Je aanmelding is gelukt! Welkom bij de MIR-Methode!

LET OP!
Heb je een Gmail account dan kan het zijn dat berichten terecht komen onder het tabblad “Reclame” of “Promotions”. Je kunt ze ook vinden in de linkerkolom onder “alle berichten”.

Mochten onze nieuwsbrieven en begeleidingsmailtjes in je spam of ongewenste e-mail map terecht komen, voeg dan ons e-mailadres, nieuwsbrief@mirmethode.nl, toe aan je contactpersonen.

Gratis MIR-Methode kaartjes

Het is handig om een kaartje met de 9 stappen van de MIR-Methode bij je te hebben. We kunnen je gratis MIR-Methode kaartjes toesturen. Ze zijn zo groot als een visitekaartje, waardoor ze makkelijk in je portemonnee passen. Afhankelijk van de beschikbaarheid doen we er ook een grote MIR-Methode kaart en een sticker bij. De grote MIR-Methode kaart is zo groot als een ansichtkaart, dus zo’n 10 x 15 cm. De MIR-(auto)sticker kun je op je auto, fiets, agenda, keukenraam, etc. plakken Daarmee geef je aan dat je mee wilt helpen aan vrede in de wereld. MIR betekent tenslotte ‘Vrede’ in het Russisch.

Klik voor de instructies om gratis kaartjes te ontvangen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hieronder! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes