Intense middag om stralende spiegel te worden

Gandhi zei ooit: ‘Be the change you want to see in the world.’ Vanuit de MIR-Methode is het leuk om jezelf te zien als een spiegel, een ‘MIRror’. Wat wil jij uitstralen? Hoe wil jij dat mensen met jou omgaan? Hoe wil jij dat de wereld eruit ziet? Waar jij naar verlangt, is wat jij als spiegel kunt uitstralen. Wil je respect? Toon dan respect. Wil je liefde? Wees dan liefde. Wil je waarheid? Spreek dan waarheid. En daar komt dan de aap uit de mouw: dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Je stralende zelf zijn, is niet vanzelfsprekend

Mensen die niet voluit stralen, zitten namelijk van binnen nog vast aan touwtjes van vroeger. Je wilt misschien wel moedig zijn en opkomen voor jezelf, maar dat heb je nooit geleerd. Je bent klein gehouden, hebt geleerd alles van autoriteiten aan te nemen of hebt nooit het idee gehad dat je in je eentje iets kon doen. Je faalangst staat pal voor je neus en hindert je in elke stap die je wilt zetten.
Toch kun je als eenling ontzettend veel betekenen voor je omgeving, je land, de wereld!

Je MIRror oppoetsen en handen uit de mouwen

De ‘Be the MIRror’-dag is bedoeld voor mensen die een bijdrage willen leveren aan een fijnere wereld. En vaak weten we niet hoe. Ik laat je vele projecten zien die al opgezet zijn en die jij ook kunt gaan doen, of die jij kunt helpen promoten. Door het zelf uit te proberen of door erover te vertellen. Denk bijvoorbeeld aan:
– het verplaatsen van je geld naar een bank die niet in wapenbedrijven investeert.
– het uitdelen van blije kaartjes, www.spreadalittlelove.nl
– te kiezen voor maandverband zonder chemicaliën, https://yoni.care/nl/
– of vertellen over geweldige uitvindingen die het leven van mensen makkelijker maakt, zoals fietspaden verlicht door zonne-energie.
Deze voorbeelden en nog meer inspirerende initiatieven laat ik op de ‘Be the MIRror’-dag zien. Zodat je ziet hoeveel moois er al opgezet is en hoe makkelijk het te kopiëren is naar andere woonplaatsen en landen.

Faalangst in de ijskast!

De grote rode draad door de dag heen is faalangst. Iedereen heeft het en slechts een klein groepje mensen breekt er doorheen. Hoe doen ze dat? En hoe kan jij het dus doen? Met en zonder de MIR-Methode help ik je de faalangst de plaats te geven waar het hoort: in de ijskast. Zodat je je vrij gaat voelen om stappen te zetten, om te ondernemen, om mee te werken aan die fijnere wereld! Met z’n allen staan we sterk en elke MIRror is er weer een!

Doe je mee? Je bent de meest welkome persoon die er is!
Ik kijk naar je uit!
Mireille Mettes

Data, locaties en tijden

‘Be the MIRror’ duurt 1 dag en wordt gegeven op de volgende data:

  • Zondag 19 maart 2017, Centrum De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam. Ingang Vondelpark.

De dag begint om 9.45 uur en eindigt om 16.00 uur. Houd rekening met uitloop tot 16.30 uur!

Kosten en materiaal

€ 125,00 inclusief BTW, inclusief een buffet-lunch, koffie/thee en materiaal.

Let op! Leden van de ‘Be the MIRror’-website krijgen 10% korting voor deze dag. Zij melden zich aan via de ‘Be the MIRror’-website.

Toelating

De ‘Be the MIRror’-middag kun je bijwonen als je de MIR-Methode 9 stappen minimaal 4 weken hebt gedaan.

Trainer

‘Be the MIRror’ wordt door Mireille Mettes, de ontwikkelaar van de MIR-Methode, zelf gegeven.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over ‘Be the MIRror’-dag dan kun je die stellen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes