In deze eerste video een overzicht van de soorten oorzaken die slaapproblemen kunnen veroorzaken

De oordopjes die ik in deze video noem, heten Ohropax. Je kunt ze kopen bij drogist en supermarkten.

Ik wens je een toenemende nachtrust toe!
Groetjes, Mireille


Reacties

Deel 1. Slaapproblemen aanpakken met de MIR-Methode. — 73 reacties

 1. De nacht na de webinar van 14 oktober heb ik beroerd/bijna niet geslapen…
  Ik ging moe naar bed, 22.45 uur,slapen geaaid.
  Ik werd wakker om 23.50, 24.00 uur, 00.15, 0.45, 1.15, 2.00, 2.30, 2.45, 3.00,
  3.30 plassen, wakker tot 4.00.. of 5.00, en schrok toen wakker van de wekker om 7.30..
  Ik word steeds wakker van schouderpijn, slapende hand, draai naar andere kant steeds tot daar een arm slaapt.
  Toen de wekker me wakker maakte was ik moe en had hoofdpijn, bovenop mijn hoofd. Het leek of ik elk kwartier wakker was..
  18 oktober ben ik naar Duitsland gegaan en daar was weinig bereik van telefoon. Vandaar mijn late reactie.
  Daar heb ik ook niet erg lekker geslapen. De eerste nacht daar nachtmerrie (gedeeltelijk over de reisindrukken en drukte voor ik ging) Smiddags een uitputtende bergwandeling in de regen gemaakt. Werd wakker van de nachtmerrie om 6.15 met hoofdpijn bovenop.
  Ik was in Dld voor chakrameditaties en mantrazingen, dat was fijn. Na 2 nachten slecht slapen daar kreeg ik drupjes CBD olie met THT
  voor het slapen gaan. Ik werd minder vaak wakker en had minder last van mijn schouders snachts..
  Over het algemeen ben ik moe overdag. Ik merk dat ik in slaap val als ik drop gegeten heb..suiker dus.
  Mijn cijfer/leven is een 5, soms een 6.
  Ik wou dat ik me fitter voelde. Lopen met mijn hond vind ik vaak vermoeiend, dat wandelen in de bergen vonden de lange afstand wandelaars heerlijk, anderhalf uur in de regen, ik vond het halverwege (vals plat) al genoeg voor mij, niet leuk meer, voelde mijn benen, moe.Jammer toch.Hoop echt dat het veranderd..Ik slaap op mijn zij omdat ik als ik op mijn rug slaap misschien toch nog slaapapneu heb, dat weet ik niet of ik het nog heb. Heb op mijn zij leren slapen dan zakt de keel niet in de luchtpijp. Maar ik ben altijd een rugslaper geweest en op mijn zij gaat mijn arm en/ of mijn hand slapen en ik word dan weer wakker. ik weet het niet meer..misschien is mijn boxspringmatras ook niet goed voor het op de zij slapen, misschien staat het niet waterpas..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.