Mireille Mettes is natuurgeneeskundig therapeut en had een praktijk in Apeldoorn. Voor die tijd was ze lerares Engels en Onderwijskundige. Ze heeft door haar onderwijsachtergrond het meeste plezier in het les geven aan mensen. Dat maakte dat ze haar MIR-Methode ter beschikking stelde aan iedereen: hoe meer mensen ermee werken en zich zelfstandig maken, hoe blijer ze ervan wordt!

Momenteel besteedt Mireille al haar tijd aan het uitdragen van de MIR-Methode. Dit houdt in: lezingen geven, reacties en emails beantwoorden en het schrijven van nieuwe informatie die interessant is voor mensen die de MIR-Methode willen gebruiken.

Wat Mireille heel blij maakt, is dat de MIR-Methode een antwoord heeft op de vele kwalen die mensen hebben. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je hebt minder last van de invloed van anderen (groepsdruk), je krijgt meer zelfdiscipline en zelfvertrouwen.

Mireille: “Dat de MIR-Methode je veel goeds mag doen!”

Team rondom Mireille
De grootste steun achter Mireille’s werk is haar man Remco. Hij bouwde de website en vangt alles op wat te maken heeft met administratie. Samen bouwen ze verder aan het verspreiden van de MIR-Methode wereldwijd, daarbij ondersteund door vrijwilligers met een groot hart!

Remco en Mireille