Lieve MIRrors,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn werk als boegbeeld voor de MIR-Methode neer te leggen. Ik werd jaren geleden al voorbereid dat dit zou gaan gebeuren, net als een moeder haar volwassen geworden kind moet loslaten. Dat het een levensgrote worsteling was, kan je je vast voorstellen. Ondertussen vormt zich een nieuwe missie, waarvan ik nog niet precies weet hoe het eruit zal gaan zien. Ik neem eerst een periode rust.

Het betekent concreet dat ik geen webinars en lezingen meer geef over de MIR-Methode. Op de achtergrond zal ik de MIR-Methode blijven steunen, want het is mijn volwassen geworden kind dat ik met pijn in het hart, maar vol vertrouwen, loslaat. Het werk zal worden voorgezet door Remco en zijn team, samen met de door mij opgeleide MIR-Methode begeleiders. Ik hoop daarom ook van harte dat je hen blijft steunen, en de MIR-Methode blijft toepassen en meehelpt om de MIR-Methode verder te verspreiden.

Alles blijft doorgaan

De MIR-Methode website en de Be the MIRror website blijven in de lucht. Alle artikelen en video’s blijven tot in lengte van dagen beschikbaar. Ben je al Be the MIRror lid dan blijft je lidmaatschap gewoon actief en nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom. Dankjewel voor jullie steun en vertrouwen. Door jullie steun kunnen we alles draaiende houden en de MIR-Methode verder verspreiden.

De MIR-Methode Nieuwsbrief blijft zoals gebruikelijk elke woensdag verschijnen. De Engelse en Duitse nieuwsbrief blijft elke dinsdag verschijnen.

De MIR-Methode begeleiders blijven de MIR-Methode workshops en kringen geven. Alle data en locaties kun je vinden op onze website.

Ook de videocursussen over Overgewicht en Slaapproblemen blijven doorlopen.

Vragen
Mocht je gezondheidsvragen hebben dan kun je deze zoals altijd stellen aan MIR-Methode Begeleiders. Een overzicht van alle MIR-Methode begeleiders kun je vinden op onze website.

Tot slot dank ik jullie heel hartelijk voor alle steun en lieve reacties die ik de afgelopen jaren heb ontvangen. Die waren hartverwarmend en maakten mijn werk lichter.

Ik verheug me erop jullie weer te ontmoeten. Wanneer ik precies weet hoe en waar, zal ik dat beslist laten weten. Mij wacht nu eerst een rustperiode.

Veel liefs,
Heb het goed,
Mireille


Reacties

Boodschap van Mireille — 38 reacties

 1. Dank je Mireille, dankzij jouw workshops kwam ik op het punt om samen met de hulp van Marjolein Dubbers mijn eetpatroon nog gunstiger te veranderen en begon af te vallen. Toen ik zover was kwam ik in aanraking met KeerDiabetes2Om. Ik heb door de intensieve begeleiding van het KDO en met medewerking van mijn behandelaar andere medicijnen gekregen en mocht stoppen met insuline spuiten. Het gaat geweldig met me, ik ben fitter dan ik in jaren ben geweest en ga nog steeds door met gewicht verliezen. Dit heb ik bereikt dankzij jouw werk. Ik wens je veel inspiratie en een geweldige tijd toe. Liefs Magda

 2. Lieve Mireille, bedankt en dankbaar, voor al het moois, dat jij door de Mirmethode aan iedereen hebt door gegeven.
  Het ga je goed, volg je hart, en je zult vast en zeker nog meer moois op je pad komen.

  Liefs Angelien/Vabrum

 3. Dank je wel Mireille. Ik ben blij dat ik het geleerd heb en heb het doorgegeven aan mijn vriend De Mir methode kwam voor mij op het juiste moment, toen ik in een echtscheiding kwam. Mirren heeft mij heel veel goede dingen gebracht en ik zal het blijven doen en er met anderen er over hebben.Bedankt voor jouw inzet en dat het je goed gaat in je leven.
  Lieve groetjes,
  Eva

 4. Lieve Mireille,
  bedankt dat je er bent geniet van je welverdiende rust.
  En je volgende missie.
  Heel veel Liefde op je pad …heb het goed.
  Lieve groet v. Marja

 5. Mooi Mireille, dat je luistert en verder gaat. Dank voor alles wat je neer hebt gezet met zoveel passie ! Dat vond ik heel inspirerend en fijn om mee te maken. Ik wens je genieten, rust en blijdschap met je passies toe !

  Liefs Marjon Bruijn

 6. Lieve Mireille,
  Dank voor al je werk & de inspiratie die je me gebracht hebt!
  Ik wens je alle goeds richting je nieuwe missie – het wordt vast weer mooi! – en kom je graag weer tegen.
  Merci!

 7. Lieve Mireille,
  Wat knap en goed dat je deze stap zet. Dank voor alles wat je mij geleerd hebt. Je bent een voorbeeld. En de MIR-methode heeft mij heel veel rust en vertrouwen in het leven gegeven. Het is onderdeel van mijn dagelijkse routine. Heel veel rust en succes met je verdere stappen.
  Lieve groet,
  Jacqueline

 8. Heb het ook goed Mireille, dank voor de afgelopen 10 jaren. Het was de laatste tijd zo stil om je heen dacht echt er komt wat en zie….

 9. Lieve Mireille,
  Bedankt voor jouw enthousiaste , mooie werk. Ik weet zeker dat je straks weer iets moois op jouw pad vindt.
  Succes !
  Liefs,
  Anja

 10. Beste Remco ,bedankt voor je snelle reactie.

  Mireille wij wensen je succes voor nu en in de toekomst !
  Hartelijk dank voor al dat moois en positieve boodschappen Het heeft mij en me man veel goeds gebracht.

  Heel veel liefs voor jou en je team MIR-Methode ✨
  Bep

 11. dank je Lieve Mireille. Het was steeds heerlijk je stem te horen en de fonkelende sterrelichtjes vol pret in je ogen te zien. Dat bracht al veel Mir. Dank je voor al je werk en enthousiasme. Heb het goed.
  Maria Bracke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.