Heb je last van MS, Multiple Sclerose en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

MS – Multiple Sclerose — 4 reacties

 1. Lieve Mireille,
  Dat je jezelf ziek kan maken, ben ik inmiddels nu wel achter. Vroeger op school veel gepest. Ik wilde niet meer naar school, had iedere keer wel een ander excuus, zogenaamd ziek?!
  Inmiddels heb ik al 20 jaar MS.
  Ik ben over het algemeen een positief ingesteld persoon, maar soms zakt de moed je wel in je schoenen.
  Ik heb al verschillende methodes geprobeerd, zoals Reiki (ben nu zelf Reiki-master, maar doe er al heel lang niets meer mee)
  Sinds dat ik met jouw methode ben begonnen, voel ik me steeds sterker worden.
  Dank je wel daarvoor.
  Liefs Irene

 2. Hallo Mireille, vind het echt fantastisch dat je de door jou ontwikkelde methode zo voor iedereen gratis bereikbaar maakt, bedankt daarvoor!
  Doe de MIR-Methode nu ongeveer een week en heb al allerlei plotselinge en heftige pijnen ervaren, die ook weer erg snel (sneller dan normaal) verdwenen, wat op zich weer opvallend was, dus wel aan de MIR-Methode te wijten moeten zijn. Ik heb nl. MS en ben gewend om geregeld allerlei pijnen te krijgen en ook vaak weinig energie etc. Verder valt me op dat ik de meest waanzinnige dromen heb sinds ik met de MIR-Methode begonnen ben.

  Alvast hartelijk bedankt,
  liefs,
  Natasha

 3. Hallo Mireille en Mark,

  Ik ben nog steeds bezig met dat protocol, het heeft zeker wat gedaan, ik heb meer energie gekregen, voel me sterker/beter/fitter.

  Wat me opvalt als ik de zinnen opzeg en over mijn hand aai, is dat ik altijd 1 of 2 keer moet gapen, maakt niet uit of ik het ‘s ochtends of ‘s avonds doe, als ik er mee bezig ben moet ik gapen. Het is ook niet standaard bij een bepaalde zin. Heel apart en ook wel grappig vind ik dat.

  Ik ga er gewoon nog mee door, omdat ik waarschijnlijk veel klachten heb die al veel langer bestaan. In het begin was ik extreem moe, maar dat is nu gelukkig wel anders. Hopelijk kunnen jullie op deze manier nog veel meer mensen helpen.

  Groeten Marjan

  • Hallo Marjan,

   Goed te horen!
   Het klopt dat je kan gaan gapen. Dat is een teken dat het lichaam de affirmatie ‘snapt’. Het lichaam geeft dus een soort bevestiging af, geeft er een ‘vrede’ op en het zegt dat het oké is.

   Ga zo door en beloon je zelf en je lichaam!

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.