Instructies voor gratis kaarten als je buiten Nederland woont

Wat heb je nodig? 2 enveloppen (minimale formaat ansichtkaart), 1 postzegel (buitenland). Voor de retourzegel vragen we een kleine bijdrage om in de envelop mee te sturen of een donatie via de website met de vermelding ‘Gratis MIR-Methode kaartjes’.

1. Schrijf op de ene envelop jouw adres of van iemand anders (dit is de retourenvelop). Let erop dat je de naam van je land erbij schrijft!

2. Vouw de retourenvelop dubbel en stop deze samen met je kleine bijdrage in de andere envelop (dit is de verzendenvelop). LET OP! Plak op de retourenvelop geen postzegel, want deze postzegel is niet geldig voor verzending vanuit Nederland.

3. Schrijf op deze verzendenvelop ons adres:
MIR-Methode
Gratis kaartjes
Poortersveld 727
7327 AS APELDOORN
Nederland

5. Plak op de verzendenvelop een postzegel voor verzending naar Nederland, plak hem dicht, vermeld op de achterkant jouw adres, en stuur hem naar ons toe.

6. Zodra wij de envelop ontvangen hebben, zullen wij de kaartjes naar je toesturen. Houd er rekening mee dat het 1 of 2 weken kan duren.

P.S. Donaties in de envelop of via de website zijn van harte welkom. Wij kunnen daarvan weer nieuwe kaartjes en stickers bestellen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes