Ik heb onderstaande zinnen getest opdat ze de MIRRORS kunnen helpen bij het omgaan met alle onzekerheden, chaos, angsten etc. in de huidige tijd.

Er doen veel veronderstellingen, complottheorieën, en verdraaide nieuwsfeiten de ronde. Mensen weten niet meer wat er waar is van wat er wordt gezegd, en weten daardoor vaak ook niet meer goed wie en wat ze kunnen vertrouwen.

Ik merk erg veel angst bij mensen. Angst voor hun gezondheid en die van hun naasten, angst om terecht te komen in een leven dat door anderen gedirigeerd wordt, angst voor verplichte vaccinaties en wat niet al meer. Die angst is volstrekt onnodig!

Alles dat er nu gebeurt was al eeuwenlang bekend! Het werd al door zo veel wijsgeren en filosofen beschreven! Het is eigenlijk niet meer, maar wel zéér ingrijpend, dan een shift in de energieën die ons brengen van leven in onderdrukking door allerlei wetten en regels die al eeuwen door allerlei instanties en instituten werden opgelegd, naar werkelijke vrijheid en leven in overvloed.

Het is zó bizar én geweldig dat wij deze shift mee mogen maken! Dat wij straks kunnen terugkijken op het feit dat we geschiedenis hebben geschreven.

Het doel van moeder Aarde is om ons weer terug te brengen bij onszelf, bij al datgene wat voor ons mensen waardevol is, los van alle materiële en financiële zaken. We worden nu met z’n allen geconfronteerd met de geweldige mogelijkheden die in ons allemaal aanwezig zijn, en die zólang ondergesneeuwd waren. De mogelijkheden om te genieten van alles om ons heen, van alle emoties en gevoelens binnen in ons die daar soms al jaren, al generaties lang zijn opgesloten. Opgespaard zou ik willen zeggen. Dat mag allemaal losgelaten worden nu.

Het is zeker niet altijd fijn of aangenaam wat we voelen en ervaren in de huidige tijd, maar als we die gevoelens en ervaringen gewoon maar eens toestaan kunnen we ze des te sneller ook loslaten. Er gebeurt namelijk gewoon helemaal niets ernstigs als we durven voelen. We gaan er niet dood aan, al doet het wel pijn, maar die pijn gaat weer over!!

Hoe fijn is het dan om met de MIR deze gevoelens, emoties en herinneringen te ondersteunen, te verzachten en los te laten! Heerlijk om te weten dat wij, de MIRRORS, een tool in handen hebben om onze pijn en angst in de ogen te kijken én tegelijk te voelen dat we ondersteund worden in het verwerken en loslaten ervan.

Enfin lieve allemaal,

Elke donderdag om 20.00 uur hoop ik jullie allemaal via onze gedeelde energie te mogen ontmoeten, als we onderstaande zinnen tegelijkertijd hardop uitspreken en afsluiten met de 9 zinnen van de MIR-Methode.

LET OP! Er is geen gezamenlijke video-uitzending waar je aan kunt deelnemen, maar je zegt de zinnen voor jezelf hardop om 20.00 uur op de plaats waar je op dat moment bent.

Enkele mensen hebben me gevraagd hoe ze zich kunnen voorbereiden hierop.
Zelf ga ik 15 minuten van te voren ergens zitten waar ik niet gestoord kan worden.
Ik leg wat kristallen op een kaart van de MIR-Methode en steek er twee kaarsjes bij aan.
Ook zet ik een glas water klaar dat ik na afloop drink.
Ik houd zelf van de stilte op dat moment, maar als je het prettig vindt om een rustig muziekje erbij te horen is dat natuurlijk ook prima.
Dan vraag ik de Spirits om onze zinnen en wensen wereldwijd te horen en te transformeren in positieve energie, vrede en liefde.
En om klokslag 20.00u zeg ik dan langzaam en geconcentreerd de zinnen hardop terwijl ik mijn hand aai.
Dit zijn wat tips, maar doe het vooral zoals het voor jou goed voelt.

Ik zou het fijn vinden als jullie je ervaringen achteraf hieronder willen plaatsen, zodat we ook elkaar kunnen blijven steunen.

Hieronder de nieuwe MIR-zinnen die ik heb getest op 08-06-2020.
Met dank aan de collega MIR-begeleiders die een aantal zinnen hebben aangeleverd, en met dank aan de vertaalsters Riet, Kerstin, Annemiek en Hülya die de zinnen hebben vertaald.

Dit zijn de geteste zinnen (elke zin zeg je 3x hardop):

0.1 Detox alle manieren van manipulatie
0.2 Zijn in het NU optimaliseren
0.3 Detox covid-19 vaccinatie
0.4 Missie verduidelijken over Aartsengel Bariel*
0.5 Verbondenheid optimaliseren
0.6 Heel elke onbalans in mezelf en in de wereld, optimaliseren
0.7 Onvoorwaardelijke Liefde voor al wat is, aanvullen
0.8 Ik geef alles over in Goddelijke handen voor het hoogste goed van mezelf en álle betrokkenen, aanvullen
0.9 Een baken van Licht zijn, aanvullen

1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3a. Vader loskoppelen
3b. Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

* Aartsengel Bariel: het creëren van afhankelijkheid onmogelijk maken.

Succes en lieve groet van

Ans Koch
MIR-Methode Begeleider

https://hartsnaar.nl/

Click here for the English translation.

Klicken Sie hier für die deutsche Übersetzung.

Cliquez ici pour la traduction française.

Haga clic aquí para la traducción al español.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Gezamenlijke MIR-Methode — 193 reacties

 1. dit was de eerste keer voor mij op donderdag avond. Want ontzettend fijn om dit te doen.
  Ik voel de energie stromen (stroomlijnen ☺)

 2. Ik was er weer bij. Het voelde deze keer beter dan de eerste keer.
  Sommige zinnen zijn wat lang.
  Ik kan het nog lang niet uit mijn hoofd.
  Maar het dringt beter door dan de eerste keer.
  Liefs Emilie

 3. Voelt goed om weer even bewust stil te staan bij deze methode en m uitgebreider te doen dat het dagelijkse ritueel. De sensatie blijft nog even doorgaan in mijn systeem. Sommige zinnen resoneren meer dan andere, maar dat is okay!

 4. Ik was prompt om 20u begonnen, ik voel er niets bij.Ik heb het nodig om iemand te kunnen horen. Nu hoorde ik alleen mezelf.
  De Mir methode zelf voelt wel goed.
  Het kan zijn dat die zinnen nog moeten wennen.
  Sommige zinnen zijn zo lang.

 5. Het bericht van Fanny vind ik heel mooi. Ik probeerde mijn boosheid en verontwaardiging naar regeringsleiders los te laten. Met deze affirmatie kan ik goed uit de voeten. Dank je wel Fanny

 6. Ik voel me erg thuis bij de MIR methode en wil ook meedoen aan de Gezamelijk Mir methode. Maar ik merk dat ik niet aan regel 0.8 voorbij kom. Dat gedeelte “in Goddelijke handen”, dat voelt voor mij als ex-gelovige heel niet prettig aan!
  Ik wil dat vervangen door “aan het Universum”, dat voelt wel heel goed aan.
  Ans, hoe kijk jij tegen die wijziging aan?

 7. Waarom Civic 19 vaccinatie detoxen. Ik heb het vaccin niet gehad en met mij bijna iedereen, want er is nog geen vaccin. Of bedoel je infectie?

 8. Lieve allemaal…
  Nu in deze periode van onrust zeg ik elke dag deze affirmatie cq gebed of hoe je het noemen wilt….
  ik visualiseer het volgende eerst
  een prachtig groot gebouw met een grote opening in het dak…in het gebouw staan alle regeringsleiders ….en door de opening straalt het enorme Universele Licht…
  Dan zeg ik : Moge de krachten van het Licht , de mensheid verlichting brengen.
  Moge de Geest van Vrede en Waarheid zich wereldwijd verspreiden.
  Moge de Wet van Harmonie en Liefde zegevieren .
  Moge alle mensen van goeden wil in bereidheid tot samenwerking elkaar ontmoeten
  Laat het zo zijn en sta ons bij ,bij het vervullen van onze taak.
  Zo is het ,zo zal het zijn en nog veel beter.
  Dankjewel dankjewel dankjewel…

 9. Beste Ans, is het nodig om eerst de mir methode 4 weken te doen, eer ik bovenstaande mir uit mag voeren, of mag dat a.s. donderdag al. Ik hoop het laatste.
  ik hoor het graag van je.

  met vriendelijke groet,

  Maud

 10. Ik zou graag mee doen om 20,00 uur, echter zit dan in mijn yoga les.
  Kan ik het ook gewoon op een eigen “tijd” doen?
  Vr.gr. Elly

 11. De afgelopen weken hebben er weer veel mensen mee gedaan aan het gezamenlijk MIRREN op de donderdagavond. Ik heb er niet elke keer een verslag van gedaan, maar samenvattend kan ik zeggen dat er voor mij elke keer weer een enorm energieveld voelbaar is van Liefde-in-Verbinding.
  Het voelt zó goed, vol vertrouwen, en geeft ook rust.
  Misschien zullen er mensen zijn die, net als ik een poos geleden, vechten tegen de angst en het onrecht, gevoelens van machteloosheid, etc.
  Tegen hen wil ik graag zeggen: niet doen! Wat er nu gebeurt is al eeuwen geleden beschreven door meerdere filosofen en wijsgeren. Zelfs wetenschappers! Het is een periode waar we met z’n allen doorheen gaan. Je bent niet alleen hierin, en samen met elkaar gaan we hier goed doorheen komen! en dán ontstaat er die wereld waar Mireille zo vaak over sprak, en waar zij ons met de MIR-methode heen wilde leiden. Die prachtige wereld van Liefde en Vrede waar geen dualiteit meer is, geen armoede, geen honger,geen ziekte. Ik kijk ernaar uit met heel mijn hart, jullie ook?
  Liefs van Ans Koch, MIR-begeleider

 12. Altijd weer waardevol die diverse manieren van omgaan met deze tijd, een uitdaging voor onze creativiteit. Mireille nodigde ons al eens uit de voor ons toepasselijke zinnen erbij te doen en daarbij optimaliseren en aanvullen te gebruiken. Voor mezelf heb ik regel 2 als volgt veranderd : DETOX ALLE TOXISCHE BELASTING IN EN OM MIJ HEEN. We zijn hier natuurlijk allemaal met een missie die te maken heeft met deze speciale tijd. Voelen wat dat is betekent voor mijzelf tot slot : OPTIMALISEER DE LIEFDE, VREDE EN VREUGDE DIE IN MIJ IS.

  • Hallo Evalidja,
   Dank voor je reactie. We leven in een bijzondere mooie tijd inderdaad. Soms erg zwaar en moeilijk, maar voor wie wil zien en leren is er wel het een en ander te doen nietwaar?
   We mogen opruimen en opschonen wat ons niet meer dient.
   Regel 2 is, net als alle andere 8 oorspronkelijke zinnen van de MIR, door Mireille getest en hertest met de opdracht om aan deze zinnen niets te veranderen. Juist omdat ze zo uitvoerig getest en op elkaar afgestemd zijn.
   In de toegevoegde zinnen die we nu elke donderdag gezamenlijk doen staat het uiteraard iedereen vrij om zinnen naar eigen goeddunken toe te voegen of weg te laten.
   Lieve groet,
   Ans Koch, MIR-begeleider

 13. Hallo,
  Ik ben een tijdje gestopt met de Mir methode en nu zie ik ineens 9 extra stappen. Is het de bedoeling dat je deze 9 stappen er bij doet of apart..En doe je ze dan vanaf nu elke dag of alleen die speciale donderdagavond.

  Ik hoor het graag groetjes Riek

  • Hallo Riek,
   Deze 9 stappen zijn sinds een aantal weken toegevoegd om in deze heftige tijd gezamenlijk op de donderdagavond een stevige boost neer te zetten voor Liefde en Vrede in moeder Aarde én in onszelf.

   De bedoeling is dat we deze op donderdagavond om 20.00u gezamenlijk doen vanuit thuis, en aansluitend de oorspronkelijke 9 MIR-zinnen er achteraan aaien.
   Het staat iedereen natuurlijk vrij om de zinnen daarnaast dagelijks zelf te doen.
   Lieve groet van Ans Koch, MIR-begeleider

 14. Ik ben een beetje in de war, nu: ik had eerst 8 andere nieuwe zinnen gezien. Ik las erover op de Facebook groep en vond ze terug op deze pagina. Nu staan hier 8 andere zinnen. Ik begrijp er niks meer van.

  • Dag Els,

   Ik kan me voorstellen dat je in de war bent. Mogelijk heb je informatie gemist tussendoor.
   De eerste aangepaste zinnen hebben we 4 weken gedaan. Daarna testte ik uit dat er nieuwe zinnen moesten komen, en heb ik samen met andere begeleiders de huidige zinnen getest en gepubliceerd.
   De zinnen die we de eerste keer toevoegden vervallen hiermee.
   Ik hoop dat het nu weer wat duidelijker is voor je Els? Als niet, dan hoor ik het graag!
   Lieve groet van Ans Koch, MIR-begeleider

 15. Beste Ans en iedereen,

  Deze gezamenlijke MIR doe ik elke morgen, nu reeds enkele weken, in plaats van mijn MOM, die ik al 2 maanden gedaan had. Mijn lichaam reageert heel fel en dan weet ik dat het werkt. Nadien ervaar ik dan heel veel rust en vertrouwen dat het allemaal goed komt. Dit wilde ik even delen.

  Hartelijke Groeten,

  Hilde

  • Hallo Hilde,

   Dank je wel voor het delen! Fijn om te lezen dat je er rust en vertrouwen bij vindt!
   Dat het maar zo blijft voor je, zolang het nodig is!!
   Lieve groet van Ans Koch, MIR-begeleider

 16. Hoi,toen ik enkele jaren geleden met MIR begon, wilden er soms mensen zinnen toevoegen, waarop Mireille’s reactie was van dat niet te doen.voor mij gaat met ’t toevoegen van heel deze mikmak aan zinnen de kracht en essentie van de methode verloren.Alsof we onze angst en onzekerheid op de zinnen zelf projecteren en er voor
  alle veiligheid een hoop aan toevoegen. Dat lijkt mij eerder ’t magische denken
  uit onze kinderwereld om onze angsten te bezweren, dan een volwassen houding vanuit vertrouwen. Warme groet, Carina

  • Ik ben het helemaal met je eens. Ik doe alleen de zinnen die ik al jaren doe.
   Laat iedereen zelf uitzoeken hoe hij, zij de wereld moet redden. Ik zie het als: teveel van het goede.

   • Mooi gezegd Wil. Ik vind het heel fijn te weten dat we donderdags dit zo met z’n allen doen, hele positieve energie met een groep. De extra zinnen voelen voor mij echter alsof men heel angstig is en dat probeert te bezweren. Dus meer vanuit angst dan vertrouwen. Mooie resultaten gewenst voor allen.

  • Dag Carina,

   Zoveel mensen, zoveel wensen, en ieder ervaart er zo haar/zijn eigen gedachten bij. Helemaal prima! Het is immers geen must om op de donderdagavond de nieuwe zinnen gezamenlijk mee te doen. Ieder mens doet wat past bij hem/haar, en zo is het goed.
   Belangrijk is dat de energie resoneert.
   Lieve groet van Ans Koch, MIR-begeleider

 17. Lieve allemaal,
  Gisteren (02-07) weer een mooie MIRsessie ervaren.wat een prachtige en kráchtige verbinding weer! Als reactie op de mensen die zich op welke manier dan ook niet fijn voelen bij de nieuwe aanvullende zinnen: als het niet goed voelt, laat ze dan weg. Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn evenveel mensen die deze zinnen wél prettig vinden. Deze zinnen zijn door mij en een aantal andere MIRbegeleiders getest, maar als het niet resoneert kun je ze achterwege laten. Het ER gaat immers om dat we een krachtig veld van Liefde en Vrede neerzetten met behulp van de MIR.

 18. Beste Ans en alle mir begeleiders.
  Ik deed vanavond voor eerst mee en ik voelde uit mijn voeten stromen.
  Voelde duidelijk dat ik geaard werd en voel nog steeds het stromen.
  Net als je wordt dicht bij je zelf komt in je kern buik hart en voeten en handen, alle charka,s gaan draaien zowel voor als achter er komt oud zeer los .Alleen maar goed. We hoeven nergens bang voor te zijn dat is er wat bij mij naar boven komt wees gerust vertrouw op de spirit.
  Veel liefs Elly

 19. Hoi Ans,
  Ik heb vanavond (2 juli) voor het eerst meegedaan met de extra zinnen. Is het de bedoeling ze 2x per dag mee te nemen samen met de gebruikelijke zinnen?
  Verder voelde het alsof ik in een stroom zat en de energie voelde fijn. Dank je wel dat jij dit hebt georganiseerd.
  Hartelijke groet,
  Astrid

 20. Hallo Ans
  Ik vind het wel goed om samen de MIR methode te doen. Wat is er echter met Mireille? Waarom niet gewoon vertellen wat er aan de hand is.
  De negen zinnen die zijn toegevoegd vind ik persoonlijk veel te lang. Ze zijn niet kort en krachtig. Verder vertelde Mireille meestal dat je niet teveel zinnen extra moet gebruiken.
  Wat denk je ervan van om slechts 2 zinnen toe te voegen:
  Detox alle manipulaties
  Verbondenheid optimaliseren

 21. Dag
  Ik heb dit keer moeite met de nieuwe 9 punten. Althans een aantal daarvan. Ik ben toen naar de Engelse vertaling gaan kijken, of ik het dan beter kon begrijpen. Een aantal punten vond ik daar beter beschreven, maar toen schrok ik weer van punt 6: daar staat optimaliseer alle Onbalans in mijzelf en in de wereld!!! Dit lijkt me niet de bedoeling. En in de Nederlandse tekst wordt vaker aanvullen gebruikt, terwijl daar, naar mijn idee, optimaliseer zou moeten staan.(bij punt 7, 8 en 9) tekorten kun je aanvullen, maar iets wat je bent, zoals b.v. een baken van licht, kun je alleen optimaliseren.

  • Ben het met je eens Lise, daarom doe ik de zinnen zoals het voor mij goed voelt: 2. In het NU zijn optimaliseren (lijkt me beter nederlands) 6. Balans in mezelf en in de wereld optimaliseren. 8. Ik geef alles over in Goddelijke handen voor het hoogste goed. 9. Een baken van licht zijn optimaliseren.

   Verder 3 en 4 begrijp ik helemaal niet en zie niet het verband tussen “missie verduidelijken” en “aartsengel Bariel” Ik denk dat ik die 2 volgende keer gewoon weg laat want die storen me!

  • Lise, het gaat er in deze zin om dat de Heling van de onbalans wordt geoptimaliseerd. Ja, het is verwarrend. Daarom doe ik deze zinnen niet.

 22. Gisteren om 20.00u weer de aanvullende MIRzinnen geMIRd, prachtig weer! De verbinding was er.
  Aansluitend voelde ik dat er behoefte is aan vergeving. Voor alles wat de mensheid aan Moeder Aarde heeft misdaan aan misbruik, vernietiging en uitbuiting.
  Maar ook voor alles wat we als mens onszelf en anderen hebben aangedaan door de eeuwen heen.
  Vandaar deze Ho’oponopono.
  Het spijt me
  Vergeef me alsjeblieft
  Ik dank je
  Ik hou van je

  Liefs van Ans
  https://www.youtube.com/watch?v=mJLSkopnxj0&feature=share

  • Dankjewel lieve Ans voor het doorgeven van Ho oponopono. Ik ben grote fan van deze prachtige methode. Ik pas dit op vele situaties in mijn leven toe en ik ervaar meer vrede en lichtheid in mijn leven.
   Ook hartelijk dank voor de nieuwe zinnen voor de gezamenlijke MIR. Ze zijn krachtig en echt tot the point. Met liefde ga ik deze toepassen.
   Liefs Liliane

 23. Was v plan om deze avond mee te doen om 20u,… helaas.
  Ik dacht er net aan en heb deze Mir nu juist geaaid.
  Het voelde goed!!

 24. Hallo lieve Ans, lieve Mireille en lieve MIRrors,
  Vanavond heb ik gedeeltelijk meegedaan. Omdat ik niet goed begrijp wat er met de nieuwe 9 zinnen bedoeld wordt, heb ik die niet zelf uitgesproken. Wel heb ik de 9 vaste zinnen van de MIR-methode 2x geaaid. Dat voelde goed. Zodoende sluit ik wel aan bij de positieve energie voor de vrede van Moeder Aarde.
  Hartelijke groeten aan allen. Liefs voor jullie en jullie dierbaren.
  JoJo

 25. Hoi lieve ans, dank ke wel weer voor dit prachtige samen zijn. Vorige x was het tijdens het uitspreken vd zinnen meer voelbaar, nu voel ik het na de zinnen stromen en heerlijk ontspannen

 26. Goed om te doen, werkt ondersteunend en verstevigend. Angst is een ‘stille insluiper’. Door deze zinnen uit te spreken, die ook met mijn aanvoelen van wat er kosmisch zich aan het manifesteren is resoneert, voel ik me sterker, minder overgeleverd aan de angst en onzekerheid. Ik herken meer het belang, en ben meer in staat een ‘vessel’ te zijn die alles wat ik hier aan beleef aan boord kan nemen. Te samen met open blijven staan, het niet weten beter kan tolereren, en vertrouwen wat meer naar de voorgrond stapt. het is voor mij heel bijzonder om stemmen te horen, komend vanuit de hele wereld waarin ik mijn aanvoelen en ervaring gedeeld voel. Alsof we allemaal ingetuinde zijn op dezelfde ‘radio zender’. (woon in de UK)

 27. vanavond meegedaan om 20 uur en na de zin “een baken van licht zijn, aanvullen”.
  ging ik vanzelf door met de zin: ” een baken van liefde zijn, aanvullen” , het ging zonder er bij na te denken, maar het voelde daarna alsof dit zo moest en dat het zo af was met een 10e zin .

 28. Goedemiddag, met Jenny
  Ik heb deze methode door gekregen . Ik ga vanavond er aan mee doen .

  Heel veel succes ,

  Groetjes Jenny

 29. Al enkele malen heb ik een reactie gegeven maar die zie ik niet terug.
  Kan iemand bedenken wat ik verkeerd doe?

  Ik ben al een tijd lid en krijg de nieuwsbrief. Dan hoef ik me toch niet weer aan te melden?
  Van facebook snap ik niet veel. Raak er van in de war. Ik kan niet op de groep daar komen. Mis ik dan iets ?

  De reacties hieronder slaan die op de ervaringen van vanavond? Ik zie geen datum.

 30. ik vind het fijn om mee te doen maar ben wat onzeker wanneer ik de zinnen moet aaien die horen bij de overgewicht cursus. wat adviseer je?

 31. Ik heb zelf een probleen met 0.4. Als ik het woord ‘Aartsengel’ hoor gaan er bij mij alarmbellen af. Voelt niet goed om dat te zeggen. Aartsengelen, opgestegen meesters etc. is in mijn ogen allemaal vals licht, dus duister dat zich voordoet als iets goeds. Ik hou me voorlopig bij de 9 originele zinnen.

 32. Wat voelde het weer fijn om dit samen te doen. Ik voelde echt een stroming boven naar beneden in mijn hoofd rug en voeten. En ik voel me lekker ontspannen! Dank hiervoor

  • Graag wil ik weer de dagelijkse uitspraken op mijn Facebook krijgen, in dien weer mogelijk!
   Helaas is mijn binnen gekomen berichten gewist! Alles is dus weg, door een dom foutje van mezelf!
   Hartelijk dank ,
   Gemma.

 33. Hallo,

  Kunt u mij misschien uitleggen waarom de zinnen vader/ moeder loskoppelen er zijn,

  Bedankt alvast voor uw mooie stukjes, geeft vaak steun en leidraad,
  Mvg Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>