Werk je met verslaafde mensen? Ken je de MIR-Methode? Specialiseer je dan in het aanpakken van verslavingen met de MIR-Methode.

De workshopdag bestaat uit vier onderdelen:
1. Erkennen dat er sprake is van een verslaving.
2. Het afvoeren van verslavende chemicaliën.
3. Loslaten van schuldgevoelens.
4. Groepsdruk verminderen.

In de workshop legt Mireille uit hoe elk onderdeel via de MIR-Methode werkt. Bovendien laat ze zien via feiten dat verslavingen een ‘oneerlijke wedstrijd’ zijn geworden. En hoe belangrijk het is om steun te bieden aan verslaafde mensen.

In de middag vertelt Michaël Niclaus over zijn missie: het geven van bewustwording via lezingen aan jongeren. En hij helpt volwassenen om te stoppen met drinken. En met succes! Als voormalig alcoholist, weet hij waar hij het over heeft en is het genieten van zijn praktische wijsheid. Inclusief lichtvoetige humor!

Voor wie?
Voor therapeuten, coaches en overige professionals die mensen met een verslaving begeleiden.

Toelatingseisen
1. De MIR-Methode zelf minimaal vier weken hebben gedaan.
2. De soort verslaving is niet van belang. Het kan gaan om verslaving aan roken, drugs, alcohol, sex, kopen, gamen, etc.

Data en tijdstip
Zaterdag 13 april 2019, 10.00 – 16.30 uur (kan uitlopen tot 17.00 uur).

Locatie
Centrum De Ruimte
Dudzeelse Steenweg 66
8000 Brugge
België

Parkeren
Rond de cursuslocatie is gratis parkeergelegenheid.

Groepsgrootte
Maximaal 20 deelnemers.

Kosten
€ 143,99 (incl. BTW) of € 119,00 (excl. BTW). Prijs is inclusief lunch, en koffie/thee.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de workshopdag ‘MIR-Methode bij verslavingen.’

LET OP! Ben je lid van de Be the MIRror-website, meld je dan aan via die website, dan krijg je 10% korting.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes