Instructies voor gratis kaarten als je buiten Nederland woont

Wat heb je nodig? 2 enveloppen (minimale formaat ansichtkaart), 1 postzegel (buitenland) en 1 internationale antwoordcoupon (International Reply Coupon of Coupon-réponse international of Internationaler Antwortschein). Deze antwoordcoupon die dient als retourzegel kun je op het postkantoor kopen. Mocht je geen antwoordcoupon kunnen kopen dan vragen we je om een kleine donatie in de envelop mee te sturen of een donatie via de website te doen met de vermelding ‘Gratis MIR-Methode kaartjes’.

1. Schrijf op de ene envelop jouw adres of van iemand anders (dit is de retourenvelop). Let erop dat je de naam van je land erbij schrijft!

2. Vouw de retourenvelop dubbel en stop deze samen met de internationale antwoordcoupon of een donatie in de andere envelop (dit is de verzendenvelop). LET OP! Plak op de retourenvelop geen postzegel, want deze postzegel is niet geldig voor verzending vanuit Nederland.

4. Schrijf op deze verzendenvelop ons adres:
MIR-Methode
Gratis kaartjes
Reuweg 21-A
7371 BX  LOENEN
Nederland

5. Plak op de verzendenvelop een postzegel voor verzending naar Nederland, plak hem dicht, vermeld op de achterkant jouw adres, en stuur hem naar ons toe.

6. Zodra wij de envelop ontvangen hebben, zullen wij de kaartjes naar je toesturen. Houd er rekening mee dat het 1 of 2 weken kan duren.

P.S. Donaties in de envelop of via de website zijn van harte welkom. Wij kunnen daarvan weer nieuwe kaartjes en stickers bestellen.