De wereld om je heen is in beweging. Jij verandert, de wereld verandert. Onze vrijheid is een groot goed, waar we graag van blijven genieten. Doe mee met dit gratis bevrijdingswebinar en zie hoeveel moois er al tot stand is gekomen door mensenhanden. En hoeveel we nog kunnen bereiken.

Tijdens het webinar geeft Mireille een korte uitleg hierover en doen we met z’n allen de 9 stappen van de MIR-Methode.
Wanneer we samen de MIR-Methode doen, heeft die een sterkere werking voor iedereen die mee doet en bovendien creëren we zo een krachtig energieveld voor vrede in de wereld: ‘Heel jezelf, heel de wereld’. Dat we ons verlangen naar vrede en harmonie maar mogen terug zien in daden van mensen, zowel van de gewone burgers als van de leiders!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt dan een e-mail met uitleg over hoe je kunt deelnemen.
LET OP! Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan ook je ongewenste e-mail of spam map.


Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes