Het eerste onderzoek naar reuma gaf hoopgevende resultaten. Dat moedigde me aan om een vervolgonderzoek te starten. De afgelopen maanden keek ik naar 4 vormen van reuma: Artrose, Reumatische Artritis, Fibromyalgie en het syndroom van Sjögren. Heb je een van deze vormen van reuma, dan kun je meedoen aan het reuma-onderzoekswebinar. Ik laat dan de resultaten uit de onderzoeken zien. En je krijgt dezelfde uitleg als de deelnemers uit de onderzoeken, waarna we met z’n allen de MIR-Methode doen.
Opdat je de oorzaken van reuma nog beter gaat begrijpen en je het van binnen tot rust kunt brengen. Aan het eind van het webinar krijg je huiswerk voor de komende 4 weken.

Dit waren de onderzoeksvragen:
– Hebben de deelnemers dezelfde onverwerkte emoties?
– In hoeverre spelen overlevingsmechanismen een rol?

En daarna?
Vier weken na het webinar stuur ik een email met een korte vraag of je verbetering hebt gemerkt.

Extra technieken
Tijdens de workshop verwijs ik naar de extra technieken die op de Be the MIRror-ledenwebsite staan. Het is fijn als je die al kent voorafgaand aan de workshop. Het gaat om:
1. de MIR-Methode EHBO. Deze kun je inzetten wanneer je ineens veel pijn hebt.
2. het aanpakken van bijwerkingen van medicijnen. Dit is voor de mensen die medicijnen gebruiken.

Datum en tijd
Donderdag 31 mei 2018, 13.30 – 14.30 uur

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je dus op bovenstaande datum en/of tijdstip niet live kunnen deelnemen dan kun je ook op een ander tijdstip het webinar terugzien. Meld je dan wel hierboven aan zodat je de link ontvangt waar je het webinar kunt terugkijken.

Kosten
25 euro

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Be the MIRror-leden 10% korting
Ben je lid van de Be the MIRror-website, dan krijg je 10% korting op je deelname aan het onderzoek. Meld je daarvoor aan via de Be the MIRror-website. Eerst inloggen!

Lid worden?
Wil je lid worden van de Be the MIRror-website, dan kun je hier klikken. Je krijgt dan ook de 10% korting.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes