Lieve MIRrors,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn werk als boegbeeld voor de MIR-Methode neer te leggen. Ik werd jaren geleden al voorbereid dat dit zou gaan gebeuren, net als een moeder haar volwassen geworden kind moet loslaten. Dat het een levensgrote worsteling was, kan je je vast voorstellen. Ondertussen vormt zich een nieuwe missie, waarvan ik nog niet precies weet hoe het eruit zal gaan zien. Ik neem eerst een periode rust.

Het betekent concreet dat ik geen webinars en lezingen meer geef over de MIR-Methode. Op de achtergrond zal ik de MIR-Methode blijven steunen, want het is mijn volwassen geworden kind dat ik met pijn in het hart, maar vol vertrouwen, loslaat. Het werk zal worden voorgezet door Remco en zijn team, samen met de door mij opgeleide MIR-Methode begeleiders. Ik hoop daarom ook van harte dat je hen blijft steunen, en de MIR-Methode blijft toepassen en meehelpt om de MIR-Methode verder te verspreiden.

Alles blijft doorgaan

De MIR-Methode website en de Be the MIRror website blijven in de lucht. Alle artikelen en video’s blijven tot in lengte van dagen beschikbaar. Ben je al Be the MIRror lid dan blijft je lidmaatschap gewoon actief en nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom. Dankjewel voor jullie steun en vertrouwen. Door jullie steun kunnen we alles draaiende houden en de MIR-Methode verder verspreiden.

De MIR-Methode Nieuwsbrief blijft zoals gebruikelijk elke woensdag verschijnen. De Engelse en Duitse nieuwsbrief blijft elke dinsdag verschijnen.

De MIR-Methode begeleiders blijven de MIR-Methode workshops en kringen geven. Alle data en locaties kun je vinden op onze website.

Ook de videocursussen over Overgewicht en Slaapproblemen blijven doorlopen.

Vragen
Mocht je gezondheidsvragen hebben dan kun je deze zoals altijd stellen aan MIR-Methode Begeleiders. Een overzicht van alle MIR-Methode begeleiders kun je vinden op onze website.

Tot slot dank ik jullie heel hartelijk voor alle steun en lieve reacties die ik de afgelopen jaren heb ontvangen. Die waren hartverwarmend en maakten mijn werk lichter.

Ik verheug me erop jullie weer te ontmoeten. Wanneer ik precies weet hoe en waar, zal ik dat beslist laten weten. Mij wacht nu eerst een rustperiode.

Veel liefs,
Heb het goed,
Mireille


Reacties

Boodschap van Mireille — 41 reacties

 1. bij de tekst begonnen de tranen over mijn wangen te stromen, ik voelde intens verdriet, en toen ik naar de woorden van Mireille luisterde, voelde ik enorm respect, bewondering voor jou Mireille. Je bent een prachtige vrouw! Ik kijk enorm naar je op. Proficiat Mireille voor de MIR methode. Dankjewel voor alles!

 2. hoi Mireille
  bedankt voor je enthousiaste ,dit heeft mij ook de impuls gegeven om de MIR te gaan doen.
  Je heb het heel toegankelijk gemaakt voor iedereen .
  succes met het ontdekken van je nieuwe pad
  lieve groet Gea

 3. Lieve Mireille,

  Ontzettend bedankt voor de bron van inspiratie die jij voor iedereen bent geweest de afgelopen 10 jaar.
  Je hebt de wereld met je visie en je humor een stukje mooier gemaakt!

  Liefs van Jorien

 4. Dank je Mireille, dankzij jouw workshops kwam ik op het punt om samen met de hulp van Marjolein Dubbers mijn eetpatroon nog gunstiger te veranderen en begon af te vallen. Toen ik zover was kwam ik in aanraking met KeerDiabetes2Om. Ik heb door de intensieve begeleiding van het KDO en met medewerking van mijn behandelaar andere medicijnen gekregen en mocht stoppen met insuline spuiten. Het gaat geweldig met me, ik ben fitter dan ik in jaren ben geweest en ga nog steeds door met gewicht verliezen. Dit heb ik bereikt dankzij jouw werk. Ik wens je veel inspiratie en een geweldige tijd toe. Liefs Magda

 5. Lieve Mireille, bedankt en dankbaar, voor al het moois, dat jij door de Mirmethode aan iedereen hebt door gegeven.
  Het ga je goed, volg je hart, en je zult vast en zeker nog meer moois op je pad komen.

  Liefs Angelien/Vabrum

 6. Dank je wel Mireille. Ik ben blij dat ik het geleerd heb en heb het doorgegeven aan mijn vriend De Mir methode kwam voor mij op het juiste moment, toen ik in een echtscheiding kwam. Mirren heeft mij heel veel goede dingen gebracht en ik zal het blijven doen en er met anderen er over hebben.Bedankt voor jouw inzet en dat het je goed gaat in je leven.
  Lieve groetjes,
  Eva

 7. Lieve Mireille,
  bedankt dat je er bent geniet van je welverdiende rust.
  En je volgende missie.
  Heel veel Liefde op je pad …heb het goed.
  Lieve groet v. Marja

 8. Mooi Mireille, dat je luistert en verder gaat. Dank voor alles wat je neer hebt gezet met zoveel passie ! Dat vond ik heel inspirerend en fijn om mee te maken. Ik wens je genieten, rust en blijdschap met je passies toe !

  Liefs Marjon Bruijn

 9. Lieve Mireille,
  Dank voor al je werk & de inspiratie die je me gebracht hebt!
  Ik wens je alle goeds richting je nieuwe missie – het wordt vast weer mooi! – en kom je graag weer tegen.
  Merci!

 10. Lieve Mireille,
  Wat knap en goed dat je deze stap zet. Dank voor alles wat je mij geleerd hebt. Je bent een voorbeeld. En de MIR-methode heeft mij heel veel rust en vertrouwen in het leven gegeven. Het is onderdeel van mijn dagelijkse routine. Heel veel rust en succes met je verdere stappen.
  Lieve groet,
  Jacqueline

 11. Heb het ook goed Mireille, dank voor de afgelopen 10 jaren. Het was de laatste tijd zo stil om je heen dacht echt er komt wat en zie….

 12. Lieve Mireille,
  Bedankt voor jouw enthousiaste , mooie werk. Ik weet zeker dat je straks weer iets moois op jouw pad vindt.
  Succes !
  Liefs,
  Anja

 13. Beste Remco ,bedankt voor je snelle reactie.

  Mireille wij wensen je succes voor nu en in de toekomst !
  Hartelijk dank voor al dat moois en positieve boodschappen Het heeft mij en me man veel goeds gebracht.

  Heel veel liefs voor jou en je team MIR-Methode ✨
  Bep

 14. dank je Lieve Mireille. Het was steeds heerlijk je stem te horen en de fonkelende sterrelichtjes vol pret in je ogen te zien. Dat bracht al veel Mir. Dank je voor al je werk en enthousiasme. Heb het goed.
  Maria Bracke

 15. Op de eerste plaats lieve Mireille verbaast het me niets❤️En daarbij wat zie je er ongelooflijk goed uit.
  Misschien ken je me nog vroeger Marij van Dam later Marij Mateman.
  Mijn man Wim Mateman en ik hebben elkaar ontmoet bij jouw boekpresentatie op 4 juli 2015.. Ik dacht toen echt hoe mooi kan het zijn bij Mireille Mettes” missie verduidelijkt” Er is toen meteen een diepe zielenband ontstaan, die we al eeuwen samen hebben en gingen we samen voor het Sjamanisme..Helaas 7 dec. 2018 een zware herseninfarct gehad en helaas overleden 8 juni 2019. Nu moet ik het weer al-een doen..Maar het waren vier fantastische jaren..
  Heel veel succes met wat jij ook ga doen
  Zo mooi ook hoe je luistert naar je innerlijke stem.
  Ben groot fan van je en…. ben reuze benieuwd…en blijf je volgen…
  Veel liefs Marij Mateman

 16. Dank je wel Mireille voor jouw Mirmethode, ik gebruik dit dagelijks, het heeft me veel gebracht. Ik wens je een prachtig vervolg en veel succes.
  Liefs, Marina

 17. Dank, heel veel dank. Al een paar jaar aan het mirren en blijf dit doen. Wat zijn we verwend dat jij je enorme kennis met veel enthousiasme hebt gedeeld en gebracht. Wat jij ons heb geleerd breng je nu in praktijk, goed voor jezelf zorg, luisteren naar de boodschappen. Dank voor je openheid. Dank ook aan Remco en het team voor de voortzetting ook dat is niet vanzelfsprekend. Dank voor de prachtige manier van verwoorden aan allen, onder mijn bericht op fb kreeg ik al een korte reactie. Heb het goed, neem de rustperiode. Warme groet en dikke knuffel Carolien

 18. Lieve Mireille wat dapper! Een voorbeeld voor velen. Vind het uiteraard wel oprecht jammer maar heel begrijpelijk. Heel benieuwd wat jouw volgende missie is. Super veel dank voor alles wat je gedaan hebt. Life changing! Wens je veel rust en mooie inzichten toe. Liefs Nienke

 19. Mireille, wat heb jij ons allen een groot geschenk gegeven, de MIR-Methode en jouw duidelijke uitleg per ‘ongemak’.
  stap 9…. je waarschuwt ons ervoor….er is iets in werking gezet…en je kunt dus nooit meer ‘blijven-zo-je-was’.
  Tja… jouw pad gaat ook verder.. ik ben benieuwd wat er aan het licht komt en wat jij IN HET LICHT MAG BRENGEN…
  Dank voor alles en ik wens je LICHT EN LIEFDE

 20. Lieve Mireille ik wens jou heel veel sukses op jou levenspad. Heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor mij hebt betekend en je zult altijd mijn voorbeeld blijven. Het ga je goed Liefs Ine❤️❤️❤️

 21. Lieve Mireille, ooit door jou opgeleid in de beginperiode en altijd de MIR gevolgd waarin de laatste 4 jaar actief, ga ik jou zeker missen! Hoop dat deze beweging verder gaat met wellicht een nieuw boegbeeld?
  Wens jou alle goeds en moois en wellicht ontmoeten we elkaar.
  Renée

 22. Jeetje Mireille, dat is wel even schrikken. Maar zoals je al aangeeft komen er hopelijk mooie nieuwe uitdagingen voor je. Ik wens je heel veel rust en straks succes met je volgende missie. Bedankt voor het ontwikkelen en je mooie liefdevolle manier van uitdragen van jouw
  MIR-Methode. Dikke knuffel Mirtje❤

 23. Mireille, wat leuk deze reactie ! Je ogen glunderen, je ziet er fantastisch uit dus ik geloof dat je vast en zeker een goede keus hebt gemaakt en er iets moois voor je in verschiet ligt. Ik kan mij nu al verheugen op dat waarmee je misschien gaat komen. Ik ga intussen door met de MIR, het helpt mij ook al heeft het een tijdje geduurd voordat ik het in de gaten had. Ik wens je heel veel geluk 1

 24. Lieve Mireille,

  Wat goed dat je voor jezelf kiest. En daarvoor ook de benodigde rustperiode neemt.
  Dank je wel voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan voor mij via de MIR methode.

  Ik wens je een heel goede tijd op weg naar jouw nieuwe missie, jouw nieuw pad.

  Warme groet van Ellie

 25. Lieve Mireille,
  Ik voelde al een tijdje dat er iets was. Ik ben blij dat je niet ziek bent…..dat dacht ik af en toe, omdat er iets veranderd was. Ik ga je missen …. t .voelt verdrietig, maar t is zoals t is. En 10 jaar is ook een hele tijd. Fijn dat t team gewoon doorgaat met nieuwsbrieven. En ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wat je gaat doen. Wellicht worden de mirrors zelf hierdoor ook nog actiever, dat zou mooi zijn. Ik ga gewoon door met Mirren. Ik ben nog altijd dankbaar dat t op mijn pad gekomen is en dat je al zoveel werkt verricht hebt, waar we ons voordeel mee kunnen doen. Super bedankt mireille en team. De traantjes zijn gelukkig al opgedroogd. Veel plezier met je passies schilderen en naaien en hopelijk kunnen we je weer snel volgen …..
  Ciao Dionne

  Liefs Dionne

 26. Gaaf! Voorbeeld voor anderen hoe je in het leven staat. Loslaten, in optima forma!
  Alle geluk wens ik je toe
  Je bent een topper

 27. Beste Mireille,
  Ja, dat is wel even een omslag zeg! We zullen je wel missen, maar ik begrijp het wel. Ik ben erg benieuwd wat je uiteindelijk zult gaan doen. Laat je ons dat nog wel weten?
  Alle goeds,
  Liefs van Marianne

 28. dag lieve Mireille, fijn dat je goed luistert naar je innerlijke wijsheid ! Je hebt mij veel gegeven via je pret-oogjes, je lieve glimlach, je positieve vibes ! ik wens je het allerbeste ! Ik wens je vervulling, zegen, blijheid !

 29. Lieve Mireille,
  Wat ontzettend fijn dat je dat je uitleg hebt gegeven waarom je er mee stopt.
  Het is natuurlijk je goed recht om er mee te stoppen , rust te nemen en te gaan kijken wat je nu wilt gaan doen., wat je volgende missie is.
  Mireille Ik ga je wel missen, ik wil je ontzettend bedanken voor alles. Heb veel van je geleerd en ik blijf lid van de MiIR.
  Mireille veel plezier met naaien en schilderen en wie weet tot ziens!
  Het ga je goed!
  Lieve groet, Leoni

 30. Beste Mireille, een moedige stap die je zet in je transformatieproces. De Mir Methode is enkele jaren geleden in mijn leven gekomen en ben hier heel dankbaar voor. Heb me toen ingeschreven voor de opleiding “Coachen met de Mir methode”, ik geef het door aan mijn klanten. Er breekt een hele nieuwe wereld aan, ook ik ga door een groot transformatieproces. Mireille, ik wens je heel veel succes toe ! Els Vanhollebeke, http://www.engelenhartje.be

 31. Lieve Mireille ,

  Van harte bedankt voor ALLES … al jaren doe ik de MIR en het heeft me ENORM geholpen om de vele tegenslagen op mijn pad te verwerken .Ook ik heb een hele transformatie ondergaan …Heel fijn om ons nog even te laten weten dat het goed met je gaat en samen met al de MIRRERS ben ik ook heel nieuwsgierig wat je volgende missie mag zijn … ongetwijfeld weer iets fantastisch … geniet van je rustperiode en bedankt alvast om ons ook dan op de hoogte houden … het ga je goed lieve Mireille … lieve groeten en dikke knuffel
  Marijke H

 32. Wow zeg Mireille, ik bewonder jouw moed en kracht. Ik werd enorm geraakt hoe liefdevol je je boodschap bracht. Van harte alle goeds jou toegewenst in jouw rustperiode. Vast en zeker tot ziens! Liefs en hartegroet, Astrid

 33. Mireille,
  Hartelijk dank voor alles wat u ons heeft gegeven.
  Voor mij persoonlijk kan ik zeggen dat het kennismaken en toepassen van de MIR-Methode een ongelooflijke steun was/is in een vrij turbulente periode in mijn leven. Hiervoor mijn oprechte dank.
  Ik weet niet wat er verder op mijn levenspad komt, dus weet ik zeker ook niet hoe uw levenspad verder loopt… maar ik houd eraan u heel oprecht en van harte het beste te wensen in uw verdere leven en massa’s liefde en vriendschap rond u.
  Liefdevolle hartverwarmende groeten, Rita

 34. Heeee Mireille, wat een super mooie boodschap is dit. Heel spannend voor je om deze nieuwe weg in te slaan en voor jezelf te kiezen, dat komt helemaal goed met je hoor haha.
  Ik wil je enorm bedanken voor de jaren van ondersteuning en de verpreiding van de MIR-Methode, dit gaat zeker door!!

  Toevallig heb ik vandaag ook een besluit genomen en helemaal voor mezelf gekozen. Het is afgehandeld en ik ga alle energie die ik heb aan mezelf en mijn eigen ontwikkeling spenderen, en wat voelt dit goed 🙂

  Ik wens je heel veel succes met je nieuwe ingeslagen weg!

  Veel liefs, Nicole

 35. Beste Mireille,
  Voorwaar een carriere switch. Je hebt veel vertrouwen in de MIR-Methode en je voelt je niet langer een trekker. Je zal echter altijd het boegbeeld blijven alleen, niet actief voorlopig…. . Zoals je zegt is de MIR-Methode nu in een zelfstandige fase belandt en zullen wij, de MIRrors, het verder dragen en doorkaatsen met de steun van uw team.
  Veel sterkte gewenst in je nieuwe ontwikkeling. De zoektocht is blijkbaar al een tijdje bezig en misschien al geeindigd nu nog beter op het doel focussen, details zoeken, stappen vastleggen en ondernemen. Weet ge de MIR-Methode helpt in het “verduidelijken van je missie”. Zit je wat te wikken en wegen dan helpt de Lemniscaat loop ook wel…. haha tot wederschrijfs allicht. Diana B.

  • Mireille, wat zie je er mooi uit, gaaf en je ogen stralen zo intens.Je hebt het goed in de rust waarin zoveel verandert en je transformeert naar een andere cirkel van je spiraal van je leven.Ik ben blij dat ik jou en je methode heb leren kennen, een stukje heb mogen meelopen met je.

 36. O krijg het koud van het lezen, wat een grote stap zeg, jammer maar begrijp het ook wel. Stappen zetten doen we allemaal. Dank voor alles..en veel succes met wat je ga doen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.