De MIR-Methode kan je prima in een groep doen. Het geeft je zelfs een versnelling van je eigen helingsproces! Onder leiding van een MIR-Methode begeleider kun je deelnemen aan een kring. Je mag deelnemen als je de MIR-Methode kent en zelf al doet.

Wat doe je tijdens zo’n kring?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:

1. Thema-bespreking. Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. Thema’s zijn bijvoorbeeld ‘onzekerheid’, ‘conflicten’, ‘praten over seksualiteit’, ‘je missie vinden en leven’, etc.

2. Vragenronde. Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven. Je krijgt zo meteen beeld van hoe een MIR-Methode op Maat eruit zou kunnen zien. Je leert ook van de vragen van anderen.

3. Kringheling. Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt. En… de groepsleden die het uitzenden zelf ook! Mireille heeft hiermee ervaringen tijdens het doen van de maandelijkse webinars, wanneer de hele groep aanwezigen tegelijkertijd de MIR-Methode doet. Lynne McTaggart wetenschapsjournaliste, heeft deze groepshelingen onderzocht en vertelt daarover op haar DVD ‘De verbinding live’. Hierover publiceert ze binnenkort in haar nieuwste wetenschappelijke boek, waarvan de titel nog onbekend is.

Praktische zaken
Kosten: 5 euro, om onkosten van de MIR-Methode begeleider te vergoeden.
Koffie, thee en water en iets lekkers is aanwezig.
Een kring duurt ongeveer 1 1/2 uur.
Neem een extra vest mee voor het geval je het snel koud krijgt.
Let op! Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen! Toegang is in volgorde van aanmelding.

MIR-Methode Kring data

Datum, tijd, plaats
Wie leidt de kring?
Wo. 25 apr. 2018,
10.00 – 11.30 uur
UTRECHT
José van de Wouw
E-mail: info@balans-massage.nl
Tel: 030-2436002
Zo. 6 mei 2018,
10.00 – 11.30 uur
OOSTDUINKERKE (BE)
Sigrid Goossens
Tel: 0479-471261
E-mail: info@simorya.be 
> in de namiddag mogelijkheid tot MIR-Methode op Maat laten maken
Wo. 28 nov. 2018,
19.30 – 21.00 uur (welkom 19.15u)
DIEVER
Simone van Vliet
Tel. 06-36565569 (aanmelden via Whatsapp of e-mail)
E-mail: info@simonevanvliet.nl
Vr. 8 mrt. 2019,
19.30 – 21.00 uur
ALKMAAR
Ellen Verhaar
Tel. 06-38101092
E-mail: info@ecvpraktijk.nl
Ma. 11 nov. 2019,
19.30 – 21.00 uur
GEMERT
Maria Hendrix
Tel. 0492-466089 / 06-10676958
E-mail: info@blauwebron.nl
Vr. 29 nov. 2019,
20.00 – 22.00 uur (welkom 19.45u)
OMMEN
Margreet Pielage
Tel: 0529-426922
E-mail: info@terra-mater.nl
Ma. 9 dec. 2019,
9.30 – 11.30 uur
HELMOND
Berna Smit
Tel. 06-15236032
E-mail: bernasmit@gmail.com
Ma. 9 dec.  2019,
10.00 – 11.30 uur (welkom 9.45u)
APELDOORN
José Dusol
Tel. 06-12119896
E-mail info@praktijkjosedusol.nl
Ma. 9 dec. 2019,
19.30 – 21.00 uur
BOCHOLTZ
Ans Koch
Tel: 06-38398023
E-mail: info@hartsnaar.nl
Wo. 11 dec. 2019,
20.00 – 21.30 uur
BERGEIJK

Germa van Nieuwenhoven
Tel: 0497-571087
Aanmelden: www.ondersteunendegeneeswijzen.nl/contact.htm
Vr. 13 dec. 2019,
9.30 – 11.30 uur
HELMOND
Berna Smit
Tel. 06-15236032
E-mail: bernasmit@gmail.com
Di. 17 dec. 2019,
19.30 – 21.30 uur
JOURE
Ingrid Meulenkamp
E-mail: info@praktijkbliss.nl
Do. 19 dec. 2019,
13.45 – 15.30 uur
AMSTERDAM
Ronald de Waal
Tel: 06 -24988385
Contact: www.lekkerderinjevel.nl/mir-methode-kring/
Wo. 29 jan. 2020
10.00 – 11.30 uur (welkom 9.45u)
HEESCH
Mia van den Hurk
Tel: 0412-452845
E-mail: miavandenhurk@gmail.com
Wo. 12 feb. 2020,
20.00 – 21.30 uur
BERGEIJK
Germa van Nieuwenhoven
Tel: 0497-571087
Aanmelden: www.ondersteunendegeneeswijzen.nl/contact.htm

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode Kringen — 268 reacties

 1. Hallo Mireille,

  Ik zou graag in Eindhoven mee willen doen met zo n bijeenkomst.
  Ik ben een mirror.

  Met vriendelijke groet,
  Silke

 2. Hoi
  Ik woon in zuid limburg
  Het zou super zijn als hier ook een MIR-Methode kring komt.
  Gr Melcha

   • Hallo Mireille, helaas kan daar niet zomaar bij zijn , ik woon in Middelburg (Zeeland) .
    Hoop dat ontmoetingen ook eens in zeeland gehouden kunnen worden.
    Ik heb veel baat bij de MIR-Methode en ben er erg blij mee, ik ben veel blaast en pijn kwijtgeraakt dank zij mir, heel bijzonder, dank zij jou Mireille! Hoop je te kunnen ontmoeten.
    Lieve groetjes Marja

    • Wat jammer ik kreeg tot nu toe geen reactie op mijn reactie dat ik het jammer vind dat er middelburg geen mirr kring is. Daaraan is weer goed te merken dat ik in Zeeland woon, te ver van deze mogelijkheden. Hoop op een reactie,
     Groetjes Marja

     • Beste Marja,
      Zou het voor jou mogelijk zijn om naar Antwerpen te gaan, naar een Kring van Lieve Adriaense? Je kunt ook vragen of ze een keer naar Middelburg wil komen om daar een kring te geven.
      Groetjes, Mireille

     • Beste Marja, misschien rijkelijk laat maar ik woon in Kortgene en doe ook de mir-methode. Heb deze ook al aan meerdere mensen doorgegeven. Misschien kunnen we samen bedenken hoe we met mede-mirrers eens een dagdeel bij elkaar kunnen komen? Groet, Inge

    • Dag Marja,
     Ook ik woon in Middelburg en zou t fijn vinden om de MIR wat meer met elkaar uit te diepen en te delen.
     Misschien zijn er meerdere mensen hier in de omgeving die dit ook willen.
     Groetjes Marloes

 3. Hi Mireille, Ik ben sinds vorig jaar december met de MIR Methode bezig en ben ook bezig om meer mensen erover te vertellen en 2 vriendinnen van mij zijn óók aan het Mirren gegaan. Ook ben ik blij dat ik lid geworden ben en kijk op mijn gemakje alles wat je op de Be the MIRror-website hebt gezet. Is er ondertussen ook een MIR-groep in Rotterdam? Ik voel me er nog steeds goed bij om te Mirren, maar ik heb een vraag of er ook een “stap” is tegen fibromyalgie. Het gekke is dat ik een hele tijd véél minder last had van de fibro, maar sinds een val in de portiek op mijn schouder en linkerborst en kort daarop óók nog eens een allergische reactie op Diclofinac zijn mijn pijnen in alle hevigheid weer toegenomen. Ik zou graag van je willen weten of je ervaring hebt met mensen die Mirren om de pijn van de fibro te verzachten. Ik ben héél erg benieuwd. Ik ben je nog elke dag dankbaar voor de MIR, want ik ben er echt van overtuigd dat ik door de MIR afgelopen februari eindelijk uit de depressie ben gekomen na 4 jaar, dus nogmaals bedankt, Mireille! Dankbare groet, Noor

  • Beste Noor,
   Fibromyalgie heeft veel te maken met het versterken van je eigenwaarde en het voelen van je eigen grenzen en die handhaven. Dat zit al in de 9 stappen verwerkt. Bij acute pijnen kun je de MIR-Methode EHBO meteen inzetten. Dan werk je er zelf hard aan mee. Veel geluk! En dankjewel voor je hartelijke woorden.
   In Rotterdam is nog geen MIR-Methode kring. Zodra er voldoende mensen bij elkaar zijn, kun je een MIR-Methode begeleider uitnodigen naar Rotterdam te komen.
   Groetjes, Mireille

   • Beste Mireille,

    Ik wil graag meedoen als er een begeleider naar Rotterdam komt.

    Groeten Sandra Hoogteijling
    Rotterdam

    • Hi Mireille,
     Wordt er in Rotterdam een MIR-kring opgericht,ik zal daar graag naar toegaan!
     Ben zelf uitermate enthousiast over de door jou ontwikkelde methode!
     Hartelijke groet, Irene.

     • Beste Irene,
      Nee nog niet. Je kunt wel een MIR-Methode in Rotterdam uitnodigen, maar dan moet je zelf een ruimte vinden en een MIR-Methode begeleider uitnodigen.
      Groetjes, Mireille

      • Ik zou ook graag in Rotterdam een Mir bijeenkomst bijwonen. Hoeveel mensen moeten er minimaal aanwezig zijn?

  • Inmiddels heeft Mireille de testen gedaan mbt Fibromyalgie ! Ik ben er met mijn zus (fibromyalgie ) geweest. Dus is het vast ergens te vinden in Mireille haar gegevens (na mei 2018)

 4. Dag Mireille,

  Sinds ongeveer 2 jaar doe ik de MIR-methode met veel succes. Ik begon op mijn 91e jaar, dus nooit te oud om te leren, blijkbaar. Het is moeilijk om anderen van deze goede resultaten te overtuigen (het is natuurlijk ook wonderbaarlijk!!)
  Ik mis in de omgeving van Arnhem een “kring’, om met anderen eens van gedachten te wisselen over de MIR-effecten. Is die er niet, of heb ik iets over het hoofd gezien. Ik heb wel geprobeerd contact op te nemen met Manon Spaan, maar daar krijg ik geen reacties van.Ben benieuwd naar je antwoord.
  Henk

  • Beste Henk,
   Ik zal het Manon eens vragen en anders zijn er mogelijk andere begeleiders die een keer naar Arnhem willen komen. Het kan ook zijn dat het door de zomerperiode allemaal stil ligt. Ik laat het je hier weten! En als er een kring is, komt die in de nieuwsbrief te staan.
   Overigens wel fan-tas-tisch dat je gewoon op je 91e begonnen bent en het jezelf hebt gegund! Als je je resultaten nog eens wilt vertellen op de Resultaten-pagina, dan graag! Dankjewel voor het omarmen van de MIR-Methode!
   Groetjes, Mireille

   • Beste Henk,
    Wanneer er in Arnhem een groep mensen bij elkaar is van zo’n 8 mensen, wil Manon naar Arnhem komen. Is het iets voor jou om mensen bij elkaar te brengen?
    Groetjes, Mireille

    • Beste Henk en Mireille,
     Ik woon ook in Arnhem en ben erg geïnteresseerd in een MIR-groep in Arnhem. Zolang er daar geen kring is, zou het misschien een idee kunnen zijn om gewoon af en toe bij elkaar te komen om de MIR samen te doen of erover te praten.
     Marja

     • Beste Marja,
      Wat het makkelijkste is, is om misschien je huiskamer ter beschikking te stellen en dan een MIR-Methode begeleider uitnodigen om langs te komen. Dan kun je toch een kring starten. Idee>
      Groetjes, Mireille

      • Nou mijn gedachte waren nog niet koud ,en lees ik dit . Precies hetzelfde zeg.
       Dit zou heel fijn zijn als dit ook op deze wijze zou kunnen plaats vinden. Wie weet komt dit nog wel een keer . Ik wacht af ,hier in de buurt is helemaal niets . Wie weet doe ik dit ook eens voorstellen in mijn aangepaste huis , ben rolstoelafhankelijk en heb alles bij de hand. Lieve groetjes allemaal , Helena

       • Beste Helena,
        Dat zou super zijn, als je dat zou willen doen! Kijk maar of het kan en of het goed voelt.
        Groetjes, Mireille

    • Dag, ik wil me graag bij een groep in de omgeving in Arnhem aansluiten. Graag verneem ik van u. Met vriendelijke groet. Marian Verheijen.

     • Beste Marian,
      Ik heb je bericht doorgestuurd aan een paar MIRrors die het ook graag zouden willen. Zij sturen je een email toe.
      Groetjes, Mireille

   • Dag Mireille,

    Dank voor je reactie op mijn vraag betreffende een kringbijeenkomst in Arnhem of omgeving. Het is voor mij erg moeilijk om zelf een kring te organiseren. Ik blijf dus nog maar even uitzien naar het moment dat het iemand uit deze omgeving (Arnhem of omstreken) lukt om iets op touw te zetten.
    Hartelijke groet,
    Henk

    • Beste Henk,
     Alle begrip! Dat is dan voor degenen die makkelijk kunnen organiseren! Zit je toevallig op Facebook? Dan kan er daar iemand in de MIR-Methode Besloten Groep een oproep plaatsen voor een kring in Arnhem. We blijven er gewoon op duwen, het zal vast wel een keer gaan lukken!
     Groetjes, Mireille

  • Beste Henk, wat bijzonder om te lezen dat jij op je 91e bent begonnen met MIRREN.
   Geweldig, ik zie dat jij goede resultaten hebt ervaren.
   Ook ik breng MIRmethode onder de aandacht, echter de mensen kennen het niet en weten naar mijn idee niet wat zij missen.

   Hoop dat jij uitgenodigd wordt voor een MIRgroepje in jouw woonomgeving.

   Vriendelijke groet,
   Elly (zelf een Mirror).07.02.2018

 5. Hallo Mireille
  Zou je in de komende nieuwsbrieven a.u.b. willen vermelden dat er in Zeeland Middelburg ook voortaan een MIR-kring is. We hebben al een fijne kring gehad en dat smaakt naar meer. We willen graag wat meer deelnemers.
  Bedankt alvast.
  Hartegroet raiza

  • Beste Raiza,
   Ja, doe ik! En hij stond er dit keer ook in, hoor! Elke keer als er een datum is, neem ik het op in de nieuwsbrief. En wat fantastisch dat jullie in Middelburg lekker begonnen zijn. Heeeel fijn!
   Heb het goed met elkaar!
   Groetjes, Mireille

  • Dag Raiza,
   Voor mij is het niet duidelijk ofer nog een kring in Middelburg is.
   Zou fijn zijn om elkaar te ontmoeten om met elkaar over de MIR te delen en verder uit te diepen.
   Groetjes Marloes

 6. Dag Mireille, Kun je iets vertellen over een Mir kring in Limburg, of Zuid-Limburg?
  Zijn er al mensen die hier een kring vorm geven?
  Harte-groet Nicole Senden

  • Beste Nicole,
   Ja, kijk eens bij de MIR-Methode begeleiders die in Limburg zijn. Je helpt hen ook door hen te mailen met de vraag dat je graag een kring zou (helpen) organiseren, bijvoorbeeld bij jou thuis. Soms is het vinden van een ruimte een drempel.
   Groetjes en dankjewel voor je enthousiasme!
   Mireille

  • Hallo Nicole,
   Ik ga al een hele tijd naar de MIR kring bij Ans in Bocholtz. Nu is de maand juli en augustus vakantie en denk ik dat er weer een georganiseerd wordt in september.
   Als je een keer mee wilt gaan laat het maar horen. Kun je met mij meerijden.
   Groetjes,
   José

   • Hallo José,
    Ik heb nu een dikke maand de MIR-methode gedaan en wilde eens met een mirbegeleider contact opnemen. Misschien is ze nu toch nog in juli en augustus buiten die Ring te bereiken. Heb wel belangstelling bij jullie in te steken. Veel groetjes, Petra uit Heerlen

 7. Hallo Mireille

  In Middelburg start MIR-Methode begeleider Lieve Adriaense op 5 juli 2017 om 19.30u een MIRkring
  Info en aanmelden kan via mij. raibrode@hotmail.nl tel. 06 30081275.
  Hartegroet raiza

  • Wat leuk Raiza! Ik voeg het toe aan de nieuwsbrief van morgen en ik zet het op Facebook.
   Heerlijk, zo’n kring in Zeeland, dankjewel voor het organiseren!
   Groetjes, Mireille

 8. Hoi Mireille,
  Is er in Helmond ook nog een kringgroep? Ik zie dat deze doorgestreept is?

  Groetjes Jacqueline

  • Beste Jacqueline,
   Als het is doorgestreept, komt dat doordat die datum voorbij is. Je kunt gerust de betreffende begeleider een bericht sturen en vragen wanneer de volgende kring wordt georganiseerd!
   Groetjes, Mireille

  • Hoi Jacqueline,

   Er is zeker een MIR kring in Helmond, bij Berna Smit. Zij organiseert iedere maand een kring, de ene keer op maandag, de andere op vrijdag. Ik kom er heel graag, fijne groep en geweldige begeleiding door Berna! Misschien tot ziens?
   Groetjes, Marie-Astrid

 9. Hoi mireille,ben sinds kort begonnen met mirren,mijn vragen zijn hoe vaak per dag je dit mag herhalen en of de MIR-Methode ook helpt tegen oorsuizen, heb daar sinds 4weken last van na een lange stressvolle periode in m’n leven.
  Graag bob

  • Beste Bob,
   Je doet de MIR-Methode hooguit 2x per dag. Vaker hoeft niet. Zie ook de veel gestelde vragen hierover. We hebben een paar voorzichtige eerste meldingen dat het oorsuizen af en toe helemaal weg is. Ik verheug me op de eerste berichten dat het echt helemaal over is! En voor jou: eerst de stress uit je systeem, dan zal je op vele fronten opknappen, verwacht ik!
   Groetjes, Mireille

 10. Beste Mireille,

  Ik ben je dankbaar voor de MIR Methode en ik wil je graag vertellen wat ik momenteel ervaar.

  Ik ben rond december begonnen met de MIR en doe het nog elke dag en blijf het ook doen, dat is zeker.

  Sinds een dag of 10 heb ik, nagenoeg géén opvliegers meer, zelfs niet meer in de nacht en ik ben er van overtuigd dat het door de MIR methode komt.

  Sinds gister is mij duidelijk wat mijn missie is, heb ik meer meer energie en voel me weer helemaal in het leven staan.

  Ik blijf de MIR doen en vertel ook aan anderen over de MIR in de hoop dat het ook voor hen zal aanslaan.

  Nogmaals dank en ik hoop dat ik met deze mail weer andere mensen mag bemoedigen een aanzetten om te gaan MIRren.

  Warme groet,
  Noor

 11. ik wil in Huizen NH een MIR-Methode kring starten wat moet ik er voor doen. In de tuin staat een om gebouwde garage waar ongeveer tien personen in kunnen.
  Groetjes Greet

  • Greet, is het wel een beetje gezellige ruimte? Als dat zo is kom ik graag een keertje naar Huizen hoor, neem gerust contact op.

  • Hallo Greet,

   als je in Huizen gaat starten, wil ik me graag aansluiten. Ik woon ook in Huizen.
   Groetjes, Anneke

 12. Het zou geweldig zijn als er binnenkort ook een MIR-Methodekring in Breda komt. Ik mir al bijna 1,5 jaar en ben heel tevreden!
  Groetjes,
  Eva

 13. Hi Mireille,

  Iemand deed een voorstel om de MIR methode op 2 vaste tijden pers dag te gaan doen om 7.00 en 22.00, is dat ook al in werking….of??? Wij zouden ons ook graag willen aansluiten om de groep en ook zo de heling te versterken.

  Warme en dankbare groet, Marylou en Noor

  • Beste Noor,
   Dat weet ik ook niet precies. We zijn wel bezig geweest met een stopwatch op de website, zo’n aftelklok. Ik zal dat weer even oppakken. Dank voor het herinneren!
   Groetjes, Mireille

 14. Hi Mireille,

  Mijn vriendin en ik doen al een maand of 2 jouw MIR Methode, maar wij leven allebei van de bijstand en zouden er toch graag dieper in door willen gaan, heb je nog mogelijkheden voor ons. Verder kan ik ook geen MIR begeleider of groep in Rotterdam vinden, het kan toch niet zijn dat er in Rotterdam nog niets is? Graag verneem ik wat de mogelijkheden voor ons zijn.Mijn vriendin en ik hebben nog niet zoveel baat gehad bij de MIR methode, maar we zijn volhardend en blijven het doen, omdat we graag iets willen bereiken. Warme groet, Noor

  • Beste Noor,
   In Rotterdam zit bij mijn weten geen MIR-Methode begeleider. Je zou een begeleider uit een naburige stad kunnen vragen om een kring te begeleiden bij jullie. Zoek even op postcode.
   Groetjes, Mireille

  • Beste Maria,
   Zo uit mijn hoofd weet ik het niet. Je kunt dan kijken bij de postcodes. En je kunt altijd een begeleider van een eindje verderop uitnodigen voor een kring.
   Groetjes, Mireille

 15. Hallo allemaal,
  Ik zou ook graag naar een bijeenkomst gaan. Ik woon in Hoorn. Ik heb interesse om ook bijeenkomsten te gaan organiseren met een vriendin. Ben net begonnen de methode toe te passen. Lieve groet Linda

  • Beste Linda,
   Je kunt altijd een groep mensen bij elkaar brengen en dan een MIR-Methode begeleider bij jou thuis uitnodigen!
   Groetjes, Mireille

  • Hai Linda,

   Je wilt graag naar een MIR-Kring? Ik ben Henny Bruins MIR-Methode Begeleider in Lelystad. Ik geef hier kringen en in Dronten. Wanneer je meer info wilt of event. een MIR-Kring op locatie dan mag je contact met mij opnemen: 06-22111621
   Henny Bruins

 16. Hallo Mireille,
  Ik zie in de buurt van Hengelo geen enkele kringbijeenkomst gepland.
  Komt die nog?
  groetjes

  • Beste Erna,
   In de buurt van Hengelo woont geen MIR-Methode begeleider. Je kunt wel een MIR-Methode begeleider bij jou thuis uitnodigen!
   Groetjes, Mireille

   • Beste Erna,
    woon je in de buurt van Hengelo Gelderland of Hengelo Overijssel?
    Misschien kun je even contact met me opnemen?
    Email is info@erevna.nl
    Hartelijke groetjes,
    Marja Kikstra
    MIR-Methode begeleider

 17. hoi mireille, hoe komt dat de naam van cathelijne van deuren in wijchen niet meer voorkomt tussen de begeleiders? vorige jaar ben ik bij aar geweest en nu wilde ik weer contact met haar nemen maar haar naam is van de lijst verdwenen, en ook haar telefoon werkt niet meer.ik woon in nijmegen.

  • Beste Livia,
   Cathelijne neemt een periode van rust vanwege privéredenen.
   Groetjes, Mireille

  • Deze mail zegt, dat mijn reactie al is geplaatst…dat is NIET zo – ik heb nog nooit gezegd, dat ik in Boekelo bij Hengelo wel een MIR- bijeenkomst wil organiseren. Hopelijk wordt dit bericht wel geplaatst,

   Annelies

  • Beste Farida,
   Mail of bel naar de begeleider in Amstelveen en je krijgt het adres.
   Veel plezier!
   Groetjes, Mireille

 18. Beste,

  Ben nu 9 maand in Scheiding van mijn vriend. Dus met ander woorden die de MIR en MOM al 9 maand onder toezicht van Sigrid Goossens. Nu ik er goed ben uitgekomen wil ik graag zelf MIR begeleister worden om mensen te helpen om hun leven naar de goede richting te zetten . Kan je aub nog ze een opleiding opstarten ? Weet van Sigrid dat er meer mensen zijn die dit graag willen … Hoop van harte op goed nieuws Alvast Dank

 19. Hallo Mireille,Is er bij mij ook een kring.Ik woon in Hoek van Holland,en ben 80 jaar.Doe al ruim een jaar je methode,maar voel nog geen verbetering.Heb geen auto , en ben aangewezen op vervoer op maat.
  Bedankt voor alle mooie mails die ik krijg.Lieve groet,Mickey.

  • Beste Mickey,
   Wat jammer dat je er nog niks van merkt! Misschien dat een kringavond inderdaad wat versnelling kan brengen. Ik zal Elizabeth Baart eens vragen. Zij is -dacht ik- MIR-Methode begeleider in Rozenburg.
   Groetjes en ik hoop dat het je nog een keer verlichting mag brengen!
   Mireille

  • Hallo Mickey, ik heb jouw vraag aan Mireille ook gelezen. Ik ben MIR-Methode begeleider en ben recent verhuisd naar Rozenburg. Momenteel staat er nog geen kring gepland want we zijn nog aan het verbouwen. Mogelijk zal er een in de 2e helft van oktober zijn. Heb je daar wat aan? Als.je wilt dat ik je op de hoogte breng van een datum, stuur dan een mailtje naar ecbaart@ gmail.com. Hartegroet Elizabeth Baart

  • Hallo Mireille,

   Zou ik kunnen aan aansluiten bij de kring in de buurt van Rotterdam???

   Hartelijke groet
   an

   • Beste An,
    Neem contact op met een MIR-Methode begeleider in de buurt van Rotterdam.
    Groetjes, Mireille Mettes

  • Beste Ria,
   Je kunt dan het beste contact opnemen met een MIR-Methode begeleider die het dichtst bij jou in de buurt woont en haar uitnodigen om een kring bij jou thuis te organiseren (als jij dat zelf ook wilt, tenminste.)
   Groetjes, Mireille

 20. Dag Mireille,
  Sedert augustus ben ik dagelijks bezig met de MIR-methode. Om het één en ander nog wat bij te sturen was ik onlangs bij een MIR-begeleidster hier in België. Na afloop van de sessie voelde ik dat ik dit werk zelf ook wil doen! Zoveel interessante en boeiende achtergrondinfo! Ik ben zelf ook coach en zou graag de MIR-methode in mijn werk integreren. Helaas geef je geen opleidingen meer voor MIR-begeleiding… Kan de begeleidster waar ik bij was mij opleiden? Of wordt er toch nog ooit een opleiding gegeven? Liefst dan in België zodat ook hier de mensen die verder willen gaan met de MIR-methode nog kunnen aansluiten. Ik hoop het!
  Lieve groet, Reine uit West-Vlaanderen, België

  • Beste Reine,
   In september wordt er weer een cursus ‘coachen met de MIR-Methode’ gegeven. En op de ‘Be the MIRror’-lledenwebsite staan er fragmenten uit die cursussen. Wat fijn dat je er zoveel belangstelling voor hebt!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

  • hey Reine en Mireille
   ben zelf ook uit West-Vlaanderen en vraag mij af of er hier ook kringen worden georganiseerd ???

   ik doe nu meer dan 2 maanden de MIR-methode en zou graag ervaring willen uitwisselen

   groetjes Rita

   • Beste Rita,
    Je kunt dan het beste contact opnemen met een MIR-Methode begeleider die het dichtst bij jou in de buurt woont en haar uitnodigen om een kring bij jou thuis te organiseren (als jij dat zelf ook wilt, tenminste.)
    Groetjes, Mireille

   • beste, ik woon in West-Vlaanderen en zou het wel fijn vinden om ervaringen uit te wisselen. Ik doe de MIR-Methode al een kleine maand.

    • Beste Sabine,
     Dan zou je een keer naar een kring van Lieve Adriaense nabij Antwerpen kunnen gaan. Houd de nieuwsbrief in de gaten wanneer er weer een kring wordt georganiseerd! En veel plezier met het ontmoeten van andere MIRrors!
     Groetjes, Mireille

     • Beste Sabine,

      Op 5juli Is er een mir-kring in Rumbeke-Roeselare.
      Welkom!
      Neem contact met Sigrid Goossens (Mir begeleidster)

 21. Graag wil ik me aanmelden bij een MIR kring in Enschede, want dat is het dichtst bij Almelo. Vanwege drukke werkzaamheden ’s ochtends kan ik niet om 10.00 u. of 10.30 u. aanwezig zijn. Wel zou ik in de namiddag of avonduren kunnen. Is hiervoor een oplossing te bedenken, of… ?
  Ben zelf MIR Coach, kan ik een training volgen bij jou Mireille.. en misschien is dit ook wel iets voor de andere coaches, dat ikzelf in Almelo aan de slag kan gaan?
  Hoor het graag,
  veel liefs en een hartelijke groet,
  liefdevol en fanatiek MIR Methode gebruikster uit Almelo

  • Beste Marja,
   In september is er weer een cursus ‘Coachen met de MIR-Methode’, bedoel je die? Ik ben aan het kijken of ik coaches ook kringen kan laten organiseren. Dat hangt af van hoeveel vraag ernaar is en of de kringen bij de MIR-Methode begeleiders overvol zijn. Ik laat het je weten als dat zo is.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

   • De Coach opleiding heb ik gedaan en het was super (leuk en gaaf en leerzaam en nog veel meer!!), zou dus best nog een keer willen maar Bruintje heeft ook nog andere paden te bewandelen, die betaald moeten worden, dus helaas! Ja, Mireille, ik bedoel een kring organiseren door de Coach en dan wel graag een extra stukje begeleiding van jou hiervoor, daar wil ik graag een dag of wat voor terugkomen! Liefs van Marja

    • Beste Marja,
     Nee, een tweede keer die opleiding doen, hoeft natuurlijk niet! Ik ga kijken hoe ik een en ander wil organiseren. Als het er dan is, krijg je als oud-cursist vanzelf een email in je brievenbus.
     Groetjes! Mireille

  • Beste Marja,

   Heel graag doe ik met je mee met een MIR – kring
   ik kan naar Almelo komen. Ik woon in Boekelo. Het kan ook bij mij thuis.

   Groeten, Annelies

 22. Het lijkt me geweldig om de MIR-methode Kring bij te wonen. Jammer dat er bij mij in de regio (Goes) nog geen MIR-methode Kring is. In heel de provincie Zeeland niet. Met een paar vriendinnen die ook Mirren en in een kringetje zitten en samen de MIR regels zeggen is niet genoeg lijkt me? Zijn er überhaupt MIR begeleiders in Zeeland?

  Lieve groet!

  • Hoi Evelyne,
   inderdaad, geen groepen in Zeeland en Zeeuws- Vlaanderen, waar ik woon, in Terneuzen…..jammer
   Groetjes Marion

   • Beste Evelyne en Marion,
    Lieve Adriaense, MIR-Methode begeleider in Antwerpen heeft me laten weten dat ze met plezier naar Zeeland wil komen om een kring te leiden. Ik ga jullie ook even persoonlijk mailen om te kijken of ze dat bij een van jullie thuis mag doen.
    Groetjes, Mireille

 23. Hallo Belgische MiRrors!

  Op 15 februari 2016 is er van 10.00u – 12.00u een MIR-Kring in Geel, België Aanmelden bij info@hartsnaar.nl Voor wie dat wil is er de mogelijkheid om een MOM (MIR op Maat) te laten maken.
  In april kom ik bij voldoende aanmeldingen naar Kortrijk, aanmelden graag via bovenstaand adres.
  Lieve groet en hopelijk tot gauw!
  Ans Koch

  • Spijtig dat ik de MIR kring in Geel gemist heb. Ik wil namelijk graag eens deelnemen aan een kring, en blijkt nu dat er eentje was in mijn gemeente. Hopelijk komt dit nog eens in de buurt.

 24. Dag Mireille, Wanneer komt er weer een kring in Schiedam?
  En is het misschien een goed idee om de MIR-methode met heel veel mensen thuis op dezelfde tijd te gaan doen? Misschien om 7.00 uur ’s morgens of 22.00 uur ’s avonds? Dan kunnen nog veel meer mensen hun energie bundelen.
  Bedankt voor je artikelen, ik ben er vaak blij mee, en heb het idee dat ik de laatste tijd flinke vorderingen maak in vooral loslaten van oude trauma’s.

  • Beste Lidwina,
   Dan moeten we de begeleider in Schiedam even aanmoedigen! Ik vind jouw idee om op een vast tijdstip de MIR-Methode te doen best wel een goed idee. Mensen die dat willen, kunnen dan aanhaken. Ik zal het overdenken en het aankondigen. Dank voor je mooie idee!
   Groetjes, Mireille ❤️

   • Ik vind dat een mooi en laag drempelig idee om een tijd af te spreken en dan thuis maar toch tegelijkertijd de MIR-Methode te doen

 25. Ik heb een paar jaar geleden de cursus in Amsterdam gedaan maar ben inmiddels verhuisd naar Hilversum.
  Is er in Hilversum een kring of iemand die de cursus geeft?

  • Dag Maria,
   Ook ik zou het fijn vinden als er een kring is in het Gooi. Ik woon in Blaricum en heb ruimte om een kring te ontvangen, nu nog een trainer!
   Groet, Evelien

    • Hoi Maria, Evelien en Karlijn!
     Ik woon ook in Hilversum en sluit me bij jullie aan !

     Gezellig !
     Groetjes Yvonne

   • Beste Maria,

    Ik ben een begeleider in Amersfoort, en ik wil best bij jou in Blaricum een kring organiseren. Het mag evt. ook bij mij in Amersfoort (Vathorst). En als anderen het lezen, dan kunnen jullie mij per mail : zita@sphr.nl een bericht sturen!
    Misschien tot ziens! Zita Bakker

    • Graag sluit ik me aan bij een kring in Huizen of Blaricum.
     Lees hier verschillende verzoeken over. Is er al een gestart?
     Hoor graag er over.
     Hartelijke groet,
     Ans

     • Beste dames uit Huizen, Blaricum en Hilversum,

      Ik ga in oktober weer met een nieuwe groep beginnen in Amersfoort (Vathorst). Jullie kunnen bij mij aansluiten als jullie dat willen. Vinden jullie het te ver, dan kan ik evt. met hulp van ruimte bij een van jullie het organiseren. Als jullie mij een mail sturen: zita@sphr.nl dan kan ik het verder regelen. Dat gaat helaas niet via dit communicatiekanaal. Ik hoor graag van jullie! Zita Bakker, MIR-begeleidster Amersfoort

 26. Super dat er nu ook in Limburg deelgenomen kan worden aan de MIR-Methode Kring.
  Kreeg gisteren pas de mail, heb Jacqueline benaderd en hoop 10 dec nog te kunnen deelnemen.
  Mocht dit niet lukken dan verheug ik me op de eerstvolgende datum 14 Jan 2016.
  Groet Marie-louise

   • Hallo Daniella,
    Ik lees nu je bericht met de vraag waar in Limburg de Kring is. Deze is in Linne. De volgende Kring is 14 juli. Je kunt je aanmelden via jacqueline@mahamudra.nl
    Ik hoor het graag van je.
    ZonneGroet,
    Jacqueline

    • Dank je Jacqueline,
     Ik heb inmiddels ook contact met een mirbegeleidster dichter in de buurt.

     Hartelijke groet,
     Daniella

 27. Dag Mireiile, is ee een kring in Den Haag? En, hoe kan je een kring begeleiden?
  Ik houd van jouw positieve benadering, met vriendelijke groet,
  Willeke

  • Beste Willeke,
   Kringen worden begeleid door MIR-Methode begeleiders. Je kunt ze wel uitnodigen in jouw ruimte. In Den Haag zijn er meerdere begeleiders en het is nog even kijken wie het gaat organiseren, maar het is in de maak!
   Groetjes, Mireille

     • Beste Marlies en Irene,
      Binnenkort begint er een kring in de omgeving van Scheveningen, Den Haag. Bij Linda van Reijn. Houd de nieuwsbrief in de gaten!
      Groetjes, Mireille

 28. Hallo Mireille,
  Worden er ook MIR kringen georganiseerd rondom of in Groningen/
  Vriendelijke groet,
  Mattie

   • Hallo Mattie. een tijdje gelden zij 4 dames uit Groningen in de auto gestapt en naar Ommen gereden. Voel je welkom zolang er nog geen kringen in Groningen zijn. Ik wil ook naar Groningen komen indien gewenst.
    Margreet Pielage. MIR-Methode begeleidster/ trainer.

   • Hallo Mattie, zolang er geen kring in Groningen is kan je ook in Lemmer bij mijn MIR-Methode kring of naar Joure naar de kring bij Ingrid Meulenkamp.
    Ik kan ook een keer naar Groningen komen voor een kring bij je thuis met een groepje. Marjoleine Benjamens MIR-Methode begeleider

  • Beste Mattie,

   Ik lees daarnet jou berichtje….fijn. Ik woon in Stadskanaal, en zoek ook een MIR-kring
   in Stadskanaal of directe omgeving. Vervoer is namelijk voor mij een probleem. Korte
   afstand, ca. 10-15 min. kan ik rijden, enkel overdag. Maar verder…..nee. Dus mijn
   mogelijkheden zijn beperkt. Misschien dat je inmiddels al het 1 en ander geregeld of
   aangeboden hebt gekregen, maar zou graag van je horen.
   Harte-groetjes van
   Nelleke

  • Hoi Mirelle ook wil ik mij graag aansluiten in een kringgroep in de provincie Groningen. Bestaat er al een kringgroep?

   Vriendelijke groeten,Loes.

 29. Hallo iedereen, ik heb vandaag kennis gemaakt met de MIR-Methode en ook al ben ik momenteel alleen aan lezen erover, voel ik toch de kracht ervan ! Helaas… zoals zo vaak, geen groep in west-vlaanderen Belgie… dus ik denk om eerst zelf te werk te gaan en dan een groep te organiseren… als alles goed gaat, misschien ook mee geven met klanten die om massage komen… hartelijk dank om dit ter beschikking te stellen ! en dan nog gratis !

  • Beste Debby,
   Er zijn nog kringen in West-Vlaanderen in de maak, dus als je nog even wilt wachten! En de kringen worden begeleid door de MIR-Methode begeleiders. Je kunt er wel altijd een opbellen of ze bij jou de kring wil komen doen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

  • Mijn woonplaats is Spa, maar ik zou best 1 x per maand een kring willen houden in bijvoorbeeld Hasselt. Dat is 1 uur rijden en dat gaat nog. Als begeleider heb ik dan wel een ruimte nodig om de kring te houden en natuurlijk enthousiaste en nieuwsgierige Mirrors 🙂

   • Woon dicht bij Hasselt in Belgie en zou het fijn vinden om kennis te maken met de MIR methode.Ik heb al jaren schildklier problemen.

  • dag Debbie, ik woon ook in West-Vlaanderen en zou het fijn vinden om met mensen in contact te komen doe ook de Mir methode beleven. Hou me zeker op de hoogte.
   Lena

   • Beste Lena, ik woon ook in West-Vlaanderen, namelijk in Roeselare en zou ook graag in contact komen met mensen die Mirren. Els

 30. hi Mireille,hoeveel mensen gaan er in zon groep of hangt dat af van hoeveel mensen degene die zijn ruimte ter beschikking geeft wil ontvangen?

  • Beste Babs,
   Ja, dat hangt af van de grootte van de ruimte. Meestal zo rond de 10, sommige groepen zijn groter, sommige kleiner.
   Groetjes, Mireille

 31. Beste Mireille,
  Ik doe de MIR methode nu 2 maanden en ik moet zeggen dat het me goed doet.Ik blijf het doen en hoop dat er binnenkort ook een kring komt in Breda.Succes met je werk!

 32. Zo’n kring in Haarlem zou helemaal te gek zijn!
  Alhoewel Amsterdam hemelsbreed niet ver van Haarlem ligt, is het met openbaar vervoer (fiets, trein, bus, tram) toch een hele onderneming.
  Ik ben al een aantal jaren voor mezelf regelmatig met de MIR-Methode bezig en ik heb al veel bijzondere dingen meegemaakt, maar ook de mensen om me heen die ik de MIR-Methode heb doorgegeven hebben mooie en super positieve ervaringen.
  Irene

  • Beste Irene,
   Kijk ook even naar Heiloo. Dat is misschien makkelijker bereikbaar voor je. Dankjewel dat je zo fantastisch mee helpt met het verspreiden van de MIR-Methode! ❤️ En nog fijner dat de mensen om jou heen ook zoveel aan hebben gehad!
   Groetjes, Mireille

  • Ik heb 1 jaar geleden een paar maanden de MIR-Methode gedaan ik ben er toen mee gestopt en 14 dagen geleden weer mee begonnen vanwege darmproblemen en algeheel niet goed voelen.
   Ik woon in Haarlem en zou het geweldig vinden als er een groep in Haarlem wordt opgestart.

 33. Dag Mireille.
  Wat een fantastisch idee.
  Weet je ook al of er in Apeldoorn iets opgezet is of kan worden?
  Ik ken zo al een aantal mensen die hieraan mee zouden willen doen.
  Je woont tenslotte ook in Apeldoorn , ik hoop dat je daar een idee over hebt !
  Een lieve groet van Riek

  • Beste Riek,
   Ja, die is in de maak! Ik zet het in de nieuwsbrief als het gepland is.
   Groetjes! Mireille

   • Hoi Mireille.Fijn om te horen !
    Mochten jullie geen ruimte kunnen vinden ,ik heb een grote kamer.Zie maar !
    Groetjes Riek.

    • Beste Riek,
     Dankjewel! Dat is goed om te weten! Ik wacht nog even het sein van de Apeldoornse begeleider af.
     Groetjes, Mireille

   • Beste Marja,
    In maart komt er een MIR-Methode-kring in Apeldoorn. Het duurt nog even, maar dan is er een ruimte beschikbaar. Ik ben het met Riek aan het plannen. Ik geef het zo snel mogelijk aan Mireille door, zodat het op de website kan!
    Groetjes, José

 34. Mireille, merk je wel dat je een heel grote familie krijgt met al deze enthousiaste mensen? Tenminste dat gevoel krijg ik hiervan. Je word hier blij van. En ik heb al 4 weken genoten van de methode. Hoop nog lang mee te kunnen doen. Veel liefs van Tea

  • Beste Tea,
   Dat is ook mijn grote wens! Dat er allemaal zoemende energie-kringen gaan ontstaan van mensen die graag bij elkaar zijn. Samen groeien, elkaar steunen, weten dat je niet de enige bent die WEL gelooft in zelfheling, die WEL gelooft in een fijnere wereld. Met z’n allen kunnen we het aan!
   Groetjes, Mireille

 35. Binnenkort worden ook in Noord-Limburg MIR-Methode kringen georganiseerd. Blijf op de site kijken Lieve groet, Anita

 36. Ik doe de MIR methode nu al enkele maanden en ik voel me net een ui waar allemaal schilletjes van af gepeld worden. Af en toe stoot ik op onrustige laagjes met heftige emoties, andere lagen zijn al veel steviger en geven rust en vrede. het lijkt me geweldig om met anderen dit te ervaren en te delen. Ik voel me gelukkig , dat bij mij in de buurt Alkmaar/Heilo avonden georganiseerd worden. Ik ga me zeker opgeven. Bedankt voor dit mooie initiatief!

 37. Dat klinkt goed. Ik ga er zeker eentje bezoeken. Misschien wel samen met mijn broer of zus.
  Veel succes met de kringen en met het ondersteunen van de wereldvrede.
  Liefs van JoJo

 38. Geweldig idee Mireille, ik zou het fantastisch vinden als er ook een kring in Utrecht komt.
  Ik ga er zeker aan deelnemen, lijkt me heel fijn met anderen van gedachten te wisselen.

  groet, Maas

 39. Kei goed idee!!!!
  Wanneer komt de eerste kring in Eindhoven of in de buurt daar van???

  Fijne dag!
  Ellen

  • Is er, inmiddels, een MIR-kring in Eindhoven?
   Zou dit graag weten, en doorgeven!

   Warme groet,
   Astroloog Annie.

 40. Hallo ,
  Een goed idee maar ik mis de woonplaats bij diegene die een kring organiseren….ik weet niet of er iemand in mijn buurt zoiets organiseert.
  ( Limburg )

  Groetjes

  • Hallo Diana,
   Ik organiseer een MIR-Kring op donderdag 8 oktober, donderdag 12 november en donderdag 10 december.Ik woon in Linne, een plaatsje in Midden-Limburg.
   Kijk even bij de datums hierboven. Daar kun je mij vinden.
   ZonneGroet,
   Jacqueline

  • Hallo Diana,

   In Zuid-Limburg organiseer in op dinsdagavond 3 november en dinsdagmiddag 10 november een MIR-kring. Locatie Voerendaal. Misschien is dat voor jou in de buurt?
   Groet van Ans

  • In noord-Limburg, in Meerlo(bij Venray), wordt op donderdag 27 oktober een MIR-Methode Kring gehouden. Inloop 19.00 uur, start 19.30-21.00 uur. Van harte welkom, graag Opgeven: anita@ommeslag.nl

 41. Beste Mireille,

  Ik las iemand die z’n huiskamer wel beschikbaar wilde stellen! Bij mij zou dat ook wel kunnen in Leiderdorp. Dus als dat de MIR-Methode begeleiders in het westen/de Bollenstreek helpt, dan hoor ik het graag!

  Groetjes, Renske

  • Graag zou ik me willen aansluiten in Leiderdorp. Ik woon zelf in Leiden. Dit zou ideaal zijn. Ik lees wel wanneer een avond georganiseerd wordt. Alvast bedankt. Warme groet. Mariet. 🙂

 42. Lieve zuid-Limburgse geïnteresseerden!
  Geef me even de tijd om een locatie te organiseren, en dan zal ik proberen om in november een
  kringavond te realiseren.
  Dus eventjes geduld nog, en houdt deze site in de gaten.
  Het komt eraan!!!
  Liefs van Ans Koch, Voerendaal

 43. Beste Marije,
  Wat een goed idee een MIR methode kring! Is het mogelijk dat elke begeleider, op plaatselijk niveau, een dergelijke kring bijeenkomst organiseert? Uit bovenstaande reacties blijkt er meer behoefte aan te zijn.
  Met vriendelijke groeten en hopend op uitbreiding…, Eef

  • Beste Eef,
   Er zijn zo’n 100 MIR-Methode begeleiders in Nederland en Vlaanderen en velen van hen gaan nog data plannen, dus er komt nog meer!
   Groetjes, Mireille

   • Hallo Mireille,
    Ik heb jou vanaf je eerste dag in de kleding winkel in Apeldoorn gevolgd en zelf ook al heel vaak de MIR-Methode toegepast. Ik ben Voetreflex therapeute en heb dus nooit jou opleiding voor de MIR-Methode gevolgd maar wel je nieuws brieven. Is het mogelijk dat ik toch die huiskamer bijeenkomsten ga geven? Het lijkt me leuk om op deze manier ook een steentje bij te dragen aan de al gehele bewust wording. Ik woon in Ede en heb een best grote huiskamer.
    Vriendelijke groeten Marianne Gerritsen

    • Beste Marianne,
     Wat fantastisch dat je de MIR-Methode zo hebt omarmd, dankjewel! Wat fijn dat je ook een kring wil gaan doen. Helaas worden de kringen alleen georganiseerd door MIR-Methode begeleiders. Mochten de MIR-Methode begeleiders rond Ede een ruimte zoeken dan zal ik ze doorverwijzen naar jou.
     Groetjes, Mireille

 44. Dit is inderdaad een heel leuk idee. Ook ik vind het jammer dat er bij mij in de buurt (Utrecht) nog geen MIR-methode kring is.
  Heel veel succes gewenst.

 45. ik vind het jammer dat alles door gaat in Nederland en niets in België zijn er geen MIR-methode begeleiders in België?

  • Beste Dorine,
   Kijk nog eens goed naar de lijst met data? En er zijn nog data komende, dus nog heel even wachten!
   Groetjes, Mireille

   • dag lena en debbie er is een mirrkring in west vlaanderen in zwevezele
    dat ligt dicht bij roeselare .Dit wordt gegeven door de mirrbegeleister
    SIGRID GOOSSENS zie bij de mirrbeleiders BELGIE EN KONTAKTEER HAAR .
    Pas op het gaat al door donderdag morgen 9 JUNI .Kijk ook bij de mirrkringen .

    groetjes marie josephe

 46. ik zou heel graag aan zo’n kring deelnemen, maar ik zie nog geen enkele in de omgeving van Leusden of Amersfoort.
  Ik wil ook graag mijn woonruimte ervoor ter beschikking stellen, maar ik ben geen MIR- begeleider.
  Is er een begeleider in deze omgeving met wie ik samen iets kan opzetten?
  Ik hoor het graag!
  Harte-groet,
  Louise.

  • Beste Louise,
   Zou je eens willen kijken bij de MIR-Methode begeleiders rond Utrecht? Het zou zomaar kunnen dat ze graag in jouw woonruimte willen. Misschien dat je een van hen wilt bellen om te overleggen?
   Groetjes, Mireille

  • Beste Louise,

   Ik heb mij net aangemeld met een datum: vrijdag 30 oktober in Amersfoort (Vathorst). Je bent van harte welkom!

   groet, Zita Bakker

 47. Mireille,

  Héél goed idee dit!.Gedeelde kracht is dubbele kracht!
  Ik ga ervan uit,dat er in de regio Leiden/Den Haag/Rotterdam nog een bijeeenkomst toegevoegd wordt (Law of attraction) en dan ben ik erbij!
  Dankjwel en succes met alles.
  Xandra

 48. Ik pas de MIR-methode sinds 4 weken toe en voel me er goed bij dus ik wil er zeker verder mee gaan.

  Deelnemen aan een Kring lijkt me erg fijn, maar … ik zie geen bijeenkomsten in Vlaanderen? Zo jammer.

 49. Hallo mireille,
  Wat een goed idee!
  Alleen jammer, dat er geen lokatie is in het westen van het land, regio Amsterdam! Zit dat er misschien nog aan te komen?
  Hartelijke groet,
  hanneke

  • Beste Hanneke,
   Ja hoor, die zijn in de maak! Leuk dat je zo enthousiast bent!
   Groetjes, Mireille

 50. Ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam toen ik jouw bericht over de kring las. Voor mij altijd een signaal dat het goed is voor mij. Ik zou het geweldig vinden als er ook zo’n kring komt in de omgeving Nijmegen!

  • Beste Anja,
   Ja, ik heb ook al berichten gehad van mensen dat deze kringen ook echt iets moois teweeg gaan brengen. Ik ben zelf ook benieuwd! Ik verwacht nog data van rond Nijmegen!
   Groetjes, Mireille

 51. Hier nog iemand die het fijn zal vinden als er rond Leiden een MIR-methode Kring komt. Dan ben ik er ook bij!

 52. Wat een goed idee!!
  Ik woon in Krommenie. Ik zou graag in de regio zaanstreek/waterland een kring vinden.

 53. Een geweldig idee. Ik woon op Voorne en Putten, dus geen kring onder begeleiding kunnen vinden. Maar ik hou de berichten in de gaten.
  Thuis kan je het ook doen toch…misschien op een vast tijdstip? Zodat je weet dat er nog meer MIRrers zijn die voor de vrede deze methode doen….

  • Lineke ik woon ook op Voorne-Putten misschien kunnen we samen wat samenstellen. Het is ook zo jammer dat er geen nieuwe opleidingen gegeven worden, ik had de MIR-methode graag hier op de Zuid-Hollandse eilanden aan willen kunnen bieden.

 54. Ik denk dat deze methode nu erg goed zou zijn voor veel mensen en ook voor mij. Terug naar mezelf spreek me heel erg aan en ook omdat door te kunnen geven.
  Is er in de Den Bosch nog geen MIR-kring? In Palaya Boekhandel worden veel cursussen aangeboden, misschien een idee omdat eens te informeren. gr. Joke

  • Beste Joke,
   Leuk idee! Dankjewel voor de tip. Ik geef het door aan de begeleiders.
   Groetjes, Mireille

 55. Misschien is t handig als er plaatsnamen bij de kringleiders staan , dit zoekt gemakkelijker.

  Groet Elly

 56. Als er een kring in Amsterdam komt ben ik er helemaal klaar voor en e.t bereid te assisteren…!

  • Beste Adriana,
   Neem dan vooral contact op met Diana Ensing of Ronald de Waal. Zij zitten in Amsterdam. En wie weet kunnen ze je hulp gebruiken.
   Groetjes, Mireille

 57. Daar kijk ik naar uit! Woon wel in Maastricht, komt er ook snel eentje deze kant uit?
  Groetjes Maria.

  • Hallo Maria,
   Ik neem mij de vrijheid om op jouw bericht te reageren. Donderdag 8 oktober om 19.30 uur is bij mij een MIR-Kring bijeenkomst. Kijk even bij de data dan zie je hoe je contact met mij moet leggen.Ik woon in Linne bij Roermond.
   ZonneGroet,
   Jacqueline

  • Beste Kathleen,
   Ja, in Vlaanderen komen ook nog kringen. Er is er inmiddels een gepland bij Nadine Hautem. Kijk voor andere data bij de MIR-Methode kringen. Ik zal ze ook op Facebook aankondigen.
   Groetjes! Mireille

  • Beste Dorien,
   Nog heel even wachten, want er zitten veel begeleiders in het westen, maar ze moeten het nog even organiseren. Komt goed!
   Groetjes, Mireille

 58. Super idee. Met begeleider is er wel een leiding en wordt de groep goed gestuurd. En met heling naar een persoon, dat doet me denken aan een van de inzichten van James Redfield. Ik kijk ernaar uit om te horen wanneer er iemand in onze buurt iets organiseert. Ondertussen probeer ik een blinkende spiegel te zijn.
  een Mirror Diana

 59. Beste Mireille,

  Ik vind het een ontzettend mooi initiatief.
  Ik woon in België, Hasselt.
  Kan je daar in de toekomst ook een kring organiseren?

  Warme groet
  Katelijne

  • Beste Katelijne,
   We plaatsen de kringen en data hier op de website. De begeleiders kiezen zelf de plaatsen. Het kan zijn dat je er een stukje voor moet reizen. Even afwachten nog.
   Leuk dat je zo enthousiast bent!
   Groetjes, Mireille

  • Als je een ruimte hebt en je meer MIRrors weet te enthosiasmeren dan wil ik best van Spa naar Hasselt komen 1 x per maand. Ik ben ook bezig een kring te maken in Spa maar die wordt franstalig. Je vind mij en mijn contactgegevens bij de begeleiders van België.

 60. Hallo Mireille,ik zou het fijn vinden als hier in Limburg de omgeving van Sittard ook een kring zou zijn want de kringen die er nu zijn, zijn voor mij veel te veraf.

  gr van Ellie

  • Hallo Ellie,
   Ik neem mij de vrijheid om op jouw bericht te reageren. Op donderdag 8 oktober om 19,30 uur is bij een MIR-Kring bijeenkomst. Kijk even bij de data op deze site, dan zie je hoe je contact met mij kunt krijgen. Ik woon in Linne bij Roermond.
   ZonneGroet,
   Jacqueline

 61. Hoi Mireille.
  Allereerst wil ik je danken voor de MIR-Methode, ik doe het al een tijd gewoon iedere dag zit in mn ritme en soms en ik zo mijn twijfels vooral als ik me helemaal niet goed voel en als er dan na vele onderzoeken nog niks duidelijk wordt. Na het lezen van deze mail wil ik toch reageren want deze is zo mooi van toepassing omdat ik er enorm mee bezig ben voor mezelf vrede te vinden en hierdoor ik een enorme steun in de rug gekregen om knopen door te hakken. Helaas is er geen enkele begeleider of bijeenkomst bij mij in de buurt en dat is heel jammer want ik ben niet in de gelegenheid ver te reizen. Breda Oosterhout of Roosendaal .zou nog net te doen zijn. Jouw MIR-Methode is op dit moment wel heel belangrijk in mijn leven dus hoop ik dat je mij een oplossing kan geven. Heel veel liefs Marianne

  • Beste Marianne,
   Ja, het is soms echt een kwestie van lange adem. De MIR-Methode begeleiders zijn nog lang niet allemaal op de website, dus blijf af en toe even kijken. Ik zal het ook laten weten als er weer nieuwe gepland staan. Het is allemaal in opbouw.
   Ik verheug me erop dat het je goed zal doen!
   Veel sterkte en geluk!
   Mireille

   • Hallo Marianne, ik ben zo vrij om even te reageren.. vrijdag a.s. komt iemand vanuit Noord-Holland hier naar Ommen.. Idee om samen te komen? Hartelijke groet,Margreet Pielage MIR-Methode Begeleider/Therapeut in Ommen

 62. Wat een geweldig idee de MR-methode Kring. Jammer dat er bij mij in de regio (Leiden) nog geen MIR-methode Kring is.

  Lieve groet!

  • Beste Marijke,
   We zullen de MIR-Methode begeleiders rond Leiden nog even extra aanmoedigen om een datum te prikken. Komt eraan!
   Groetjes, Mireille

  • Noordwijkerhout zit als het goed is ene mark, dat is met de auto of openbaar vervoer prima te doen!

   • Ik zou graag aan een MIR methode kring willen deelnemen bij mij in de buurt. Op de website staat echter geen MIR methode begeleider in Noordwijkerhout vermeldt. Kan iemand mij zeggen of daar een kring is en zo ja hoe ik daarmee in contact kan komen. Alvast hartelijk dank.

    Groetjes,
    Debbie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.