Heb je last van dyslexie en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.


Reacties

Dyslexie — 1 reactie

 1. Hallo Mireille,

  Ik ben direct begonnen met mijn dochter van 17 de MIR-Methode toe te passen voor haar dyslexie. Na een week bemerkte ze dat ze sneller kon lezen.
  De MIR-Methode heeft voor ons beiden veel opgeleverd. Onze relatie is er een stuk beter door geworden. Mijn dochter is minder geïrriteerd en een stuk vrolijker, ze opent zich weer naar mij:). Ik kan haar meer loslaten en dat had ze nodig.
  Voor mijzelf heeft de MIR opgeleverd dat de relatie met mijn 84-jarige vader is veranderd. Ik irriteer me minder aan hem, voel meer liefde dan voorheen. Ik ben zelfs dit jaar 2x een weekje op vakantie geweest met hem!
  Momenteel pas ik de MIR-Methode toe voor eetverslaving. Ik heb daardoor minder trek in zoetigheid.
  De MIR-Methode brengt mij dichter bij mijzelf.

  Mireille wat heb je toch wat moois in gang gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.