Geef je veel?
Sta je altijd klaar voor anderen?
Zet je anderen voor jezelf?
Misschien is het dan eens tijd om jezelf voorop te zetten!?

Zondag 26 november leggen we je in de watten! De hele middag is vol fijne momenten die jou weer even bij jezelf brengen. Denk aan hoofd-, hand-, en voetmassages, visagie, lekkere tapas, twee drankjes, fijne muziek, andere vrouwen ontmoeten en dansen.

De aandacht voor jezelf
is het vullen van je accu,
waarop je het de komende weken
weer vol kunt houden!

Locatie
Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn.
Het ‘Be the MIRror-centrum’ is daar recht tegenover.
Activiteiten zijn zowel in het Cafeetje van Marja als in het Be the MIRror-centrum.

Datum en tijd
Zondag 26 november 2017
14.00 – 19.00 uur

Kosten
Voor de hele middag: € 45,-
Je plaats is gereserveerd als het geld is overgemaakt op bankrekeningnummer: NL86 INGB0007245827, onder vermelding van je naam en ‘Vrouwenfeest’.

Organisatie
De middag wordt georganiseerd door Esther van der Geer van Jouw levensdans, Marja Fahner van het Cafeetje van Marja en Mireille Mettes, MIR-Methode.

Aanmelden
Om je aan te melden, klik hier. Je plaats is gereserveerd wanneer de betaling voldaan is.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes