosfeer.

  Na 50 jaar kwam er een voorzichtige kentering.
  Ik nam het besluit terug te komen.

  Zachtjes en voorzichtig iedere keer een klein stukje van mijn lichaam weer in bezit nemen
  Ademen door de pijn en wanhoop heen,
  Mijzelf vertellend dat het goed zou komen
  Mijzelf hoop gevend door mij elke dag de MIR-Basisbehoeften-douche te geven.

  Zacht, zo zacht
  dat het pijn deed
  zoals warmte pijn kan doen wanneer je van de vrieskou plots een warm huis binnenstapt

  precies zo zacht
  zie ik jou zitten
  nadat je het gedicht “ Zacht” hebt voorgelezen.

  De Liefde
  De Zachtheid
  Zij zijn Zusters”.

  Alle liefs van mij.

 37. Even een reactie lieve Mireille omdat je dat vraagt ❤️ Wat heerlijk weer de webinar en om je stem te horen .. dan kom ik al gelijk in een relax modus haha heb tijdens de gezamelijke Mir methode zowat constant gegaapt en heel diep.. Duss werk aan de winkel of een goede werking, geeuw nog steeds na (ook nu ,) Heb veel woede onderdrukt en veel verdriet ook gevoeld deze week (waarschijnlijk na een Sensi behandeling) en ook weer vandaag .. oude pijnen en nog steeds voel ik me opzij gezet buiten gesloten door bloedverwanten .. maar ook zachtheid was deze week aan de orde (bijzonder) en ook m’n tandartsangsten (na een traumatische ervaring!!) krijg hiervoor ook hulp vanuit het zh en EMDR .. dus komt het goed gelegen, voel me enorm geholpen. Ga het zo beluisteren dankjewel nogmaals voor alles en het ga jou (en jullie allen) goed! Mooi weekend ☀️

 38. Lieve Mireille, dank voor het fijne webinar. Wat enorm fijn dat je Lipoedeem aanhaalde het leek over mij te gaan. Elisabeth.. mijn doopnaam, vandaag een slechte dag, veel pijn en vermoeidheid door lipoedeem en een lichaam vervuild door lekkende siliconen protheses. De MIR methode houdt me overeind. Hele dag huilen, stopte bij begin webinar. Zo dankbaar dat je er weer bent. Vandaag contact gezocht met MIR begeleidster Germa uit mijn woonplaats, hopelijk mag ze snel aan de slag met een MOM, operatie over 2 weken dan word ik verlost van 33 jaar oude lekkende siliconenprotheses. Het is mij gelukt om de juiste artsen en de alternatieve wereld samen te voegen. Zelf al jaren heel hard aan de slag met de MIR methode, zoveel gezondheidsklachten het zelf genezend vermogen maakt overuren. Deze week de nieuwe meridianen cursus gezien op de bethemirror website… wow de woede en de boosheid die ik heb ik hou het niet binnen… zo valt alles samen. Prachtig, enorm bedankt mocht je nog verder gaan onderzoeken met lipoedeem en siliconen toxiteit benader me gerust. Maar liefst 6 hulpverleners blijven me volgen na de operatie. Ik kijk weer uit naar de volgende MIR bijeenkomst. Dank, Dank, Dank

 39. De MIR-methode: heel bijzonder, ik doe het al jaren. Ik geloof erg in je eigen mind:
  mijn slogan is dan ook: je brein, is het beste medicijn.
  Tijdens de 9 stappen en daarna, werd ik nog vrolijke en tevredener. Mijn kuiten en voeten werden heel warm en gingen tintelen.
  Mireille en team, fantastisch dat jullie MIR-methode hebben opgezet. Succes met jullie activiteiten en dankjewel.
  Annemarie

 40. Zojuist weer meegedaan aan het webinar 5/3, fijne datum ook, mijn 2 favoriete getallen.

  Iedere keer, bij wat voor webinar van jou dan ook, begin ik zo ongelofelijk ongegeneerd keihard vanuit mijn tenen te gapen, dit gaat dan niet zonder geluid en ik moet steeds weer lachen. Voor en na het webinar gaap ik niet meer, dus het is niet van moeheid haha.

  Deze keer vond ik het heel ontroerend, er gebeurde iets diep van binnen in mij. Het gedicht kwam binnen, en ik heb echt ook niets met gedichten.

  Dat we voor een geheel nieuwe positieve wereld staan weet ik zeker, dat voel ik al vanaf de eerste keer dat het coronavirus een issue werd.
  Het komt goed, we moeten er alleen maar “even” doorheen en ons bewust worden van de diepere betekenis van wat er allemaal nu op aarde aan het gebeuren is!!!

  Liefs, Nicole

 41. Boosheid? die zet ik opzij maar ik heb wel veel verdriet dus stenen gooien helpt niet De zachtheid uit het gedicht is een bewoording van wat ik mis ik kom er ook haast niet uit
  liefdevol contact is wat ik mis
  Groetje Thieu.

 42. Hoi Mireille,
  Ik voelde de kracht van het samen MIRren, moest na afloop een paar keer flink gapen.
  En ik voel me de laatste tijd blij en gelukkig, en energiek, ondanks alle maatregelen waar ik het niet mee eens ben. Echt boos ben ik niet of nauwelijks. Het komt over een poosje wel goed, we moeten er even doorheen. Dus ik ben gewoon positief.
  Groetjes,
  Marianne

 43. Fijn om de MIR-methode samen met zoveel mensen te doen. Ik doe het vaak voor ik ga slapen en moet dan enorm geeuwen. Nu voelde ik me tussen veel mensen zitten. Bijzonder. Wat maak je me blij met al jouw positieve gedachten. Een mooie toekomstbeeld schets je. Dankjewel Mireille. Tot over 2 weken weer.

 44. Fijn weer om je te zien, te horen en de MIR-Methode samen te doen. Ik voelde heel veel rust over me heen komen, alhoewel ik me niet bijzonder boos voelde.
  Ik woon in Frankrijk en ben blij dat ik een positieve energie om me heen kan uitstralen!
  Ik heb inderdaad de indruk dat het wat lichter begint te worden maar dacht dat dat kwam omdat ik de situatie eindelijk, min of meer, begin te accepteren, maar het zou kunnen zijn dat het echt iets lichter wordt.
  Hartelijk dank voor je inzet Mireille.
  Liefdevolle groeten,
  Johanna

 45. Wat fijn, Mireille, dat we weer, om de week, tezamen de MIR methode doen, onder jouw sprankelende begeleiding. Juist in deze tijd is het fijn en nodig om zo’n vrolijk en inspirerend iemand te zien.
  Ik reageer nu pas omdat ik sinds kort een koptelefoon heb en nu ieder woord kan verstaan en ontspannen kan luisteren. Ik hoop dat de zachtheid bij mij naar binnen is gekomen. Ik voel me heerlijk slaperig. Dank je wel!

 46. Lieve Mireille,
  Ik voel ook dat de energie lichter wordt en voel mijzelf vrijer en blijer. Merk het ook bij veel andere mensen. Dankjewel weer voor het fijne webinar!
  Lieve groet,
  Louise

 47. Lieve Mireille en mede-Mirrors, Wat voelt het fijn om met zovelen samen te zijn en te Mirren om Zachtheid.
  Na enkele gapen, tijdens het Mirren, werd ik omgeven door prachtige rose licht. Zachtheid alom!
  Tot over 14 dagen. Liefs: Mia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.