Heb je last van dyslexie en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Dyslexie — 1 reactie

 1. Hallo Mireille,

  Ik ben direct begonnen met mijn dochter van 17 de MIR-Methode toe te passen voor haar dyslexie. Na een week bemerkte ze dat ze sneller kon lezen.
  De MIR-Methode heeft voor ons beiden veel opgeleverd. Onze relatie is er een stuk beter door geworden. Mijn dochter is minder geïrriteerd en een stuk vrolijker, ze opent zich weer naar mij:). Ik kan haar meer loslaten en dat had ze nodig.
  Voor mijzelf heeft de MIR opgeleverd dat de relatie met mijn 84-jarige vader is veranderd. Ik irriteer me minder aan hem, voel meer liefde dan voorheen. Ik ben zelfs dit jaar 2x een weekje op vakantie geweest met hem!
  Momenteel pas ik de MIR-Methode toe voor eetverslaving. Ik heb daardoor minder trek in zoetigheid.
  De MIR-Methode brengt mij dichter bij mijzelf.

  Mireille wat heb je toch wat moois in gang gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.