Webinar-met-Mireille

Iedere 1e vrijdag van de maand vanaf 20.30-21.00 uur ‘s avonds geef ik een nieuwe LIVE webinar. Ik verheug me erop je op deze manier makkelijk te bereiken, lekker vanuit je eigen huis. Geen gereis naar een lezing toe, maar toch rechtstreeks informatie!

Wat is een webinar?

Tijdens een webinar zit je gewoon thuis achter je eigen computer of tablet. Je ziet mij op je scherm. Ik kan jou niet zien of horen, jij mij wel. Vragen graag vooraf stellen, zodat ik me erop kan voorbereiden en de meest relevante vragen voor iedereen eruit kan halen. Stel je vraag hier! Dat kan nog tot 16.00 uur op de dag van het webinar.

In welke taal?

De webinar wordt in het Nederlands gegeven. Er zijn ook Engelstalige webinars. Daarvoor verwijs ik je naar de Engelse website van de MIR-Methode, www.mirmethod.com

Wat is de inhoud van het webinar?

1. Elke maand presenteer ik informatie over een thema, zie de lijst hieronder. Ons lichaam en ons creatieve vermogen is zó groot dat we vele kwalen zelf kunnen aanpakken. Als we maar weten hóe! En de puzzelstukjes daarvan laat ik je graag zien!

2. Daarna kun je met me meedoen tijdens het doen van de 9 stappen van de MIR-Methode. Omdat er net een thema is aangeraakt tijdens het webinar, zal je de oorzaken makkelijker los kunnen laten tijdens het samen doen van de 9 stappen.

3. Tot slot beantwoord ik vragen die vooraf zijn toegestuurd. Ik kies de vragen uit die voor iedereen het meest relevant zijn. Insturen van de vragen kan tot 16.00 uur vooraf aan het webinar.

Verzoek: Als je nieuw bent bij de MIR-Methode, wil je dan de instructie-video bekijken voordat je deelneemt aan het webinar? Dan is het makkelijker te begrijpen voor je.

 

Hoe krijg ik toegang tot het webinar?

Zodra we je aanmelding en betaling ontvangen hebben, ontvang je van ons 1 dag voor aanvang van het webinar een e-mail met daarin een link naar het webinar en instructies hoe je kunt deelnemen.

Wanneer?

Het webinar is elke 1e vrijdag van de maand om 20.30 -21.00 uur (uitlopen is mogelijk!)

  • Vrijdag 1 september 2017 – Water drinken. Als water drinken niet makkelijk voor je is, hoe komt dat dan? Uitleg over het nut van water in je lichaam. En over oorzaken waardoor water drinken kan tegen staan.
  • Vrijdag 6 oktober 2017 – Basisbehoeften aanvullen. Je leert de ‘basisbehoeftendouche’ en hoe je de basisbehoeften in je dagelijks leven kunt herkennen en kunt aanvullen. Gevolg: versterkte innerlijke vrede.
  • Vrijdag 3 november 2017 – Detox alle toxische belasting. Hoe voert je lichaam toxiciteit af? Wat is toxisch voor je lichaam? Zijn er toxische emoties?
  • Vrijdag 1 december 2017 – Loskoppelen van vader of moeder.  Waarom is dit belangrijk? Wat brengt het teweeg? Maar wat als je niet wilt loskoppelen? En loskoppelen van andere mannen of vrouwen, meisjes of jongens? Met een aanwijzing voor mensen die gepest worden.

 

Oude webinars

De webinars die in de afgelopen jaren zijn gegeven, staan op de Be the MIRror-website en je kunt ze ook per stuk bestellen via de webwinkel.
Dit waren de titels:

  • Nieuwjaarswebinar: “MIRror zijn is groeien!”.
  • MIRror-zijn: Leren van tegenslag.
  • MIRror-zijn: Kracht van kwetsbaarheid.
  • MIRror-zijn: leef vanuit je hart, bevrijd anderen.
  • Bevrijdingswebinar. Samenwerken aan blijvende vrijheid.
  • MIRror zijn: Bepaal wat er bij je binnen komt en wat niet.

 

Wat zijn de kosten?

Het webinar is 7,50 euro. Let op! Deelname is GRATIS voor leden van de ‘Be the MIRror’-website! Ben je lid, meld je dan aan voor de webinar(s) via de Be the MIRror website.

Lid worden van de ‘Be the MIRror’-website

Ben je nog geen Be the MIRror lid? Lid worden kan voor 5 euro per maand. Je hebt dan gratis toegang tot alle webinars, tot nu toe meer dan 20. Bovendien heb je toegang tot extra technieken, zoals:
– de MIR-Methode EHBO,
– achtergrondinformatie over de MIR-Methode middels video’s uit mijn cursussen,
– complete lezingen,
– geluidsopnames en leesmateriaal.
Je kunt je aanmelden op: http://www.bethemirror.nl En… je steunt daarmee mijn werk om de MIR-Methode naar zoveel mogelijk mensen te verspreiden! Dankjewel! ❤️

Aanmelden

Ik wil geen lid worden, maar me wel aanmelden voor een webinar dat ik zelf kies.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren