Eén-derde van de mensen in Nederland en België heeft last van slaapproblemen. Slecht in slaap kunnen vallen, ’s nachts wakker liggen, doodmoe wakker worden, nachtmerries, apneu, ’s nachts moeten plassen, noem maar op. En ik zeg altijd: “Goed slapen, goed poepen, dan ben je gezond.” Oftewel: als je slaap van matige kwaliteit is, is je leven ook van matige kwaliteit. Het ondermijnt alles. En je bouwt onnodig veel stress op, omdat je het in je slaap niet goed kunt verwerken.

Nu zijn slaapproblemen een van de lastigere problemen om aan te pakken, weet ik uit ervaring. Omdat het erg complex kan zijn en diepliggende oorzaken kan hebben. In de webinarserie laat ik je zien wat er allemaal achter kan zitten. Denk dan aan hormonen, trauma’s, stress overdag, voedingstekorten, storingen ’s nachts door anderen, computer en mobiel, eet- of drinkgewoontes die je slaap verstoren, beddengoed, hooggevoeligheid en niet te vergeten verstoringen in de meridianen. Je kunt hier lezen wat ik eerder schreef over slaapproblemen. Misschien heb je daar al wat aan.
Slecht in slaap vallen
Slecht kunnen doorslapen/wakker liggen

Resultaten

Er zijn al aardig wat mensen jou voorgegaan in het oplossen van hun slaapproblemen. Soms komt de oplossing snel, soms duurt het langer. Geef jezelf in ieder geval de opdracht om alle 6 webinars bij te wonen en mee te doen met de gezamenlijke MIR-Methode. Dan geef je jezelf de beste kans om er vanaf te komen.

Ik hoop vurig voor je dat het mag lukken.
Dat je slaapproblemen verleden tijd worden.
Dat je overdag meer energie krijgt.
Dat je vrolijker wordt, meer aan kan.
Dat je beter kunt nadenken.
Heb het goed!

Wat houdt de webinarserie in?

Je volgt een serie van zes webinars, samen met een grote groep anderen die ook verlangen naar slapen zonder problemen. Om de week een webinar. Het duurt in totaal drie maanden. Aan het eind van elk webinar doen we met de hele groep de MIR-Methode. Dat geeft je extra kans, omdat de MIR-Methode sterker werkt, wanneer je het met elkaar samen doet. Je onderbewuste focust dan extra sterk op de slaapklacht die ik net daarvoor besproken heb.

Wanneer?

Op zes maandagen vanaf 20.30 uur (zie hieronder voor de data), krijg je informatie via een live webinar-uitzending. Deze informatie zal je ondersteunen om beter in slaap te vallen.

Voorwaarden voor deelname:
Wil je deelnemen, dan haal je het beste resultaat als je:
1. deelneemt aan alle zes de webinars.
2. 2x per dag de MIR-Methode doet.

Data webinaruitzendingen

 1. Maandag 14 oktober 2019, 20.30 – 21.30 uur.
 2. Maandag 28 oktober 2019, 20.30 – 21.30 uur.
 3. Maandag 11 november 2019, 20.30 – 21.30 uur.
 4. Maandag 25 november 2019, 20.30 – 21.30 uur.
 5. Maandag 9 december 2019, 20.30 – 21.30 uur.
 6. Maandag 23 december 2019, 20.30 – 21.30 uur.


Let op!

Kun je een datum niet, bekijk het webinar dan binnen 2 dagen. Je kunt daarvoor gewoon klikken op de link in je email die je een paar dagen voor de webinar-uitzending al hebt gekregen.

Locatie

Bij jou thuis achter de computer. Wanneer je je aanmeldt, krijg je uiterlijk op de ochtend van de webinar-uitzending een link thuis gestuurd via email. Wanneer je een kwartier voor de uitzending op de link klikt, kun je mee doen.

Kosten

De webinarserie van 6 uitzendingen is in totaal € 30,-. (Mireille houdt de prijs expres laag om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen. Hoe meer mensen deelnemen, hoe krachtiger de werking van de MIR-Methode zal zijn!)

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de webinarserie “Slaapproblemen aanpakken met de MIR-Methode”.

LET OP! Ben je lid van de ‘Be the MIRror’-website, dan krijg je 10% korting. Meld je dan aan via de winkel van de Be the MIRror-website (eerst inloggen).

Vragen

De webinars blijven gedurende vier maanden na afloop voor je beschikbaar, mocht je een keer niet live kunnen deelnemen. Je kunt het dan nog in jouw eigen tijd terug kijken.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je die hieronder stellen.

Hartelijke groetjes,
Mireille Mettes

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Webinarserie “Slaapproblemen aanpakken met de MIR-Methode” — 10 reacties

 1. enkele jaren geleden ben ik gestart met de MIR-Methode.
  ben er mee gestopt..weet niet meer waarom, maar ga mij toch weer opgeven voor de webinars
  ivm slaapproblemen.

  ik zal wel weer helemaal moeten starten vanaf het begin ,denk ik

 2. In slaap vallen is inmiddels voor mij geen probleem sinds ik de CBD druppels gebruik .Maar eigenlijk wil ik hier niet blijvend mee doorgaan.Vandaar dat ik erg benieuwd ben of het zonder ook zou kunnnen lukken om door te slapen en eindelijk eens meer dan 5 uur nachtrust kan hebben.Grijp deze kans dan ook graag aan.

 3. Ik doe ook graag mee. Ik slaap snel in, en slaap goed. Maar ik word meestal telkens na 2 of 3 keer wakker om te plassen. Dus wel 4 keer ’s nachts. Soms duurt het wel een uur om weer in te slapen. Ben benieuwd

 4. Ik slaap al ruim 25 jaar slecht door, soms in, mijn zogenaamde denkhoofd produceert ook veel dromen, ik weet niet of dit voor mij helpt maar ik geef mij zoals ik mijzelf ken, opnieuw een kans. Gebruik soms slaap/rustgevers om zo nu en dan toch 3 a 4 uur achter elkaar te slapen opdat mijn spieren dit slaapgedrag niet leuk vinden. Mijn gewicht is te zwaar (10 kg) Ook heb ik gauw last van stress. Nou tel maar op, dit wordt weer een hele kluif. Met groetjes en Mireille ik vind jouw MIR-Methode geweldig. Nellie

  • Beste Leen,
   Ja hoor, dat kan. Beide series hebben een eigen aanpak en zullen aanvullend werken.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. Beste Mireille,
  Ik gebruik sinds drie jaar 25 mg quetapine voor de nacht en slaap daar heel goed en rustig op en word ook prettig uitgerust wakker. Toch lijkt het me goed om met de medicatie gaan te stoppen (dit na overleg met mijn huisarts) deze medicatie ben ik gestart 4 jaar geleden in een periode waarin het niet goed ging met mij (ivm angst en depressie), daarvan ben ik echter helemaal opgeknapt en het gaat stabiel goed met mij nu.
  Zou deze ‘slaap-cursus’ mij hierbij kunnen ondersteunen; om mijn medicatie dan te stoppen/af te bouwen ?
  Ik doe sinds vier jaar de MIR-Methode dagelijks, wat mij steun geeft, veel dank hiervoor.
  Hartelijke groetjes Nicolette

  • Beste Nicolette,
   Als je toestemming hebt van je arts om mee te doen aan de webinarserie over slaapproblemen, weet dan dat je het beste pas kunt stoppen twee weken ná het laatste webinar. Pas dan geef je jezelf de beste kans om op een fijne manier de medicatie los te laten.
   Groetjes, Mireille

 6. Mijn zoontje is een onrustige slaper en wordt vaak na 2 uur even wakker. (Onafhankelijk op welk tijdstip hij in slaap valt). Kan het zinvol zijn om het webinar te volgen en te starten met mirren bij hem?

  • Beste Marijke,
   Ja, dat kan je zeker inzicht geven. Je kunt nu al beginnen met de MIR-Methode bij hem. Belangrijk is dat je zelf dan ook de MIR-Methode doet.
   Sterkte en ik hoop met jou op verbetering.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.