Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor je bericht. We zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Let op! Heb je een persoonlijke gezondheidsvraag gesteld? Dan wordt die niet beantwoord! Je hebt nu naar het kantoor van de MIR-Methode gemaild en hier kunnen we die vragen niet beantwoorden. We verzoeken je vriendelijk om je vraag opnieuw te sturen, maar dan naar een MIR-Methode begeleider.

Let op! Wil je iets weten over het doen van de MIR-Methode, lees dan eerst de Veel gestelde vragen op de MIR-Methode website.
Staat je vraag er niet bij, mail dan naar een MIR-Methode begeleider. Hij/zij zal je vraag graag beantwoorden.

Op alle andere vragen ontvang je zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

Hartelijke groet,
Team MIR-Methode

Website: www.mirmethode.nl
Ledenwebsite: www.bethemirror.nl
 
Be the MIRror of the change you want to see in the world!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes