Wat me heel gelukkig maakt, is dat vele MIRrors de grotere boodschap, het streven naar Vrede in de wereld, hebben omarmd. Ik ben blijkbaar niet de enige idealist die er voor gaat om met z’n allen blijvende vredelievende veranderingen te bewerkstelligen! En ik ben er nog altijd van overtuigd dat het kan en dat het beslist haalbaar is. Voorwaarde daarvoor is dat we ons verenigen en elkaar aanmoedigen. Ik wil op deze dag zoveel mogelijk ‘MIRrors’ bij elkaar brengen. Opdat we samen vieren dat er wel degelijk wegen zijn op weg naar vrede in de wereld. En dat we daar zelf een grote schakel in zijn! Op de dag zelf leer je bovendien veel andere MIRrors kennen en ga je ervaren dat er ontzettend veel mensen zijn die wél positief zijn en wél een bijdrage willen leveren aan die fijnere maatschappij. Een warm bad, die dag, zo bleek op de vorige Be the MIRror-dagen, waarna je vol energie en inspiratie weer naar huis gaat! Het is fijn wanneer je eraan mee wilt doen, zodat we met een grote groep een vernieuwingsgolf teweeg kunnen brengen via de MIR-Methode.

Inhoud van de dag
De dag bestaat uit uitleg van Mireille over:
1. Hoe de MIR-Methode er nu voor staat. Hoe ver is het verspreid? Hoe gaat het in het buitenland?
2. Welke gezondheidsklachten werden afgelopen jaar opgelost met de MIR-Methode?
3. Wat waren de resultaten in de diverse onderzoeken die zijn gedaan (reuma, rookverslaving)?
4. Nieuwtjes uit de hele wereld: video’s van positieve voorbeelden ->veeeeel inspiratie!
5. Praktische voorbeelden: welke kan jij doorvoeren in jouw dagelijks leven?
6. Zelfsabotage, hoe werkt het en wat kan je eraan doen? Plus: meteen aanpakken met de hele groep!

Meld je op tijd aan!
Zorg dat je je zo snel mogelijk aanmeldt, zodat we weten dat je belangstelling hebt! Dat maakt het organiseren voor ons makkelijker!
Meld je uiterlijk aan vóór 20 oktober 2018.

Kosten en aanmelden

De aanmelding voor deze dag is inmiddels gesloten.

Datum en tijdstip

De Be the MIRror-dag is op zondag 28 oktober 2018.
De dag begint om 09.45 uur en eindigt om 16.30 uur. Houd rekening met uitloop tot 17.00 uur!

Locatiegegevens

Wijkcentrum De Stolp
Violierenplein 101
7329 DR Apeldoorn
Tel. 055-5414442

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
De Stolp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via Treinstation Apeldoorn Centraal en streekbus 109. Nog hooguit 5 minuten lopen. Zoek hier je reis op op de website van ov9292.

Met de auto
Op de A1 de afslag ‘Apeldoorn-Zuid’ nemen.  Dan is het nog maximaal 5 minuten naar De Stolp.
Op de A50 de afslag ‘Teuge’ nemen. Dan is het nog maximaal 10 minuten naar De Stolp.
Parkeren is gratis.

Aanmelden is alleen mogelijk voor Be the MIRror-leden. Je kunt overwegen lid te worden. Lees hier meer over de Be the MIRror-website.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes