Ik begin om 20.30 uur. Het webinarscherm vind je onderaan deze pagina. Daar kun je nu alvast op klikken, zodat je een klok ziet die aftelt.

Zie je me nog niet om 20.30 uur?
Mocht je me om 20.30 uur nog niet zien, druk dan op F5 op je toetsenbord om de pagina te vernieuwen! Klik daarna opnieuw op de video om de uitzending te starten.
Werkt dat niet, zoek dan het ‘vernieuwen’ of ‘herlaad’-symbool aan de rechter of linkerkant van je adresbalk. Is meestal zo’n rond pijltje. Klik daarna op de video om de uitzending te starten.

Beter beeld?
De beeldkwaliteit is afhankelijk van je internetsnelheid en gaat automatisch. Mocht je de beeldkwaliteit toch willen aanpassen dan kun je dat doen door rechtsonder in de video op het tandwieltje te klikken en te kiezen voor een andere instelling.

Kijken via YouTube
Je kunt het webinar ook bekijken via YouTube op: https://www.youtube.com/watch?v=qGi1ry0Qhos

Tot zo!
Mireille Mettes


Reacties

MIR-Methode webinar over ‘Vrijheid manifesteren’ op vrijdag 3 mei 2019 om 20.30 uur — 30 reacties

 1. Ik kreeg rillingen over mijn hele lijf.
  En mijn armen en benen kriebelde enorm.
  Ik blijf me verbazen dat het eigenlijk allemaal zo nuchter te bekijken is en het lijkt of het morgen allemaal uitvoerbaar zou zijn…
  We weten wat klopt en wat niet!
  Vertel er over de mens moet het weten!
  Of weet het eigenlijk al maar we worden te veel afgeleid…
  Ga door ga door!
  bedankt

 2. Beste Mireille,
  Jouw Webinar betr, vrijheid, samen met echtgenote gevolgd. M.n. het onderwerp waarin het maandverband wordt aangehaald viel bijn echtgenote in verkeerde aarde..
  Zij is incontinent en miste toch wel een (eventuele) oplossing teneinde de chemische, dioxine bevattende maandverbanden te kunnen vervangen.
  Interessant om nog.enige toelichting te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.