Dankjewel dat je de MIR-Methode doet. Ik hoop van harte dat het je goed zal doen!

Het is handig om een kaartje met de 9 stappen van de MIR-Methode bij je te hebben. We kunnen je gratis MIR-Methode kaartjes toesturen. Ze zijn zo groot als een visitekaartje, waardoor ze makkelijk in je portemonnee passen. Afhankelijk van de beschikbaarheid doen we er ook een grote MIR-Methode kaart en een Be the MIRror kaart bij. De grote MIR-Methode kaart is zo groot als een ansichtkaart, dus zo’n 10 x 15 cm.

Instructies voor gratis kaarten als je:

– In Nederland woont

– Buiten Nederland woont

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes