Kijk, daar is ze dan! De MIR-Methode Mok! De 9 stappen op de voorkant en het MIR-Methode logo op de achterkant. Handig voor tijdens het ontbijt, altijd de MIR-Methode bij de hand. Of tijdens je holadi-jee, mokje thee!

Op de foto lijkt de beker een beetje scheef, maar in het echt is ze heel mooi recht, hoor!

De mok is voorlopig nog niet toe te sturen. We werken daar nog aan, want dan komen er erg veel verzendkosten bij. Ze is al wel te krijgen in het Be the MIRror-centrum in Apeldoorn. Kom gerust even langs. Kan ik je meteen even ontmoeten!

Prijs: 12,95 euro.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes