Ik begin om 20.30 uur. Het webinarscherm vind je onderaan deze pagina. Daar kun je nu alvast op klikken, zodat je een klok ziet die aftelt.

Zie je me nog niet om 20.30 uur?
Mocht je me om 20.30 uur nog niet zien, druk dan op F5 op je toetsenbord om de pagina te vernieuwen! Klik daarna opnieuw op de video om de uitzending te starten.
Werkt dat niet, zoek dan het ‘vernieuwen’ of ‘herlaad’-symbool aan de rechter of linkerkant van je adresbalk. Is meestal zo’n rond pijltje. Klik daarna op de video om de uitzending te starten.

Beter beeld?
De beeldkwaliteit is afhankelijk van je internetsnelheid en gaat automatisch. Mocht je de beeldkwaliteit toch willen aanpassen dan kun je dat doen door rechtsonder in de video op het tandwieltje te klikken en te kiezen voor een andere instelling.

Kijken via YouTube
Je kunt het webinar ook bekijken via YouTube op: https://www.youtube.com/watch?v=qGi1ry0Qhos

Tot zo!
Mireille Mettes


Reacties

MIR-Methode webinar over ‘Vrijheid manifesteren’ op vrijdag 3 mei 2019 om 20.30 uur — 30 reacties

 1. Ik kreeg rillingen over mijn hele lijf.
  En mijn armen en benen kriebelde enorm.
  Ik blijf me verbazen dat het eigenlijk allemaal zo nuchter te bekijken is en het lijkt of het morgen allemaal uitvoerbaar zou zijn…
  We weten wat klopt en wat niet!
  Vertel er over de mens moet het weten!
  Of weet het eigenlijk al maar we worden te veel afgeleid…
  Ga door ga door!
  bedankt

 2. Beste Mireille,
  Jouw Webinar betr, vrijheid, samen met echtgenote gevolgd. M.n. het onderwerp waarin het maandverband wordt aangehaald viel bijn echtgenote in verkeerde aarde..
  Zij is incontinent en miste toch wel een (eventuele) oplossing teneinde de chemische, dioxine bevattende maandverbanden te kunnen vervangen.
  Interessant om nog.enige toelichting te krijgen.

 3. Het webinar zaterdagochtend gekeken.
  Heb heel veel moeten boeren…….nog steeds.
  Zelfs de dag na de live uitzending werkt het!!

  Succes en bedankt!

 4. Nu een dag na het webinar voel ik een nieuw evenwicht in mezelf. Fijn. (Komt deels door het webinar, maar ook door oplossen van een oud conflict gistermiddag).

 5. Hai Mireille mooi webinar toch gelukt om te openen en te beluisteren ga zeker een paar Webinars volgen binnenkort fijn weekend en bedankt voor je wijsheid!

 6. Dankjewel Mireille om onderwerpen te benoemen. Een aanzet tot nadenken waardoor keuzes bewuster gemaakt kunnen worden. In gedachten hoor ik mezelf reageren; kan het niet direct, zomaar, met alles eens zijn. Alles heeft vele kanten alsook zijn keerzijden, is niet zo eenduidig. Het is een hoog goed, een Vrijheid om hier zelf je eigen weg in te kunnen en mogen zoeken. Fijn om tot bewustzijn geactiveerd en geënthousiasmeerd te worden. Er ook samen over van gedachten te wisselen.
  Het strelen van de 9 stappen is direct contact met mezelf maken, met mijn Zelf zijn en geeft ’n vredig rustig gevoel!
  Ik wens jou en ieder: Liefs en heel veel goeds!
  Christianne

 7. Beste Mireille,
  Zo’n reactie als vanavond heb ik nog niet gehad na een MIR webinar. Ik blijf maar gapen en ik ben al twee keer naar het toilet geweest om te plassen en geen kleine beetjes. Heel apart en ik ben benieuwd wat andere deelnemers ervaren. Nog een hele fijne avond.
  Groetjes Gina.

 8. Lieve Mireille , Allereerst ,Wat zag je er Geweldig MOOI uit in dat Schitterend blauw . Zo’n Vrolijke uitstraling.!!! Heb helaas de eerste 6 min gemist . Liet mijn bezoek uit.Haal ik andere X wel in . Vrijheid van meningsuiting wordt niet altijd gewaardeerd. Kan er zelfs op Afgestrafd worden , bv. Als er vroeger op mijn werk , naar mijn mening werd gevraagd en het was NIET de mening gelijk van de GEVESTIGDE orde. Bestond de mogelijkheid , dat ik NIET meer werd gevraagd voor Volgende PRODUKTIE ( PROGRAMMA ). Werd er wel naar mijn mening gevraagd , zei ik daarna ALTIJD “Ik zeg niets ,KAN ALLEMAAL TEGEN MIJ GEBRUIKT WORDEN”.
  Mireille , was zelfs zo , dat ook een Directie lid die uitspraak van mij overnam. Op een gegeven moment heb ik voorgesteld tijdens Vrije meningsuitingen het volgende : Laten we afspreken “WEL OP DE BAL TE SPELEN , MAAR NIET OP DE MAN. Zodat iedereen DE VRIJHEID heeft een EIGEN MENING – VISIE – en GEDACHTEN uit te spreken . Zonder daarop AANGEVALLEN te worden. En zo in Vrede te COMMUNISEREN !!! Tot op de dag van vandaag merk ik dat ook zowel BINNEN GEZIN als DAARBUITEN. LANG LEVEN DIE VRIJHEID !!!Liefs Joke .

 9. Dank je wel voor het webinar! Ik heb heel veel spannende dingen meegemaakt afgelopen week. Die spanning dreunt nog wat na. Ik hoop dat ik me daar met de hulp van dit webinar wat sneller van kan bevrijden.

  Ik begon de 9 stappen met de hand op mijn maagstreek, maar al vrij gauw begon mijn kruintje te prikkelen en ben ik daar naartoe verhuisd. Ook dat duurde niet lang, want toen voelde ik mijn keel. Eerst een beetje droog en kriebelig en later kwam er wat taai slijm in. Ik heb ook wat gehoest, maar het slijm zit er nog steeds. Oh ja, en gapen natuurlijk. Geen mir-metode zonder gapen.

  Groetjes,
  Hellen

 10. Ik had veel moeite om deze link te openen. Heb gekeken via YouTube. Nu nog een poging om toch wat te kunnen schrijven en…. gelukt!
  Het opboeren is begonnen. Nu de pijn in mijn lijf nog weg, maar voel me naar zo’n 6 weken MIR- Methode een stuk blijer en kan meer genieten van de wereld om me heen. Mijn grootste wens is om weer een passie te krijgen om verder te willen leven. Misschien zie ik het te groot. Maar gewoon genieten is al een goede stap op weg. Ben heel enthousiast over deze methode. Helaas in mijn omgeving vinden ze het zoiets als ‘daar heb je haar weer’. Daar kan ik heel verdrietig van worden als ik je zo hoor en wat ik zelf merk, dat heb het zoveel zou kunnen brengen. Bedankt voor deze webinar. Bedankt voor je gedrevenheid en jouw ‘sprankelende ogen’, dat geeft de burger moed.

 11. hoi allemaal ik voelde ruimte en licht om mij heen. en het geeft ruimte in mij. veel gappen.
  dankjewel allemaal voor de gezamenlijk verbinding van de energie.
  Mireille hartelijk dank voor de webinar en de invalshoeken waaruit je het brengt.

  veel liefs Elly

 12. Dank je voor de inspirerende avond. Een paar letters aanvullen:vrouwelijkhid–karting–enome hulp (in de laatste zin)
  maar dat is de taaljuf in mij. Ik heb het super gehad in de rugkursus, ben 2 cm. minder krom of te wel 2 cm. gegroeid,en meer longvolume, dus kom ik morgen zingen bij Remco, tot dan….groet Marianne Martens.

 13. Hallo Mireille

  Tijdens de negen stappen zag ik de aarde, met allemaal mooie kleuren erom heen cirkelen, het gaf een heel blij gevoel,enorm positief!!!

  Het was weer een heel mooi webinar, bedankt voor alle goede werk dat je doet.
  Hartelijke groeten Henny

 14. Hield mijn handen op mijn maagstreek, bovenbuik. Eerst met linker hand op rechter geaaid Gewisseld bij de Meridiaanenergie.
  Veel lucht oprispen gedurende alle 9.
  Niet hardop uitgesproken
  Bij Missie verduidelijken handen boven op hoofd gelegd omdat ik hiertoe behoefte voelde. Voelde prettig, dicht bij mezelf.

  Christianne

 15. Handen op maagstreek, bovenbuik. Eerst met linker hand op rechter geaaid Gewisseld bij de Meridiaanenergie.
  Veel lucht oprispen gedurende alle 9.
  Niet hardop uitgesproken
  Bij Missie verduidelijken handen boven op hoofd gelegd omdat ik hiertoe behoefte voelde. Voelde prettig, dicht bij mezelf.

  Christianne

 16. hoi Mireille, Deze keer begrijp ik jelezing niet erg. Waarom een alleenstaande meer uitkering krijg dan een echtpaar is omdat een echtpaar de woonlasten kan delen en een alleenstaande moet alleen de kosten van huur verwarming ed alleen opbrengen
  Basisinkomen krijg je dan niet hetzelfde als in voormalige communistische landen alleen dit doen wat je opgedragen wordt en verder niets was bijv oostduitsland maar ook zuidafrika mannen zitten onder een boom hopelijk worden ze opgehaald of niet en dan zit je maar doelloos
  Lees trouw van een twee weken geleden ook biogroenten zijn gifstoffen gevonden en niet weinig ooksommigestoffen waren al 30 jaar niet meer op een bedrijf gebruikt en toch nog aangetroffen

  • Hallo Marly
   Uit experimenten blijkt dat iedereen gelukkiger wordt van een basisinkomen. Geen controles en sollicitatieplicht, geen gedoe. Je bent vrij om te doen wat jij wilt. Daardoor gingen mensen studeren, kwamen er meer parttime banen, minder ziektes en werd er gewerkt met meer plezier. Voor alleenstaanden is er een oplossing omdat die iets meer geld krijgen. Het geldt voor iedereen boven de 18 jaar en daardoor kunnen kinderen langer thuis wonen zonder dat de ouders gekort worden, of zoals nu ook vaak gebeurt, kunnen ouders bij hun kinderen wonen zonder dat de uitkering of aow gekort wordt. Toch iets om over na te denken?

 17. BEste Mireille, fijn om aan het webinar mee te kunnen doen . Ik ben geen MIR-actief lid maar ik vond het belangrijk om mee te doen om met een grote groep de wereld goede energie te sturen.
  Je inleiding vond ik wel lang. Het doel helemaal prima. Veel geeuwen = energie overdracht en energie die ging stromen. Ben benieuwd wat je voor resultaten zult zien. Heel veel succes!!!

 18. Hallo Mireille
  Ik moest enorm gapen en dat gaat nu nog door. Ik voelde eerst mijn keel, toen mijn 2de chakra en daarna mijn hart. Bij missie verduidelijken ging er een hele rilling door me heen.

 19. Dag Mireille
  Dank voor je mooie webinar. Het begon mij erg te kriebelen in mijn neus tijdens het aaien
  Groetjes Marjo

 20. HEEl fiijn uit de gevangenissen /gouden kooien en zgn vrijheden .
  Het voelt als een aard verschuiving
  er komt veel vermoeidheid los /gapen en steken in mijn hoofd .
  op naar echte Vrijheid .Dank baar voor dit samen te doen NU.

 21. Was bijzonder . De meeste vrijheidsbeperkingen waren me in de loop der tijd al duidelijk geworden.
  Hopelijk kunnen we met elkaar de wereld bevrijden van overheersers.

  Ik moest gapen, en kreeg het koud. Maar voelde een soort verlichting.

  Bedankt voor je leiding Mireille

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.