Op vrijdag 31 mei 2024 gaan we elkaar weer zien in De Wipselberg in Beekbergen!

Begeleidersdag vrijdag 31 mei 2024
De komende tijd staat in het teken van de grote veranderingen op aarde! Spannende situaties, rare chaos, maar een prachtige energietoename en steeds meer diepe ontspanning in jezelf. Je kunt last hebben van lichamelijke reacties, zoals buikklachten, piepende oren en vermoeidheid. Allemaal normaal. Hoe vaker je jezelf een MIR-Methode op Maat geeft, hoe lichter je hier doorheen komt. En dankjewel daarvoor, want met elke verlichting die jij in jezelf maakt, verlicht je ook de volledige mensheid! We vormen tenslotte allemaal één geheel! ♥

Hieronder vind je het programma van de dag. Let op: het kan nog aangepast worden!
Ik verheug me erop je weer te ontmoeten!
Tot dan!
Liefs, Mireille

P.S. De data voor de volgende begeleidersdag zijn vrijdag 2 mei 2025 en vrijdag 1 mei 2026. Noteer ze nu meteen! Dankjewel! ♥

Vragen? Zorgen?
Is er iets wat je dwars zit? Heb je ergens vragen over? Stuur ons een bericht! Esther Vosselman, de nieuwe coördinator, vangt alle emails op, waardoor je snel antwoord krijgt!
Je kunt haar bereiken op office@mirmethode.nl

Data en tijdstip

De MIR-Methode Begeleidersdag 2024 zal plaatsvinden op:

Vrijdag 31 mei oktober 2024
10.30 – 16.00 uur.

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe
Wipselbergweg 30
7361 TK Beekbergen
055 – 506 26 26
https://www.hoteldewipselberg.nl/

Hotel De Wipselberg hanteert een kortingsprijs voor jullie mocht je willen overnachten. Dus zeg bij je reservering dat je voor de MIR-Methode komt! En… kijk óók even of er op dat moment een gewone kortingsactie loopt, waardoor je goedkoper uit bent dan via onze korting!

Programma van de dag

10.30 uur Opening
Hoe gaat het met de MIR-Methode? Nederland/België, internationaal?10.45 Introductie nieuwe MIR-Methode begeleiders
In het afgelopen examenweekend zijn tien nieuwe begeleiders gecertificeerd. Hartelijk welkom bij de ‘familie’ van MIR-Methode begeleiders! ♥

11.00 Bijna Dood Ervaringen
Wat kunnen we leren van mensen die een Bijna Dood Ervaring?
Hoe is het voor hen om weer terug te keren in hun lichaam?
Wat kunnen we hieruit concluderen t.a.v. transplantatie?

11.15 uur Pauze

11.30 uur Lipoedeem, overgangsklachten
1. Extra inzichten over lipoedeem. Met dank aan Esther Roijmans.
2. Overgangsklachten aanpakken met de MIR-Methode.

11.45 uur MIR-Methode op Maat
Maak een MIR-Methode op Maat voor degene die naast je zit. Wat kom je tegen? Waar heb je vragen/twijfels over?

12.30 uur Lunch

13.30 uur Muzikale verrassing!
Terugblik op het optreden van Danissa & Mireille met de liedjes ‘Lichtbrenger’ en ‘t Is al goed’ die ik in de afgelopen jaren schreef.

14.30 uur Projecten
Voor de komende jaren staan er projecten gepland. De uitrol van de military medbeds, de re-evaluation of currency en het vrij komen van Humanitaire fondsen en GESARA.
Welke projecten zijn allemaal bij mij ingediend? Hoever zijn deze projecten in ontwikkeling. Als je een projectaanvraag bij mij hebt ingediend, vraag ik je 2 minuten over jouw project te vertellen. Welke stapjes heb je al gezet? Welk gebouw heb je op het oog? Wat voor mensen heb je erbij nodig? Via de nieuwsbrief en de webinars kan ik reclame maken voor je project en je helpen om medewerkers te krijgen.

15.00 uur Pauze

15.30 uur Vervolg projecten
Hoever staat het met mijn plannen over het Herstel-Hotel in Beekbergen? Welke mensen heb ik nog nodig? Zou jij mee willen werken?

16.30 uur Gezamenlijke MIR-Methode op Maat voor de aanwezige begeleiders.

16.30 – 17.00 uur Vragen aan Mireille en afsluiting.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de MIR-Methode Begeleidersdag 2024.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes