Op vrede hoeven we niet passief te wachten. Vrede creëren we zelf. Door bewustwording, door zelf in liefde te leven, door actief te zijn en door je te verbinden met andere vredesbrengers. Opdat je ziet dat je niet de enige bent die gelooft in het creëren van harmonie en vrede, waardoor je je extra gesteund voelt in het uitdragen van positieve blijvende veranderingen.

“Een feestelijke dag, zo stel ik het me voor.
Waarna je vol energie en inspiratie weer naar huis gaat!”

Programma Be the MIRror Vredesdag, maandag 5 juni 2017


9.45 uur: Feestelijke opening door Mireille

10.00-11.00 uur: Bewustwording
Hoever zijn wetenschappers inmiddels? Wat hebben zij inmiddels ontdekt over ons creërende vermogen? Wat gebeurt er letterlijk, meetbaar, wanneer mensen positieve emoties hebben? Hoe krachtig is ons hart? Welke vermogens heeft ons hart en welk effect heeft het op onze gezondheid en op de mensen om ons heen? Via nieuwe kennis van onder andere het Heart Math Instituut in Californië, Lynne McTaggart en wetenschappers uit de kwantumfysica, zien we dat we meer zijn dan alleen mens. We zijn wandelende creërende energiecentrales die een wereld van verschil kunnen maken. Ik laat je zien hoe het werkt.

Pauze

11.30-12.30 uur: Zelf liefde uitstralen
We zijn allemaal mensen met ego’s die ons door het leven heen begeven. Met ups en downs. Met prachtig gedrag en met onprettig gedrag. Door onszelf te vergeven en elke dag opnieuw te beslissen dat we liefde zijn en dat willen uitstralen, bouwen we onszelf op.
Op de Vredesdag krijg je eerst een ‘Basisbehoeftendouche’ met de MIR-Methode, waarna we met behulp van de 9 stappen een veld creëren van liefde en vrede. De bundeling van onze energieën straalt uit naar elkaar en neem je mee naar huis, naar je gezin, vrienden, kennissen, opleiding, supermarkt, werk, overal. Dat is onze gebundelde bijdrage aan positiviteit in de wereld.

12.30-13.30 uur: Lunchbuffet

13.30-14.30 uur: Actie ondernemen
Vrede creëren kun je heel actief doen. Door gedrag van banken of pensioenfondsen zichtbaar te maken. Ik heb een paar leuke acties in gedachten die je vanuit je huis kunt doen, waardoor dit soort instanties niet meer stiekem te werk kunnen gaan.
Daarnaast kunnen we met onze leefstijl veel teweeg brengen. Waar kiezen we voor? Welke producten, welk voedsel? En welke impact heeft dat op bedrijven en het werk van idealistische ondernemers? Ik laat een tiental voorbeelden zien, waardoor je makkelijk keuzes kunt maken.

Pauze

15.15-16.30 uur: Hartsverbindingen maken
Door samen te zijn met gelijkgestemde mensen, ontmoet je lieve schatten die hetzelfde willen als jij: een vredelievende wereld. Er zijn altijd mensen die je voor het eerst ontmoet en waar je mee klikt. Het kunnen hartsverbindingen worden waar je hele kwaliteit van leven door opfleurt. Ik geef de dag een feestelijk tintje om te vieren dat we met zoveel fijne mensen bij elkaar zijn. Dat we gaan zien dat er nog zoveel anderen zijn die ook een fijnere wereld nastreven. En dat we vanuit de verbinding met elkaar wandelende inspiratiebronnen zijn voor de mensen in onze omgeving.

16.30-17.00 uur: Feestelijke afsluiting

“Ik wil zoveel mogelijk MIRrors bij elkaar brengen.
Opdat we samen vieren dat er wel degelijk wegen zijn op weg
naar vrede in de wereld. En dat we daar zelf een grote schakel in zijn!”

Aanmelden

Deze dag is alleen toegankelijk voor Be the MIRror-leden: €47,00. Inclusief lunchbuffet, koffie en thee. Meld je aan via de Be the MIRror-website. Dankjewel!

Kledingvoorschrift

Trek je kleurrijke, feestelijke kleren aan? Doe ik het ook!

Datum en tijdstip

De Vredesdag vindt plaats op maandag 5 juni 2017 (2e Pinksterdag).
De dag begint om 09.45 uur en eindigt om 17.00 uur.

Locatiegegevens

Conferentiecentrum Mennorode
Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Telefoon: 0577-498 111
E-mail: info@mennorode.nl
Website: www.mennorode.nl