Heb je last van HPU en merk je dat je er door de MIR-Methode minder last van hebt, of is het zelfs helemaal verdwenen? Wat mooi!

We horen graag van je wat er is verbeterd! Beantwoord dan deze vragen:
1. Hoe lang heb je de MIR-Methode gedaan?
2. Heb je begeleiding van een MIR-Methode begeleider gehad?

Helemaal onderaan deze pagina is een formulier waar je je resultaten kunt melden. Met ‘End’ spring je er meteen naartoe.

Heb je vragen over het doen van de MIR-Methode kijk dan op de pagina Vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Persoonlijke vragen die op deze pagina gesteld worden, beantwoorden we niet.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

HPU – Hemopyrrollactamurie — 3 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Ik heb een zwaar diep veneuze trombosebeen waar ik heel veel pijn aan heb.
  Nu is mijn vraag bestaat er een meditatie dat ik een beetje ontlast word van deze pijn.
  Warme groet,
  Josee

  • Beste Josee,
   Er zullen vast meditaties voor zijn, maar daarvan ben ik niet op de hoogte. Ik zou, als je de MIR-Methode ervoor wilt gebruiken, je de MIR-Methode EHBO eigen maken. Die kun je bij een MIR-Methode begeleider leren, of van iemand anders die hem al kent. Je kunt het ook leren op de ‘Be the MIRror’-website.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 2. Hoi Mireille, hartelijk dank voor je methode. Ik ga er echt van vooruit. Vooral het feit dat je basisbehoeften zo makkelijk kunt aanvullen vind ik een oplossing. Ook heb ik sinds deze methode geen aanvullende pillen meer hoeven te slikken. Het gaat om vitamine B1, B2 en B6 zink mangaan, kalium en magnesium. Dit zijn stoffen die ik nog vaak te kort kwam. Ik heb een glutenvrij en peulvruchtvrij dieet en HPU. Groetjes, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.