P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

— 6 reacties

 1. Graag wordt ik op de hoogte gehouden over Lichen Sclerose waar ik al jaren last van heb.Heb al vele keren de MIR-Methode gedaan de laatste 5 jaar weken achter elkaar, maar er zit een blokkade ergens waardoor ik maar niet opknap.
  Nu heb ik al zeker 25 jaar last van verstijving van linker lichaamshelft van kaak naar nek en zo over schouder naar beneden met afknellend gevoel in buik en pijn midden onder voet.
  osteopathie, accupunctuur, EMDR, bloesem therapie, bioresonantie, voedsel intoleranties met maanden iets weglaten en ga zo maar door.
  Niets waardoor ik opknap, en veel overgeven de laatste 5 jaar.
  Vorig jaar bij bio tandarts geweest en opa advies kroon waar goud in zat laten vervangen door porselein. Niet door opgeknapt, volgens hem ook wortelkanaal links onder vierde kies ooit gehad wat stoorfactor is, echter mijn tandarts wil hem er niet uit halen, omdat de twee kiezen aan weerszijden dan afgeslepen moeten worden. Ik ben wanhopig , heeft U nog advies voor mij.
  Groeten Jellie

  • Beste Jellie,
   De klachten die je beschrijft volgen de route van de niermeridiaan en de maagmeridiaan. Zou je die eens op willen zoeken op internet en dan vooral de emoties die daarbij horen? Misschien herken je daar iets in. Op de “Be the MIRror”-ledenwebsite heb ik video’s staan over deze meridianen.
   Er is hoop!
   Groetjes, Mireille

 2. Ik heb al vele jaren last van L.S. De eerste jaren had ik ontzettend veel jeuk. Ik doe de MIR methode gedurende een aantal jaren af en toe een tijdje maar wist niet dat het hielp bij L.S. Ik weet niet of het daardoor komt, maar van jeuk heb ik al jaren geen last meer, zonder dat ik nog smeersels of zo gebruik.

  • Beste Gerry,
   Ja, de MIR-Methode werkt aan de oorzaken van klachten. Dat betekent dat je immuunsysteem sterker wordt, waardoor allerlei klachten zich gewonnen kunnen geven, ook L.S. Of het bij jou echt is opgeklaard door de MIR-Methode, weten we natuurlijk nooit zeker, maar ik ben wel heel blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 3. Lieve Mireille,

  Is er al meer bekend over Lichen Sclerosus? Wat de oorzaak is en hoe ervan te herstellen? Ik heb er zelf last van, net als een paar cliënten en vriendinnen.

  • Beste Marion,
   Nee, er is nog onvoldoende duidelijkheid om met zekerheid te zeggen wat de oorzaken zijn. Wel hebben we een aantal positieve ervaringsverhalen dat het bij die vrouwen is verminderd of zelfs verdwenen. Zodra ik er met zekerheid iets over kan zeggen, zal ik er een artikel aan wijden.
   Veel sterkte voor jou en de andere vrouwen!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.