Praktijk MIR is gesloten

Vanaf oktober 2013 heb ik mijn praktijk gesloten. Ik geef geen individuele consulten meer. De reden is dat mijn missie duidelijker wordt en het belangrijk is dat ik me focus op het verspreiden van de MIR-Methode.

Lezingen en cursussen
Dat betekent dat ik lezingen en cursussen geef om mensen het zoveel mogelijk zelf te leren doen. Als je individuele begeleiding wenst of nodig hebt, kijk dan bij de begeleiders die door mij zijn opgeleid. Je kunt ze zoeken op postcode.

Wil je mij bereiken?
Het is door de enorme belangstelling voor de MIR-Methode helaas niet mogelijk om persoonlijke vragen aan mij te stellen. Je kunt me te spreken krijgen tijdens lezingen of cursussen. Wil je contact opnemen met het kantoor, ga dan naar het contactformulier. Veel geluk!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes