Deed je mee met het webinar waarin we samen de MIR-Methode doen? Wat heb je ervaren? Wil je dit vaker doen? Laat het me hieronder weten! (scrol naar het eind van de pagina). Ook in de dagen erna: hoe voel je je? Welke verbeteringen merk je?
Heb het goed!
Liefs, Mireille

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode samen doen: sterk effect! — 130 reacties

 1. Ik was ontroerd, voelde kriebels op mijn hoofd en toen ging het internet eruit,
  heel vreemd. Maar het fijne gevoel blijft gelukkig, zeker voor herhaling vatbaar.
  Dankjewel Mireille voor dit mooie initiatief!

 2. Dank voor dit “samen zijn en samen ervaren” in deze heel aparte tijd.
  De MIR-methode zit rustig verweven in mijn leven. Ze is er op mijn blije momenten, zodat ik me extra dankbaar voel en ze is er op mijn moeilijke momenten, waardoor ik me extra gesteund en sterker voel.
  Deze avond was gewoon extra fijn voor mij. De gedachte en het ervaren dat we met zoveel mensen samen achter dezelfde idee stonden (en staan) en samen dezelfde woorden uitspraken…
  Want ik kan me soms “zo verdomd alleen” voelen.

 3. Zo, ik ben nog aan het bijkomen, nog steeds kriebel aan mijn neus. Bij stap 2 begon ik spontaan te huilen. En ik voelde een knoop in mijn maag. Hier heb ik toen ook mijn hand opgelegd. Nu nog een brok in mijn keel. Het voelde heel erg sterk om dit ‘weer’ met zo een grote groep te doen. Dank en fijne avond.

 4. Hoi Mireille, wat fijn om je weer eens live te ontmoeten en een gezamenlijke MIR te kunnen doen. Ik heb ervan genoten. Het viel me op dat er ontzettend veel ‘lucht’ uit moest aan het eind van de sessie (bij missie verduidelijken bedoel ik). Gedurende de hele crisistijd heb ik momenten gehad dat ik veel verzet voelde en vooral het idee had dat ik ‘iets’ moest doen! En ondanks een aantal pogingen om aan een demonstratie mee te doen bv, werd dat steeds op een of andere manier geboycot
  Inmiddels ben ik zover dat ik besef dat het voldoende is om inderdaad, zoals jij ook sterk benadrukte vanavond, gefocussed te blijven op de blijheid in mezelf en die mooie toekomst waar ik ook het volste vertrouwen in heb, mede dankzij de prachtige boeken van Christina von Dreien. Dankjewel voor deze extra ondersteuning
  ❤️❤️Groet, Ans

 5. Hallo Mireille,
  Fijn dat we je weer gezien hebben en dat het goed met je gaat,
  Wij Kees 67 jaar en Marijke 65 jaar doen al jaren 2 keer per dag de MIR tegelijkertijd.
  Wij hebben zeker vertrouwen in de Toekomst.
  Het was heel bijzonder om op deze manier samen de MIR te doen, het geeft ons een gevoel van verbondenheid.
  (jaren geleden hebben we een lezing van je gevolgd in Ede, je noemde Marijke, SISTER vanwege haar lengte 1.92 mtr) g
  groetjes en tot ziens Kees en Marijke

 6. Hey Mireille, wat heerlijk om je weer te zien en te horen, en wat een heerlijk enthousiasme, alleen daarvan word je al blij!
  Ik heb vertrouwen net als jij, in een meditatie zag ik mezelf boven angst boosheid en verdriet uitstijgen, en dat beeld hou ik voor me!
  Ik verheug me al weer op volgende week!
  Liefs anita

 7. Het was goed om mee te doen met de gezamenlijke MIR-Methode.
  Ik voelde een zware druk in mijn nek. Ik heb mijn hand daarop gelegd en het is opgelost.
  Ook het bericht dat het écht allemaal goed komt is heel welkom en gaf me geruststelling.
  Hartelijk dank aan een ieder.

 8. Hallo Mireille!
  Fijn je weer te zien en te horen en dank voor je mooie woorden.
  Ik heb heerlijk gegaapt. Dat gebeurt altijd meteen als ik ga Mirren.
  Bezorgdheid verminderen is op dit moment wel het mooiste cadeau voor alle bijna 800 deelnemers afgelopen half uur.
  Dank!!

 9. Hallo, ik was een week gestart met de MIR-methode en gebruikte hierbij vooralsnog alleen de stappen 5 en 7. Vandaag, tijdens de gezamenlijke MIR-methode, heb ik alle 9 stappen doorlopen. Meteen vanaf het begin kreeg ik een enorme hoofdpijn rondom mijn ogen, slapen en later op het voorhoofd. Een sluipende klacht die ik reeds lichtelijk gedurende de dag ervoer. Nu voel ik dat ik mijn rust moet nemen (ogen sluiten)…

 10. Ik heb al maanden een brok in mijn keel , heb mijn handen op mijn keel gelegd tijdens het mirren en moest bij vader en moeder loskoppelen al vreselijk huilen .
  Ik vond het fijn om het samen te doen.
  Fijn dat je er weer bent Mireille.

 11. Lieve Mireille ik vond het zóó leuk je weer te zien.
  Heb in deze tijd vaak aan je gedacht, hoe het ging met je en wat je ervan dacht.
  Ik was dus alleen maar BLIJ om deze mir samen te doen.
  De techniek werkt uitstekend , van mij mag dit weer vaker gebeuren.
  Lieve groet aan iedereen die dit leest,
  Martha

 12. ik voel me enorm dankbaar, mijn hartchakra trilt lichtjes, dat voelt zeer goed!
  Ja, regelmatig zo gezamenlijk mirren lijkt me heerlijk!

  Ik ken de impact van het wekelijks een intentie zetten van Lynne Mc taggert.

 13. Lieve Mireillle,

  Fijn om je weer live te zien. Je straalt en je maakt me blij.

  Hartelijk dank voor je enthousiasme en je vertrouwen dat het goed komt. Zo voel ik het ook.

  Groetjes, Joke

 14. Voor de eerste maal sinds ik de MIR-Methode doe werd ik emotioneel na alle stappen. ik doe de Mir al jaren en heb geboerd, gegeeuwd een enkele keer moest ik kokhalzen, maar gehuild heb ik nog nooit. Het was overigens snel voorbij.

 15. Ik moest op voorhand al veel gapen en ook tijdens het mirren. Vooral bij stappen 2,3, 5 en 9 :-). Het mirren voelde voor mij als een lichte,misschien wel verlichtende energie. Fijn om dit samen te doen. Ik zal er zeker bij zijn, meedoen als we dit vaker samen kunnen doen. Brasa Gabrielle

 16. Hoi Mireille,
  wat ontzettend fijn om jou weer te zien , zo stralend!!!
  ik zag toevallig;-) vanmiddag over deze youtube vanavond, zoooo blij mee.
  Met mij gaat het goed , ik ben sinds 21-12-2020 echt heel positief over het goede wat zal zegevieren , ik lees ook Christina von Dreien bv. En haha, ik heb me meerdere malen afgevraagd wat wij als MIR-Methode beoefenaars hebben toegevoegd aan alles wat nu shift….Dankjewel voor dit samenzijn, en voor jou alle goeds, en veel sneeuwpret komende week….

  Groetjes Helma Intven , uit Oirschot

 17. Ik had me er op verheugd. Dit kwam op het juiste moment om met een groep de 9 stappen te doen.
  Maar…. of de duvel ermee speeld, mijn man had problemen, was druk, boos rende door het huis moest bellen enz. Ik heb enkele keren even de koptelefoon neer moeten leggen om hem de aandacht te geven maar dit is niet leuk.
  Geen rustige plek in huis voor mezelf. Hoe kan dit toch steeds?

  Ik vond het wel heel fijn van wat ik mee heb gekregen. hoop een volgende keer zonder dicht geknepen keel mee te MIRREN.

 18. Ik vond hetheel fijn om te doen. IK voelde mij echt gedragen !!Ik denk dat het veel meer invloed heeft dan dat je je kan voorstellen. Super en voor mij mag dat nog meer gebeuren. Danku Mireille en even terzijde , ik vind jou heel mooi met je lange haar !

 19. bij stap 2 begon mijn buik te borrelen en na stap 9 kreeg ik even spierschokken, ofwel release… bijzonder weer 🙂

 20. Ik vond het heel fijn en duidelijk, ik moest heel veel gapen tijdens de 9 zinnen. Voelde me daarna ontspannen.
  Bedankt.

 21. Hoi Mireille,
  Fijn je weer eens te zien en je enthousiasme! Ik voelde warmte tijdens de 9 stappen en nu voel ik mijn keel een beetje. Dus het heeft wat gedaan. Ik ben ook op de positieve weg bezig en ga na een onderbreking weer met de MIR-methode verder.
  Groetjes,
  Marianne

 22. Ben blij mee gedaan te hebben. Wat ik ervaren heb en niet meet wát het betekend of wat er gebeurde. Vlak nadat we klaar waren. Werd het plots wazig, alsof ik weg getrokken werd uit de werkelijkheid. Toen ik me ervan bewust werd veranderde het geluid en mijn rechteroor ging piepen.
  Bij missie verduidelijken werden mijn schouders zwaar.

 23. Wat een prachtige ervaring.

  Ik ben zelf een boodschapper van het Universum, met een helemnde gave door te luisteren en boodschappen door te geven.

  Vanavond voelde ik veel bij het stuk loskoppelen van vader, wat niet raar was, want heb pas een kindstuk mbt mijn vader aangepakt.

  Ik ga jullie methode delen in mijn groep ‘Choose Your Destiny’

 24. Zo, dat was heel prettig en zeker in voor regelmatig met zoveel mensen. Even over het wandelen. Een echte stimulans is ommetje een app van Erik Scherder samen met de hersenstichting. Het maakt dat ik dagelijks minimaal 20 minuten wandelt.

 25. Dankjewel Mireille, het was heel fijn om te doen en naar jou te kijken en te luisteren. Ik voelde een enorme ontspanning en kracht en vond het heel bijzonder dit samen te doen. Ik gebruik de MIR methode inmiddels al enkele jaren (dagelijks) en heb er veel profijt van. Voor herhaling vatbaar. Extra bijzonder in deze tijd. Dankjewel! Groetjes, Saskia

 26. Grote gaap bij chakra’s en aura optimaliseren. Heerlijk om dit weer samen te doen, kan dat wel gebruiken. Vertrouwen in die mooie toekomst is weer gegroeid!!!

 27. Hoi hoi, Heerlijke ontspanning, bedankt allemaal. Ik voelde jullie ook, wat een ontlading met tranen en boeren! Ehe ..
  Love you all ❤

 28. Hoe fijn was dit. Dankjewel Mireille! Het deed me zo een deugd jouw stralende zelf te zien en horen en jouw zo hoopvolle boodschap. Ik waardeer bijzonder dat jij deze live sessie gaf voor ons allen samen.

 29. Heel bijzonder.Erna flink gegaapt. Verheug mij op wat er gaat komen voor moois in de wereld. Verder heb ik al 9 dagen een virus aan mijn evenwichtsorgaan, hopelijk helpt het hierbij ook, ben benieuwd. Dankjewel:)

 30. Ik voelde me lichter worden, soort opluchting en bij missie verduidelijken voelde ik blijheid en moest ik lachen.

 31. fijn je weer te zien, Mireille. het was krachtig om dit zo samen te doen. ik moest gapen, voelde me ontspannen en kreeg het heel erg warm.Dank je wel

 32. Geweldig Mireille, dit geeft een enorme opkicker, ik voelde vooral de verbondenheid. Dit is net wat we nodig hebben, althans zo voel ik het. Dat is heel iets anders dan in je eentje Mirren. Dank je wel dat je dit met ons doet!

   • Heel bijzonder. Heb erna flink gegaapt. Verheug mij op wat voor moois er allemaal in de wereld gaat komen! Verder hoop ik dat het ook effect heeft op mijn eigen immuunsysteem, heb al 9 dagen een virus aan mijn evenwichtsorgaan met veel duizelingen. Ben benieuwd, voel me nu erg rustig, dankjewel:)

 33. Wat ben jij een mooie stralende madam! Mijn hartje werd al blij toen jij in beeld kwam! Heel,fijn en rustgevend, ja ik goe het ook , die hoop, dat geloof dat er iets heel moois aankomt!

 34. Wat bijzonder om dit samen te doen. Dankjewel. Ik moest vooral veel gapen en heb sterk hoofdpijn gekregen tijdens het samen Mirren.

  PS.Wat me opviel: je stráált Mireille!

  Groetjes Jeanine vanuit België.

 35. Een druk op de keel maar ook een enorme rust over mij
  Gesterkt in het vertrouwen dat het goed komt en enorm gapen daarbij
  Dank je wel

 36. Dank je Mireille voor het fijne webinar. Wat ik voornamelijk merkte is dat ik enorm begon te gapen. Meteen al bij stap 1. En het duurt nog steeds voort, na stap 9.

 37. Fijn Mireille om je weer te zien. Ik heb een krachtige energie ervaren tijdens het samen doen van de 9 stappen. En heb vooral veel moeten geeuwen! Dank je wel.

 38. Lieve Mireille,
  Leuk om je weer te zien. Met meer dan 700 mede Mirrers. Ik voelde zonlicht stromen zo mijn kruinchakra in. Was heel fijn.

  • Dankjewel Mireille voor dit webinar. Voor mij valt er ook een last van me af. Ik voelde aan mijn re oog kriebels . Nu veel rommelen in mijn buik. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Ja een veel blijer gemoed ook, weer zin iets creatiefs te doen.

   Wat is nu eigenlijk de toegevoegde missie? dan kan ik die toevoegen in mijn boek.

 39. Wat was het weer fijn om samen op vrijdagavond de Mir methode te doen. Dank je wel Mireille. Het komt hier goed binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.