Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (scrol naar het eind van de pagina). Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je?
Heb het goed!
Liefs, Mireille

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 130 reacties

 1. Dank je wel Mireille. Het gaf me rust. En ik kon goed de verbinding voelen. Beide keren.
  Dat geeft het een extra dimensie! Heel fijn!

 2. Na de MIR-methode samen op vrijdag 19 februari 2021:
  Raak juist nu weer in vervoering! Verwonder je! Neem steeds (weer) een geluksgevoel in gedachten of heb een spontane inval, een lumineus idee! Voel je onbevangen. Zing/dans en zie jezelf in de spiegel en lach vooral om jezelf. Kom op een dichtregel die je hart sneller doet kloppen. Beluister een mooi muziekstuk of maak muziek. Hoor bijzondere natuurgeluiden. Etc. ………
  Eventuele angst-, paniek-, somberheid- of boosheidgevoelens worden verdreven. Je hart maakt sprongetjes van vreugde. Je kan/mag je je waardevol voelen en je laat je je niet (meer) meesleuren met de waan van de dag, dan wel met de vooroordelen van je omgeving.

  Glimlachen wordt of is al je “wapen” van innemendheid!Energie stroomt..

 3. Hallo Mireille,

  Ik doe de Mir- methode nu ongeveer 3 maanden en het voelt erg goed voor mij. Nu heb ik ook 2x meegedaan met de groeps sessie, de eerste keer was ik een uur erna erg verdrietig en kon later helemaal niet in slaap komen heb wel 2 uur wakker gelegen.
  De 2e X kon ik wel goed slapen maar werd ik wakker met erge hoofdpijn s’morgens, is dit ook een teken of kan het per toeval zijn. ( ik heb wel langdurige klachten van de corona die in maart 2020 is begonnen.
  Verder geniet ik van alles waar ik naar kijk van de deze methode, en heb ik het al tegen vele mensen gezegd en door gestuurd.
  Hartelijk dank voor dat ik je heb leren kennen. Xx

  • Beste Marian,
   Ja, met hoofdpijn wakker worden, kan inderdaad een gevolg zijn van het doen van de MIR-Methode. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan het webinar en voordat je gaat slapen minstens 2 glazen water drinkt. En ’s ochtends ook graag weer beginnen met veel (koud of warm) water drinken. Daar voorkom je mee dat afvalstoffen in je lichaam kunnen blijven.
   Sterkte met herstellen!
   Groetjes, Mireille

 4. Heerlijk Mireille, dat we ons om de twee weken kunnen verheugen en je kunnen zien spreken! Samen Voelen hoe mooi je methode ons zachtjes een ruggesteun geeft. En ook nog in het engels volgende keer, super stereo…
  Je vroeg te delen wat we zo al doen om blij te blijven in deze transitie tijd, in deze collective pop-fase van een vlinder worden, om geduldig onze lieve Natuur haar tijd te gunnen. Ja, dansen en Lachen en luisteren naar vogels, de wind, de bomen.
  Via een Ted-talk ontdekte ik Taoist/ tai Chi meester/ acupuncutrist/ muziekant/ componist/ filosoof/ schrijver Steven Russell, uit London, die helemaal in taal van nu spreekt:
  http://www.barefootdoctorworld.com Hij zegt, versterk het vertrouwen in je eigen kracht door je aandacht focus naar de achter-binnen-kant van je schedel te brengen, dit verbind met je ruggengraat, waar de tijdloze kracht (en inzicht) van je Wezen ligt. Ook volgens de Inca en Maya traditie ligt je toekomst achter je.
  Herlezen van Jane Roberts boek Seth Spreekt, geeft weer ruimte/ herinnering aan al dat ongelovelijke multidimensionale leven dat we zijn.
  Heel inspirerend vind ik het werk van juriste Isa Kriens die nu oplossingen in kaart brengt voor bijvoorbeeld een ander schoolsysteem. Haar website is dekleineactivist.nl
  Kies keurig Stem VORK: Vrede en OpRechte Klanken geven noten op onze zang, speelt ook mee.
  Stemming bepaalt hoe en wat we waarnemen & perfectie zit in perceptie.

 5. Bedankt Mireille , dat niet alleen ik maar vele met mij weer kunnen mirren . Het blijft bijzonder al die nieuwe ontdekkingen die ook veel duidelijkheden voortbrengen .Mijn vraag ; kan je als je bijna heel je leven ,vecht -vlucht – bevriezen hebt geleefd . Fybromyalgie doen ontstaan ?? Want in die standen merk je dus wel dat de spieren onder constante druk staan en pijn gaan veroorzaken als je in rust toestand weer komt .
  Lieve groet Helena

 6. Dank je voor deze erg fijne beleving van het samen de Mir doen. De hand waar ik over streel werd zo warm dat ie helemaal ging transpireren en heel veel warmte afgaf op de plek waar ik hem hield. Dit gebeurde al wel eens maar nooit zo heftig. Het gapen was ook niet van de lucht. Ik weet dan dat het zijn werk doet. Het klopt helemaal wat je zei, om weer bij mezelf te komen is muziek een hele goeie thuisbrenger. Ik speel dan heerlijk Trekzak (soort accordeon) en voel de energie en blijheid in me stromen. Ik heb het ook als ik zit te schilderen. Als ik mijn creativiteit laat stromen kom ik weer in balans. Deze webinar geeft me hetzelfde gevoel. Dank Mireille en graag tot over 14 dagen, warme groet Ilona

  • Beste Ilona,
   Prachtig mooie en bijzondere reactie van je hand, hè! Het lichaam weet zelf hoe het zichzelf gezond kan krijgen. Hoop dat het je goed mag doen!
   En gapen is loslaten, heeeeel goed!
   Veel plezier met muziek maken en schilderen!
   Groetjes, Mireille

 7. Bedankt.
  Al hele lange tijd niks meer mee gedaan zelf en laten versloffen omdat ik niks merkte. Toen ik jouw mail zag dacht ik, dit is een mooi begin om er weer mee te gaan starten.
  Dit voelde heel fijn en super gaaf om met zoveel mensen samen te doen.
  Ik zou het zeker elke 2 weken mee willen doen.
  Dankjewel

 8. dag Mireille,
  ik was er bij deze avond!
  in het begin voelde ik een bepaald triest gevoel, heel raar, het overviel mij, kan het niet plaatsen… en dan een blij rustig gevoel, blij dat ik er bij was.
  proficiat Mireille, je werk, je levenswerk is fantastisch!
  dank!

 9. Dag Mireille
  Vandaag 19 febr. weer mee gedaan. Ik heb aan een stuk door zitten geeuwen.
  En op je vraag hoe we onze energie hoog houden: ik schrijf elke dag op waar ik dankbaar voor ben en wandel dagelijks minstens een half uur in de natuur en doe 2 x daags een korte meditatie w.o. ook de MIR-methode. Dank je wel voor je positiviteit

 10. Mireille, het was weer fijn om mee te doen. Ik was constant aan het gapen, dus er kwam veel los, alleen maar goed. Dank je wel weer. Tot over 14 dagen…..

 11. Vond het heel fijn mee te doen ! Doe zeker over 2 weken weer mee !! Kreeg een opgeblazen buik tijdens de M.I.R Methode samen doen (mijn buik is nog steeds opgeblazen en pijnlijk ? ;-)) Aan het einde begon ik te geeuwen dat betekend voor mij meestal ; dat ik ontspannen ben 🙂

   • Lieve Mireille,
    Dankjewel voor vanavond!!
    Ik heb het pas later gevolgd, omdat ik een belangrijk telefoongesprek met mijn zoon had.
    De MIR methode doe ik bijna dagelijks. Ik ga zeker over twee weken meedoen, schrijf het in mijn agenda.
    Veel liefs van MarTine

 12. Wat ontzettend fijn dat je dit zo doet Mireille, geweldig!
  Het ontroerde me sterk toen we net begonnen dat we met zovelen samen waren.
  Zelf zorg ik voor ontspanning door veel te bewegen en buiten te zijn, bewijsbaar positief effect op ons brein en welbevinden en ik zoek de verbinding met gelijkgestemden.
  Ben heel benieuwd hoe ik vanavond zal slapen

 13. Je mag het ook om 20u30 direct in het Engels doen en geen twee maal ik denk dat dat niet nodig is om het twee maal te doen.
  Dat is mijn idee, ik vindt vrijdag om 21u30 ook een moeilijk uur,20u vindt ik nog het beste.
  Wat je doet is fantastisch ik doe het al twee jaar onafgebroken de Mir methode elke dag.
  En volg je nieuwsbrieven en je uitzendingen zo veel mogelijk.
  Groeten Gerda,

 14. Hi Mireille, wat fijn dat er weer een echte Webinar is en wat zie je er als herboren uit. De eerste heb ik helaas gemist maar in de herhaling gezien. Je straalt helemaal! De volgende ben ik er zeker bij. Even een vraag, is de ‘extrastappen groepsMIR’van iedere donderdagavond om 20.uur er niet meer? Ik lees daar nl niets meer over. Zelf heb ik er een heel dubbel gevoel over als ik het doe. Bij het doen van de ‘gewone’ Mir voel ik meer contact met mezelf. Volgens mij zit daar al alles in wat ik nodig heb om een gelukkig en gezond mens te blijven of weer te worden als het even niet zo goed gaat. Mij helpt dit al jaren en ik werd alleen maar onzeker van het doen van die extra stappen. Ik hoor het graag. Lieve en warme groet Ilona

 15. Ja, ik heb live meegedaan en ja, ik vond het opnieuw heel erg fijn en ja, ik vind het zéker voor structurele herhaling vatbaar!
  Het samen doen, onder begeleiding van jou, Mireille voegt iets ondefinieerbaar extra’s toe; het voelt als energie en ontspanning tegelijk. Ook nadien.
  Nadat je zo plotseling uit beeld was verdwenen, voelde het vooral in het begin of ik verweesd was ondanks alle materie/webinars waarop ik terug kon vallen (en waarvan ik ook gebruik heb gemaakt). Nu voelt het zo goed en vertrouwd je terug “in ons midden” te zien. Dank!
  En alle goeds, Mirjam

 16. Ik heb onl8ne meegedaan met de 1e gezamenlijke MIR webinar.Heel fijn, en ook 9m je zo stralend en positief te zien Mireille!
  Ik voelde mijn hart heel ruim worden, en blij.
  Live met zoveel mensen is wel heel bijzonder!
  Ik doe volgende keer weer graag mee.
  Hartelijke groet,
  Angelique

 17. Ik heb ook later gekeken. allereerst was ik verbaast over jouw metamorfose. Wat een mooie liefdevolle uitstraling heb je gekregen. Hoe heb je dat gedaan Mireille die tijd dat je weg was?
  Ik wist niet wat er met je aan de hand was, heb zelfs nog gevraagd of je overleden was.
  Maar gelukkig ben je er nog en Hoe!!!!! Ik doe nog steeds iedere ochtend als ik opsta de MIR-Methode. Al vele jaren. Ben nooit ziek. Veel liefs van Corrie.

  • Beste Corrie,
   Nee, gelukkig ben ik er nog! 🙂 Ik heb wel een diepe transformatie doorgemaakt ja, en dat ging met ups en downs. Maar gelukkig is voor sommige mensen het verschil te zien.
   Ben blij dat je zo goed gezond bent!
   Groetjes, Mireille

 18. Hallo Mireille,

  Ik ben van België en ik zou dit super graag doen met een grote groep. Het is gewoon heel mooi wat je doet. Heel veel liefde en licht voor jou en je team.
  Arianne

 19. Dag Mireille,

  Het was heel fijn om je nog eens te zien én om samen met zoveel mensen te mirren.

  Ik heb achteraf het effect gevoeld: ’s nachts kon ik niet in slaap raken. Ik heb een paar uur in bed liggen woelen, heel onrustig en ben uiteindelijk om 2u opgestaan. Ik heb warme melk voor mezelf gemaakt en heb de TV aangezet, om afleiding te hebben. Zelfs voor de TV kon ik niet blijven stilzitten. Om 3u 45 ben ik (ondertussen rustig) weer naar bed gegaan en ben ik onmiddellijk in slaap gevallen. De volgende ochtend was ik héél rustig toen ik wakker werd. Dat is heel uitzonderlijk voor me. Ik ben op dit moment aan het afkicken van kalmeermiddelen en normaal gezien word ik om 6u wakker en neem ik een “vervangingspil” zeg maar, om rustig te worden en de afkickverschijnselen te verzachten. Daar ben ik zaterdag gewoon doorheen geslapen! Dat is op zich al wonderlijk, maar ook nog rustig wakker worden is helemaal te gek voor woorden! Ik ben jou en iedereen die mee heeft gemird heel dankbaar.

  Regelmatig samen mirren zou ik zéker zien zitten. Het kan ons allemaal alleen maar helpen!

  Els

  • Beste Els,
   Wat fijn dat het je zo goed heeft gedaan! Ja, innerlijke rust is wat we met de hele groep samen kunnen bereiken. Plus dat het voor onze emoties en lichaam goed effect heeft.
   We gaan dit zeker vaker doen!
   Groetjes, Mireille

 20. Nu 2 dagen na het samen MIRREN, afgelopen dagen zeer gemotiveerd om creatief bezig te zijn. Mijn creaties zijn collages en altijd weer anders, nu behoefte om collages met vlinders te maken. Ontpoppen, ontluiken? Heerlijk in ieder geval en het sneeuw weer helpt mee om mij lekker terug te trekken en hier mee bezig te zijn. Geniet er van. Dank je wel Mireille en co.

 21. allerbeste Mireille,
  wat ben ik blij dat je terug bent! wat heb ik jou gemist!
  ik heb vandaag zondag gekeken, tijdens het doen van de MIR kreeg ik kippevel, ik was a h geeuwen…
  tot de volgende keer

 22. Lieve Mireille, wat was het fijn om met zo,n grote groep de MIR te doen en fijn dat je het wil gaan herhalen. Dank je wel.

 23. Bedankt voor alle goede tips!! Fijn om je weer te zien, zo stralend! Ik heb het zaterdag gedaan, heb me in de dag vergist 🙂 voelde toch speciaal. Fijn dat er meer sessies komen!

 24. Lieve Mireille, fijn om zo een boost te mogen creëren met elkaar….vaker doen! In al zijn zachtheid stond het als een huis! Liefde,

  Marieke

 25. Hi Mireille, ik voel altijd Positiviteit als ik jou zie.

  zón stralend optimistisch mens.. ik zelf had al een tijdje de Mir-methode
  niet meer gedaan, nu voelde ik me neutraal. (is dat ook al wat?

  Want ik denk vaak dat ik wat moet voelen.. ”maar ja, dan zit je natuurlijk
  weer teveel in het hoofd..

  Dank je wel voor jou positiviteit, wat straal
  jij vertrouwen uit. Dank je wel

  Liefs. Femke.

  • Beste Femke,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden (en van zoveel andere MIRrors!)
   Je hoeft tijdens het doen van de 9 stappen helemaal niks te voelen. Geen zorgen daarover!
   Hoop dat het je de dagen erna goed heeft gedaan.
   Groetjes! Mireille

 26. Wat heb jij een metamorfose ondergaan, heel bijzonder. Je ogen en je hele jij stralen helemaal, de positiviteit straalt er vanaf. Alleen al het kijken naar jou, verhoogde mijn energie. Ik heb ook echt diep binnenin het vertrouwen dat het allemaal goed komt en dat er een hele mooie wereld aan komt.
  Ik heb een voor mij een heel belangrijke vraag, n.l. of het erg is, dat ik alle volgende keren, de volgende ochtend pas kijk/meedoe? Door mijn ziekte ben ik ’s avonds veel te moe en ga dan al naar bed. Is de energie dan hetzelfde of minder intensief?

  • Beste Margot,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden. Ik kreeg er hele zachte kippenvel van. 🙂
   Nee, het maakt niet uit dat je het later kijkt. Zodra je meer energie gaat krijgen, graag wel op de avond zelf meedoen. Dat geeft je wel een sterker gevoel van verbondenheid, maar het effect is even sterk.
   Toenemende gezondheid gewenst voor jou!
   Groetjes, Mireille

 27. Wat fijn om je weer te zien Mireille. Je mooie en rustige uitstraling deed me heel goed. Tijdens het mirren had ik mijn linkerhand op mijn (blote) maag gelegd (die is nogal gevoelig de laatste tijd) en ik voelde mn mijn vingers heel erg warm worden. Heel bijzonder!
  Dankjewel ☺️

 28. Dank jewel Mireille!!! De MIR-Methode heeft al zoveel voor mij betekend!!! Heel fijn deze webinar. Ik zal ze met veel liefde volgen.

  Lieve groetjes
  Lut

 29. Lieve Mireille
  Wat heerlijk om je weer terug te zien
  Zo stralend en blij, en ik hoop dat je dit weer vaker
  gaat doen!!
  Dit webinar kwam voor mij zo op het juiste moment❤️
  Dankjewel hiervoor

 30. Lieve Mireille, Wat fijn om jou Stralend en Wel weer terug te zien in jouw Krachtige, Inspirerende rol. Het is helemaal Jouw missie. Dankjewel voor jouw Positiviteit, het uitdragen van je Missie en heling voor ons en de wereld. Fijn dat we met zovelen waren en geweldig dat we dit met regelmaat samen kunnen blijven doen. Liefs: Mia.

 31. Dag Mireille, wat fijn om je weer te zien!
  Ik moest het even laten bezinken, dus ik heb een poosje met mijn ogen dicht op de bank gezeten. Nadat ik een hele mok thee in 1 keer naar binnen had gegoten. Hij was al afgekoeld hoor! Nu heb ik een wat kriebelend/tintelend gevoel op mijn kruin en ik voel me een beetje zweven.
  Er is bij mij persoonlijk ook een heleboel gaande, waardoor ik vaak heftiger reageer. Dus wie weet wat het allemaal bij mij teweeg gaat brengen.
  Graag tot een volgende keer! Groet, Hellen

 32. Geweldig plan 1x per 2 weken samen mirren! Het was fijn om te doen, zo samen. Ik voel een soort opluchting en meer ruimte in mijn hartstreek. Fijn ook om je weer te zien Mireille, nieuwe look, nieuwe energie, prachtig !

 33. Hallo Mireille,
  Wat was ik blij je weer terug te zien. Je ogen stralen zoveel liefde en kracht uit, prachtig gewoon. Het samen Mirren voelde ook goed. Ik werd er rustig van en voelde me vol vertrouwen stromen. Wat zei over blijdschap sprak me ook aan er is nu nog zoveel angst en boosheid in de wereld, ik hoop dat dit gaat oplossen door blijdschap en vreugde. Dank je wel voor je mooie methode en fijn dat we dit regelmatig weer samen kunnen doen.

 34. Hallo Mireille, kun je wat meer informatie geven over 3 positieve ontwikkelingen die je noemde? Namelijk: 1. Kun je grofweg aangeven wanneer we in die mooie eenheidstijd terecht komen? 2. Medbed 3. Vrije energie

  • Beste Marleen,
   De tijdsspanne is niet makkelijk in te schatten, want ik denk altijd korter dan het in werkelijkheid is, maar ik verwacht mooie veranderingen half maart.
   Die uitvindingen kan je op internet opzoeken. Interessant! Hoe de vrije energie precies aan ons gegeven gaat worden, weet ik niet. Van de medbeds zijn al veel afbeeldingen te vinden op internet.
   Veel zoekplezier gewenst!
   Groetjes, Mireille

 35. Gapen, gapen, gapen.
  Ik ervaar me een stuk lichter in m’n solar plexus gebied.
  Dank jullie wel, allemaal. Keep up the good work.
  Warme groet,
  Annemieke

 36. Dag Mireille,
  Ik moest even aan jouw verandering/verschijning wennen… het gaf me een onrustig gevoel.
  Vond het wel fijn om samen te MIRren hoewel ik me weer verdrietig en een soort van boos en klein voelde. Maar dat ervaar ik sowieso weer sinds ik vier weken geleden met MIRren ben begonnen.
  Ik ben dankbaar voor jullie mooie aanbod, voor je wijsheid en je vertrouwen. Ik wens dat ik dat vertrouwen (in mezelf en anderen) na vanavond weer een beetje meer mag ervaren/terugvinden.
  Hartelijke groet,
  Hanneke

 37. Was fijn om te doen! Ik was helaas te laat dus ik heb iets later gekeken. En Mireille, wat zie je er goed uit! Ik zie jouw veranderde energie, je lijkt veel jonger geworden. Mooi mens!

 38. Dankjewel Mireille!! Volgens mij waren we met bijna 800 personen Ik zou de MIR-Methode ook graag regelmatig samen willen doen al is het bijvoorbeeld een keer per maand of een keer per twee weken. ✨❤️✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.