Instructies voor gratis kaarten als je in Nederland woont

Wat heb je nodig? 2 enveloppen (formaat ansichtkaart) en 2 postzegels. LET OP! Kerstzegels of Decemberzegels van PostNL zijn na 6 januari 2024 alleen geldig als je voldoende bijplakt. Klik hier voor meer informatie over bijplakken.

1. Schrijf op de 1e envelop jouw adres of dat van iemand anders (dit is de retourenvelop).

2. Plak een postzegel op de retourenvelop (wil je meer kaarten ontvangen, plak dan 2 of meer postzegels). LET OP! Als de retourenvelop onvoldoende gefrankeerd is, plakken wij er geen postzegels bij. Eventuele kosten voor onderfrankering zijn voor eigen rekening.

3. Vouw de retourenvelop dubbel en stop deze in de andere envelop (dit is de verzendenvelop).

4. Schrijf op deze verzendenvelop ons adres:
MIR-Methode
Gratis kaartjes
Poortersveld 727
7327 AS APELDOORN

5. Plak op de verzendenvelop ook een postzegel, plak hem dicht, schrijf op de achterkant jouw postcode en huisnummer en doe ‘m op de post.

6. Zodra wij de envelop ontvangen hebben, zullen wij de kaarten naar je toesturen. Houd er rekening mee dat het 1 of 2 weken kan duren.

P.S. Donaties in de envelop of via de website zijn van harte welkom. Wij kunnen daarvan weer nieuwe kaarten of stickers bestellen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes