Ik heb onderstaande zinnen getest opdat ze de MIRRORS kunnen helpen bij het omgaan met alle onzekerheden, chaos, angsten etc. in de huidige tijd.

Er doen veel veronderstellingen, complottheorieën, en verdraaide nieuwsfeiten de ronde. Mensen weten niet meer wat er waar is van wat er wordt gezegd, en weten daardoor vaak ook niet meer goed wie en wat ze kunnen vertrouwen.

Ik merk erg veel angst bij mensen. Angst voor hun gezondheid en die van hun naasten, angst om terecht te komen in een leven dat door anderen gedirigeerd wordt, angst voor verplichte vaccinaties en wat niet al meer. Die angst is volstrekt onnodig!

Alles dat er nu gebeurt was al eeuwenlang bekend! Het werd al door zo veel wijsgeren en filosofen beschreven! Het is eigenlijk niet meer, maar wel zéér ingrijpend, dan een shift in de energieën die ons brengen van leven in onderdrukking door allerlei wetten en regels die al eeuwen door allerlei instanties en instituten werden opgelegd, naar werkelijke vrijheid en leven in overvloed.

Het is zó bizar én geweldig dat wij deze shift mee mogen maken! Dat wij straks kunnen terugkijken op het feit dat we geschiedenis hebben geschreven.

Het doel van moeder Aarde is om ons weer terug te brengen bij onszelf, bij al datgene wat voor ons mensen waardevol is, los van alle materiële en financiële zaken. We worden nu met z’n allen geconfronteerd met de geweldige mogelijkheden die in ons allemaal aanwezig zijn, en die zólang ondergesneeuwd waren. De mogelijkheden om te genieten van alles om ons heen, van alle emoties en gevoelens binnen in ons die daar soms al jaren, al generaties lang zijn opgesloten. Opgespaard zou ik willen zeggen. Dat mag allemaal losgelaten worden nu.

Het is zeker niet altijd fijn of aangenaam wat we voelen en ervaren in de huidige tijd, maar als we die gevoelens en ervaringen gewoon maar eens toestaan kunnen we ze des te sneller ook loslaten. Er gebeurt namelijk gewoon helemaal niets ernstigs als we durven voelen. We gaan er niet dood aan, al doet het wel pijn, maar die pijn gaat weer over!!

Hoe fijn is het dan om met de MIR deze gevoelens, emoties en herinneringen te ondersteunen, te verzachten en los te laten! Heerlijk om te weten dat wij, de MIRRORS, een tool in handen hebben om onze pijn en angst in de ogen te kijken én tegelijk te voelen dat we ondersteund worden in het verwerken en loslaten ervan.

Enfin lieve allemaal,

Elke donderdag om 20.00 uur hoop ik jullie allemaal via onze gedeelde energie te mogen ontmoeten, als we onderstaande zinnen tegelijkertijd hardop uitspreken en afsluiten met de 9 zinnen van de MIR-Methode.

LET OP! Er is geen gezamenlijke video-uitzending waar je aan kunt deelnemen, maar je zegt de zinnen voor jezelf hardop om 20.00 uur op de plaats waar je op dat moment bent.

Ik zou het fijn vinden als jullie je ervaringen achteraf hieronder willen plaatsen, zodat we ook elkaar kunnen blijven steunen.

Dit zijn de geteste zinnen (elke zin zeg je 3x hardop):

0.1 Vrede in mijzelf aanvullen
0.2 De Vrede wereldwijd optimaliseren
0.3 Mijn innerlijke waarheid optimaliseren
0.4 Mijn angst voor verlies van gezondheid loslaten
0.5 Mijn angst voor de toekomst loslaten
0.6 Detox alle onwaarheden uit mijn systeem
0.7 Mijn vertrouwen in Moeder Aarde aanvullen
0.8 Dankbaarheid aanvullen
0.9 Mijn Liefde voor al wat is, inclusief mijzelf, optimaliseren

1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3a. Vader loskoppelen
3b. Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Succes en lieve groet van

Ans Koch
MIR-Methode Begeleider

https://hartsnaar.nl/

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Gezamenlijke MIR-Methode — 109 reacties

 1. er is een enorme rust over mij gekomen. ik kan niet meer stoppen met geeuwen.
  en wat een geweldig gevoel, dat ik hier op mijn bank zit en er tientallen mensen zijn die hetzelfde aan het doen zijn. mega-energie

 2. Lieve Ans
  Zojuist de mir methode en de 9 extra zinnen gedaan,
  Aan het einde bij de laatste zin, voelde ik een enorme vreugde in mijn hart,
  Ik vond het heel fijn om te doen, goed gedaan!!!
  Hartelijke groeten Henny Veltstra

 3. Dag Ans, wat leuk dat je een speciale groepsmir/mom hebt gemaakt. Ik heb meegedaan en ik hoop velen met mij. Bij de eerste zinnen begon ik al volop te gapen.

 4. Heb meegedaan met dit mooie initiatief, maar ik verwachte U en een groep mensen te zien, helaas niet, heb heerlijk op bed gezeten en deze mooie zinnen uitgesproken, bedankt

 5. Bedankt! Er zaten enkele mooie nieuwe zinnen in!
  Angst voor de toekomst heb ik ook niet, wat komen moet zal komen. Mooi dat je verwoordt dat we dankbaar mogen zijn dat wij deze speciale corona-tijd mogen meemaken. Ik dacht wel dat we dit samen zichtbaar/hoorbaar zouden doen, maar ieder op zn eigen tempo dus = ook goed. Zonnige groet Daphne (België)

 6. Beste Ana, ik heb meegedaan. Geweldig, de energie stroomt en ik heb hele warme handen. Ik ga nagenieten en voelen wat er is. Ik ben bekend met de methode. Warme groet, Diny

 7. Dank je wel Ans voor dit mooie initiatief. Fijn dat je de juiste woorden hebt gevonden en hebt uitgetest. Het voelde heel goed om ze uit te spreken. Ik werd halverwege warm en voelde de verbondenheid met de andere MIRrors, dat was bijzonder. Bij het uitspreken van de 9 zinnen van de MIR kreeg ik de behoefte om mijn hand op mijn hart te leggen en daarop te mirren, daar heb ik aan toegegeven. Nu voel ik me rustig en vredig.
  Ook ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze transformatie en de verandering die dit met zich meebrengt.
  Nogmaals dank je wel en tot ziens Liefs van Doke

 8. Fijn om mee te doen met dit initiatief. Ik merkte dat ik de behoefte had om elke zin 4x te herhalen. Geen idee waarom.

 9. Ik had de wekker gezet om vooral op tijd te kunnen beginnen. Terwijl ik de zinnen hardop zei was het net of ik in mijn hoofd al die andere mensen ook hoorde. Heel bijzonder. Het is niet dat ik bang ben over de huidige situatie maar wel heel nieuwsgierig wat voor goeds er uit voort komt.

 10. Ik heb nog nooit zoveel gegeeuwd tijdens en na het doen van de MIR-methode! Mooi!
  Heel veel dank voor dit mooie initiatief.
  Ik zeg: op naar een vervolg. 😉
  Lieve groet,
  Carola

 11. Het is ook maar een paar minuten he.
  Vreemd genoeg voelde ik me moe naar de eerste 9 affirmaties die voor de ons bekende negen voorafgingen.. na afloop niet meer moe.

 12. Ik heb meegedaan en heb er vertrouwen in dat het werkt.
  Zeker met zijn allen moet het krachtig zijn.

 13. Mooi samengestelde Mir, Ans. Vooral die zin over Moeder Aarde spreekt mij erg aan, omdat ik een dieren/natuurmens ben. Dank je wel voor het aanbieden. Ik ga er ontzettend van gapen. Groetjes, Willy

 14. Ik ga zeker wel meedoen vanavond.
  Alleen ik heb al een hele lange tijd de MIR-methode zelf niet meer gedaan. Kan dit verder geen kwaad dan?

 15. Geweldig
  Prachtig initiatief!!
  Wij doen zeker mee!!!
  EENHEID❤
  Ans was je op de vrouwendag 8 maart 2017??? Doe de Mirmethode al langer en ben Mirror.
  Ik organiseer en wil je vragen om op lokatie de te komen?
  Ik hoor het graag van je.
  Hartegroet,
  ELISE

  • Hallo Elise,

   Als dat in kasteel Doenrade was, ja, dan was ik erbij!
   Misschien goed om me even een mailtje te sturen over hetgeen je organiseert?
   dan kan op info@hartsnaar.nl
   Lieve groet van Ans

 16. Hallo Ans, prachtig initiatief: ik heb al eens gevraagd op fb of iemand dit regelmatig zou willen organizeren. Ik zou het best willen maar heb geen idee hoe ik dat kan doen. Ik woon in Frankrijk en kan dus nooit aan een “kring” meedoen. Ik doe zeker mee vanavond: niet omdat ik bang of ongerust ben over de huidige situatie (ik heb vertrouwen in de natuur en moeder aarde die heel goed weet wat ze doet!) maar gewoon voor het gevoel van samenhorigheid en mijn gezondheid over het algemeen (die langzaam vooruit gaat sinds ik de MIR-Methode begonnen ben meer dan 2 jaar geleden).
  Dank je wel en veel liefs.

 17. Hallo Ans/Mireille,

  Ik doe zeker mee met het idee dat we juist nu samen kunnen vertrouwen op onze intuïtieve vermogens! Het bewust zijn van je EIGEN WIJSHEID en je EIGEN AARDIGHEID geven ons krachtige impulsen in de ommekeer. Dank alvast voor de MIR impuls!

  Ik voel mij steeds meer verbonden met het Universum.

  Aernout

 18. Hoi,

  Wat een heerlijke tekst, dankjewel hiervoor.
  Een beetje een detail, maar is het mogelijk om om 20u05 te starten? Hier wordt er luid geklapt om stipt 20u voor alle mensen die zich inzetten in deze kroontoestanden (verzorgers etc…)

  Groeten,

  Sarah

 19. héél fijn.hier heb ik echt behoefte aan, bij deze rollercoaster aan emoties. maar voel me idd erg bevoorrecht dat ik deze transitie nog mee mag maken.
  ik ben er om 20.00 uur!

 20. Morgen zal ik met jullie meedoen, maar heb bijkomend wel een vraagje… Ik ben in de laatste week van overgewicht loslaten, mag ik dit dan ook gewoon erbij doen?

 21. Ik vind dit een heel leuk idee. aangezien ik op curaçao woon, moet ik het om 2.00 pm doen, want dan is het bij jullie 8.00 pm. Kan dat ? oF maakt het niets uit?
  lieve groeten

  • Lieve Media,
   Kijk even wat jij het prettigst vindt. Als je het fijn vindt om samen te doen en te ervaren wat die bundeling van energie met je doet, dan om 2.00u. Maar het gaat uiteindelijk om de intentie en om te Mirren voor ieders best.

 22. Hallo M,
  Het is beter om de zinnen die jezelf wil toevoegen, vóór de 9 stappen te zeggen. Mireille heeft de 9 stappen zó op elkaar afgestemd dat ze precies passen en elkaar opvolgen.
  Liefs van Ans, MIRbegeleider.

 23. Ik zal zeker meedoen. Het is mooi om dit met andere Mirrers te doen. Samen zijn we sterk en zo kunnen we elkaar ondersteunen in deze moeilijke, bizarre tijd. Dat er veel liefde uit voortvloeit.

 24. Dank voor dit mooie initiatief. Ik doe graag mee, en ik zal dit de komende weken ook blijven doen met de extra zinnen.
  Hartelijke groet, Els

 25. Hallo Ans, Gaan we morgen die speciale Mir doen via een webinar, dus on-line? Of gewoon off-line ieder voor zich maar wel op het juiste tijdstip? Dat is me niet helemaal duidelijk. Groetjes, Willy

 26. Al jaren bekend met de Mir methode. Ook Mir-dag bijgewoond in Veldhoven destijds. Heb alle boeken

  Nu via een vriendin op Facebook geattendeerd. Graag doe ik donderdag mee!

  Liefs Geertje

 27. Hallo Ans wat een mooie zinnen. Ik ga zeker meedoen en zal deze zinnen 2 weken blijven herhalen 2x per dag Ik vertrouw er helemaal op en weet dat alles goed komt Dank je wel Ik wens jou een fijne dag en hoop dat heel veel mirror dit oppakken❤️❤️❤️

 28. Lieve mensen, ik ben erg blij dat jullie inspelen op het gebeuren van deze tijd!
  Ik miste aansluitende informatie bij de wekelijkse post via MIR.

  Lieve Mireille, ik hoop dat alles goed is met jou.
  Ik heb de laatste jaren zoveel van jou geleerd en info verzameld dat ik hier nu veel aan heb!
  Super bedankt!
  Lieve groet Ans Haanen

 29. Ik doe al ruim 6 weken de MIR methode en elke keer voelt het als een opluchting… alsof ik over mijn hele lichaam aai. Fantastisch !!!

 30. Wat een mooi initiatief en ik doe zeker mee. Mijn hoop is dan ook dat hierdoor een krachtige energie van liefde en licht mag stralen en de donkere machten overwonnen worden.

 31. Jammer dat dat morgen gebeurt. We hebben dan een Zoom Meeting met José du Sol.
  Die begint om half 8 . Is er iets te combineren ????

 32. Mooi de 9 aanvullende stappen, ga ze inzetten.
  Trouw doe ik dagelijks 2x de 9 stappen.
  Vanaf de Corona-crisis die inderdaad veel angsten manifesteert, bij mij, heb ik zelf 3 stappen bij de 9 stappen gevoegd, meestal na moeder loskoppelen.
  Deze stappen zijn:
  1.Zelfvertrouwen en eigenwaarde instellen.
  2.Gezondheid manifesteren.
  3.Virussen en onnodige bacteriën verwijderen.

  • Hallo M,
   Het is beter om de zinnen die jezelf wil toevoegen, vóór de 9 stappen te zeggen. Mireille heeft de 9 stappen zó op elkaar afgestemd dat ze precies passen en elkaar opvolgen.
   Liefs van Ans, MIRbegeleider.

 33. Is het de bedoeling om deze extra zinnen vanavond om 20 uur éénmalig hardop te zeggen, of doe je dat een week lang?
  Volgens mij is het zo dat als je extra zinnen toegevoegd, je deze een week lang (2x per dag alle zinnen 3x achter elkaar) doet, omdat het anders geen effect heeft. Of heb ik dat mis?
  Mooi initiatief en mooie zinnen!

 34. Wat fijn deze rustgevende tekst. Dat we in ons en bij onszelf blijven of zoals Etty Hillesum het zei: bij mij allerdiepste zelf, dat ik voor het gemak God noem. Anna

  • Mooi! Ik zeg al lange tijd dat ik het kind van God ben.
   Zo telt het voor ieder natuurlijk.
   Vertrouw de natuur want wij zijn onderdeel van de natuur, natuur- lijk!

   Zie en voel al vele jaren dat de wereld anders zou kunnen zijn, in liefde vrede en echte vrijheid.
   Dank voor jullie bevestiging Ans en Anna

 35. Hallo,
  Wat een fijn idee om samen de Mir te dien.
  Vraag: iedereen doet t gewoon thuis zelf? Geen webinar?
  En tweede vraag: gebruiken we al deze zinnetjes voor we de Mir doen? Of kiezen we hieruit?
  En als laatste: kunnen we de Kristalchakra’s van te voren doen, dan de zin(nen) en dan de Mir?

  Alvast dank
  Suchita

  • Hallo Suchi,
   Iedereen doet dit inderdaad zelf thuis, met z’n allen om 20.0u. We gebruiken álle zinnetjes van zowel het eerste als het tweede deel omdat we op die manier een enorm energieveld kunnen neerzetten.Mocht je de kristalchakra’s willen toevoegen, doe dat dan vóór 20.00u zodat we om 20.00u samen dezelfde zinnen zeggen. Liefs van Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.