Home » Artikelen » Verslaving

Reacties

Verslaving — 8 reacties

 1. Ik doe nu 2 weken de mirmethode en sinds een week ook “rookverslaving loslaten” voorafgaande. Ik probeer te stoppen met roken maar heb vreselijk last van ontwenningsverschijnselen. Het lijkt voor mij dus nog niet te werken.

  • Hallo Zaza,

   Blijf de MIR-Methode nog doen 2 á 3 weken doen. Als je bijverschijnselen krijgt lijkt het er op dat de methode dus zijn werk doet.
   Wil je meer ondersteuning, neem dan contact op met een therapeut MIR-Methode.

   Ik wens je moed en kracht om af te komen van je verslaving!

   Vriendelijke groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 2. Is er al iets meer bekend over de resultaten van de MIR-Methode om van een rookverslaving af te komen?
  Mijn man wil stoppen met roken en ik help hem daarbij door de MIR-methode bij hem toe te passen (voorafgaand met de zin rookverslaving opheffen). Hij heeft het idee dat hij beter kan ontspannen als ik hem over zijn arm/hand aai. Ik denk dat we nu zo’n 2,5 maand bezig zijn, niet constant achter elkaar maar ongeveer een week wel en dan een week weer niet (de 1e keer ong. 3 weken achter elkaar). Hebben jullie nog tips hoe het nu verder aan te pakken?

  Groet, Martha

  • Hallo Martha,

   Ik stuur je per email een protocol voor verslavingen. Die gaat gerichter in op de rookverslaving.
   De MIR-Methode blijft het krachtigst als je man het zelf toepast!

   Ik wens hem veel moed om te stoppen en laat de MIR-Methode hem daarin ondersteunen!

   Warme groet,
   Mark Kipp, namens Mireille

 3. Ik maak via via kennis met uw methode,ga nu starten en zal zeker terugkeren over enkele weken om mijn resultaten aan ieder door te geven!
  Dank voor deze MIR
  frans

 4. Kun je eenzelfde soort formulering gebruiken als je last hebt van angsten, dus “angsten loslaten”, ook als het heel diepgewortelde angsten zijn ? Dank voor deze prachtige methode !

  • Beste Rob,

   Ja, goede vraag. Mensen met angsten voegen toe ‘Angsten loslaten’ en daarna ‘Veiligheid aanvullen’. Daarna altijd eindigen met de 9 stappen van de MIR-Methode. Bij ernstige angsten is begeleiding een idee. En bij angsten is het vaak een kwestie van langdurig volhouden om het volledig uit je systeem te krijgen.

   Hartelijke groeten en succes!
   Mireille Mettes

 5. Het moet gezegd worden maar ik ben van mijn koffie-verslaving af. Hoewel ik er niet zoveel dronk (2-3) voelde het dat koffie gewoon niet goed voor me was. Ik heb het bijelkaar misschien 3 of 4 dagen gedaan toen het wonder zich voltrok.