Heb je last van MS, Multiple Sclerose en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MS – Multiple Sclerose — 6 reacties

 1. Hallo Marja,

  Hier ook enorm veel gapen bij het toepassen van de mir methode. Ook slaap ik veel en veel beter. Wel een kanttekening, de eczeem/psoriasis op mijn hoofd is momenteel enorm actief. En het is samengevallen met start mir methode. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat mijn energie in mijn hoofd beter is maar het lichaam volgt nog niet

  Groetjes Adrienne

 2. Mirelle ,ik wilde ook even reageren. Sinds 4 weken ben ik bezig met de M.I.R methode en alles wat ik binnen kreeg aan informatie, heb ik ondervonden. Grappig eraan was elke x als ik me afvroeg ,hoe komt dit nu , kwam je mail binnen. Ik ga er zeker mee door want er is zoveel hele goede informatie dat ik wel wil weten ,voor mezelf. stof genoeg heb ik ontdekt waar ik zelf mee worstel. Ik kom hier later op terug als ik lid ben geworden van de Be the MIRror-website. Tot zover ben echt ontzettend verbaasd wat deze 9 stappen doen met mij, en de specialist had er nog nooit van gehoord . Maar bij een korte intro , vond hij het allemaal goed als ik er baat bij had.Je zal nog van me horen ,lieve groet , Helena

 3. Lieve Mireille,
  Dat je jezelf ziek kan maken, ben ik inmiddels nu wel achter. Vroeger op school veel gepest. Ik wilde niet meer naar school, had iedere keer wel een ander excuus, zogenaamd ziek?!
  Inmiddels heb ik al 20 jaar MS.
  Ik ben over het algemeen een positief ingesteld persoon, maar soms zakt de moed je wel in je schoenen.
  Ik heb al verschillende methodes geprobeerd, zoals Reiki (ben nu zelf Reiki-master, maar doe er al heel lang niets meer mee)
  Sinds dat ik met jouw methode ben begonnen, voel ik me steeds sterker worden.
  Dank je wel daarvoor.
  Liefs Irene

 4. Hallo Mireille, vind het echt fantastisch dat je de door jou ontwikkelde methode zo voor iedereen gratis bereikbaar maakt, bedankt daarvoor!
  Doe de MIR-Methode nu ongeveer een week en heb al allerlei plotselinge en heftige pijnen ervaren, die ook weer erg snel (sneller dan normaal) verdwenen, wat op zich weer opvallend was, dus wel aan de MIR-Methode te wijten moeten zijn. Ik heb nl. MS en ben gewend om geregeld allerlei pijnen te krijgen en ook vaak weinig energie etc. Verder valt me op dat ik de meest waanzinnige dromen heb sinds ik met de MIR-Methode begonnen ben.

  Alvast hartelijk bedankt,
  liefs,
  Natasha

 5. Hallo Mireille en Mark,

  Ik ben nog steeds bezig met dat protocol, het heeft zeker wat gedaan, ik heb meer energie gekregen, voel me sterker/beter/fitter.

  Wat me opvalt als ik de zinnen opzeg en over mijn hand aai, is dat ik altijd 1 of 2 keer moet gapen, maakt niet uit of ik het ‘s ochtends of ‘s avonds doe, als ik er mee bezig ben moet ik gapen. Het is ook niet standaard bij een bepaalde zin. Heel apart en ook wel grappig vind ik dat.

  Ik ga er gewoon nog mee door, omdat ik waarschijnlijk veel klachten heb die al veel langer bestaan. In het begin was ik extreem moe, maar dat is nu gelukkig wel anders. Hopelijk kunnen jullie op deze manier nog veel meer mensen helpen.

  Groeten Marjan

  • Hallo Marjan,

   Goed te horen!
   Het klopt dat je kan gaan gapen. Dat is een teken dat het lichaam de affirmatie ‘snapt’. Het lichaam geeft dus een soort bevestiging af, geeft er een ‘vrede’ op en het zegt dat het oké is.

   Ga zo door en beloon je zelf en je lichaam!

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.